Originally Posted by
Ayan
Bilecik Üniversitesi rektörü göreve gelir gelmez, hafta sonları da dahil olmak üzere süper lüks ithal araba kiralamış. Tweterda millet adama yüklenmiş. Hata etmişler. Adam benim neyim eksik demiş. Şöyle bir sağına soluna bakınmış. Valisinde lüks araç , rektöründe. Koltuğu kapan kopartıyor işte. Tayyip bey ekonomimiz PİK yapıyor , itibardan taviz yok deyince bu durum anlaşılıyor...Kimin vergileri ile , bütçe ne durumda, işçi köylü ne yer ne içer düşünen yok !
Daha yukarı yukarı vergileri de PİK yaptırın...
İtibarı lüks ve şatafatta arayan sonradan görmedir.
Bir ülkenin itibarı eğitimle olur. Ülkemizdeki her ile her ilçeye açılan üniversiterden dünyada ilk 1000 e giren var mı?
İtibar adalet ile olur.
İtibar, bilim ve teknoloji ile olur. Ülkede bilimsel çalışma var mı? Bir matkap bile üretemiyoruz.
İtibar, sanat ile olur.
İtibar, ahlakla olur. Bir yerde okumuştum, dünyanın en çok dolandırıcı sıralamasında ülkemiz 2. sırada. Bu nasıl müslümanlık?
İtibar, insan hakları ile, kadında saygı ve çocuğa saygı ve hürmet ile olur. Dünyada en çok kadın öldürülmesi hangi ülkede oluyor?
İtibar işsizliğin az olduğu, halkın gelir seviyesinin yüksek, gelir uçurumunun az olması ile olur?
İtibar siyasilerin hırsız olmadığı, devletin idare ve yönetim kademelerine liyakat sahibi insanların yerleştirilmesi ile olur.
daha sayayım mı?
“Finans piyasasında, türev işlemleri (vob, forex) kitle imha silahlarıdır.” -mustican
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."
Yer İmleri