Sayfa 676/1001 İlkİlk ... 176576626666674675676677678686726776 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 5,401 - 5,408 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by BOOTES Yazıyı Oku
    noel tatili ne zaman bitiyor.
    Ülkeye göre değişiyor, ancak londra yarın açık.

2.  Alıntı Originally Posted by hisar06 Yazıyı Oku
    Ülkeye göre değişiyor, ancak londra yarın açık.
    Teşekkürler.
    Geçmişi oku geleceğe yön ver.Yazdıklarım yatırım ve siyasi tavsiye değildir.
    Var mısın ki yok olmaktan korkuyorsun demiş bilge bir adam.

Alıntı Originally Posted by BOOTES Yazıyı Oku
    noel tatili ne zaman bitiyor.
    Almanya'da Sali da tatil. Carsamba isbasi.

Syg,

4. 3.8512 maliyetle taşıdıgım dolar portföyü iyiden iyiye canımı sıkmaya başladı. bloombergh, sözde ekonomi haber kanalını izliyorum gözüm segiriyor. allahtan portföyün yarısını bitcoin 'e tam zamanında transfer etmiştim de. hamallık yükümü biraz hafiflettim.. cam göz, ışıl mı, sezer mi bir sunucu var.."bıst bu yıl başından beri %??? cillop gibi kazandırdı eheee.!.. eheee.!,bit coin balon vuhaaa.!".. . yılbaşından sonra 2 hafta daha beklerim. yükseldi, yükseldi.. her doları coinlerle takas edecegim. dolar da yükseliş kaçınılmaz..

5.  Alıntı Originally Posted by banucann Yazıyı Oku
    3.8512 maliyetle taşıdıgım dolar portföyü iyiden iyiye canımı sıkmaya başladı. bloombergh, sözde ekonomi haber kanalını izliyorum gözüm segiriyor. allahtan portföyün yarısını bitcoin 'e tam zamanında transfer etmiştim de. hamallık yükümü biraz hafiflettim.. cam göz, ışıl mı, sezer mi bir sunucu var.."bıst bu yıl başından beri %??? cillop gibi kazandırdı eheee.!.. eheee.!,bit coin balon vuhaaa.!".. . yılbaşından sonra 2 hafta daha beklerim. yükseldi, yükseldi.. her doları coinlerle takas edecegim. dolar da yükseliş kaçınılmaz..
    Beni yanlış anlamayın, Döviz kasa da bekletilirse para kazanamazsınız. Yatırım aracı değildir. Para birimi olarak zaman zaman trade edilirse diğer yatırımların ( faiz, altın vb.) üzerine tatlı olur. Yoksa alıp saklamak uzun vade zarar yazar. Oynaklığın çok olduğu dönemde gecelik faizde park ederek döviz al-sat yaptım ve yıllık faiz üzerine % 7 ek gelir sağladım. Saygılar.

6.  Alıntı Originally Posted by hisar06 Yazıyı Oku
    Beni yanlış anlamayın, Döviz kasa da bekletilirse para kazanamazsınız. Yatırım aracı değildir. Para birimi olarak zaman zaman trade edilirse diğer yatırımların ( faiz, altın vb.) üzerine tatlı olur. Yoksa alıp saklamak uzun vade zarar yazar. Oynaklığın çok olduğu dönemde gecelik faizde park ederek döviz al-sat yaptım ve yıllık faiz üzerine % 7 ek gelir sağladım. Saygılar.
    ... yok. ben usd/try ile yollarımı ayıracagım. cripto dünyası. daha çeşitli, fırsatlar sunuyor

7. 16.30 dan sonra yönü yavaş yavaş belli olur. Bekleyip görelim...
    Geçmişi oku geleceğe yön ver.Yazdıklarım yatırım ve siyasi tavsiye değildir.
    Var mısın ki yok olmaktan korkuyorsun demiş bilge bir adam.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by banucann Yazıyı Oku
    3.8512 maliyetle taşıdıgım dolar portföyü iyiden iyiye canımı sıkmaya başladı. bloombergh, sözde ekonomi haber kanalını izliyorum gözüm segiriyor. allahtan portföyün yarısını bitcoin 'e tam zamanında transfer etmiştim de. hamallık yükümü biraz hafiflettim.. cam göz, ışıl mı, sezer mi bir sunucu var.."bıst bu yıl başından beri %??? cillop gibi kazandırdı eheee.!.. eheee.!,bit coin balon vuhaaa.!".. . yılbaşından sonra 2 hafta daha beklerim. yükseldi, yükseldi.. her doları coinlerle takas edecegim. dolar da yükseliş kaçınılmaz..
    Yeğen...Bitcoin'in adrenalinine alışan için dolar fazla sıkıcı gelebilir...

Bu başlıktakilerin çoğu uzun vadeli bir korunma aracı olarak görüyorlar doları.

Şu günlerde dolar kuru iyice sıkıştı ve sürekli ekrana bakanlar için kötü bir film tadına büründü.

Bence sen altın olayına baktığın gibi bakmıyorsun artık dolara.

BİTCOİN iyidir senin için.

Gençsin.

Kanın damarında dölek akmıyor...

Sayfa 676/1001 İlkİlk ... 176576626666674675676677678686726776 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •