Sayfa 676/852 İlkİlk ... 176576626666674675676677678686726776 ... SonSon
Arama sonucu : 6815 madde; 5,401 - 5,408 arası.

Konu: KIPA - Tesco Kipa

1. Burada özellikle bir kadro spk kanunlarına göre açıkça suç işlemektedir haa spk yı kim takar dersen orasını bilmem... özellikle çete halinde ve buradaki 8-10 kişi bu operasyonu isra ediyorlar raporda bu icranın parçası... kayıtlara geçsin

ironi = inori
    http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=21861

Genel Kurul Tarihleri, GK dedikoduları vb
    Sırtlanlar diyarında yem olma dikkat et.

2. erdem06 yazdıklarını okuyorum güzel bilgilerde paylaşıyorsun ve bilginde benimkisinden fazla farkındayım ama ben bu kağıdı takip eden birisi olarak şunları söylüyorum ben kipa yatırımcısıyım ben satıştan sonra 2,26 çağrı gördü kimse kağıdını vermedi 2,56 çağrı gördü gene kimse kağıdını vermedi ki bu 2,56 çağrı fiyatında biraz satışı yiyince kağıt altına milyonlarca alım girdiler bunu yapan kimdi tabi göremedim ama bunları yaşadım ben orada rakamlar verdim ama onlar tabiki şöyle kısacası şimdi migrosu yükseltirken kipayı yerlere vuruyor yönetim ama spk eminimki diyecektir sen migrosu şişirirken kipayı neden bukadar bitirdin diye soracaktır ki 30 40 lira migrosa kipaya da 1,42 1,29 fiyatlar biçilmiş bu rakamlar iki firmanın sermaye yapısına bakılınca ve degerlerine bakılınca zaten komik rakamlar çocugu koysan bu senaryoya güler ki iş yatırım olaylardan sonra 3 milyona yakın lot artırdı kendisini bu adamların hiçmi aklı başında bir çalışanı yok he diptende bu kağıt bu gün 1 milyon fazla satış ta alışta gördü ama benim nacizhane düşüncem kendileri satıp alıyor içeride kaynıyanlarda kaynıyor gibime geliyor yoksa kimse taaa 4 liradan alıp 2,39 dan malını vermez beklemek beninm için en doğrusu teknik olarakta sen zaten yazmışsın hepimiz için hayırlısı olsun en fazla 4 ay daha bekleriz .

3.  Alıntı Originally Posted by erdem06 Yazıyı Oku
    Burda benim kafama takılan bişey var.
    Biraz inceledim o birleşmeyi 0.1136 birleşme oranı çok fena bi oran değildi sanırım. 1.6 lardan 5.6 a yükselen kiler ve 42 liralarda gezinen carrefour, yani 4.77 gibi bi kiler fiyatı, kötünün iyisi denebilir.
    Hem carrefour yükselse kilerin de fiyatı yükselirdi yani fena bi oran değildi anladığım.

Peki 0.1136 oranda 4.77 tl kiler çıkarken ayrılma akçesini neden 3.77 belirlediler o zaman. Ona da carrefourun fiyatının aşağı düşmesine karşı şirket önlem aldı diyelim. Peki kipada oran ile ayrılma akçesi arasında neden bu kadar uçuk bi fark var? Birleşme oranı ayrılma akçesinden neden çok daha düşük? Sanırım bu migrosun fiyatını yüksek değerlemelerinden kaynaklanıyo.
    Bana göre bizim raporda bi tutarsızlık var.
    Bence ina yonteminin agirligina yuzde 95 vermek,azinlik hissedari olan kipa yatitimcisina haksizlik olmus.

Yatirim tavsiyesi degildir

4. Jak Bey ve İzmirli beyden haberdar olan var mı

GM 6 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

KIPA günlük

6.  Alıntı Originally Posted by Analizsever Yazıyı Oku
    Bence ina yonteminin agirligina yuzde 95 vermek,azinlik hissedari olan kipa yatitimcisina haksizlik olmus.

Yatirim tavsiyesi degildir
    Bu rapor danışıklı dövüş vr sipariş bir rapordur...
    Raporu hazırlaysn ceza yemekten korktuğu için yazmış raporun sonuna çakalca ifadeyi zaten...

ironi = inori
    http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=21861

Genel Kurul Tarihleri, GK dedikoduları vb
    Sırtlanlar diyarında yem olma dikkat et.

7.  Alıntı Originally Posted by yalcinnn Yazıyı Oku
    erdem06 yazdıklarını okuyorum güzel bilgilerde paylaşıyorsun ve bilginde benimkisinden fazla farkındayım ama ben bu kağıdı takip eden birisi olarak şunları söylüyorum ben kipa yatırımcısıyım ben satıştan sonra 2,26 çağrı gördü kimse kağıdını vermedi 2,56 çağrı gördü gene kimse kağıdını vermedi ki bu 2,56 çağrı fiyatında biraz satışı yiyince kağıt altına milyonlarca alım girdiler bunu yapan kimdi tabi göremedim ama bunları yaşadım ben orada rakamlar verdim ama onlar tabiki şöyle kısacası şimdi migrosu yükseltirken kipayı yerlere vuruyor yönetim ama spk eminimki diyecektir sen migrosu şişirirken kipayı neden bukadar bitirdin diye soracaktır ki 30 40 lira migrosa kipaya da 1,42 1,29 fiyatlar biçilmiş bu rakamlar iki firmanın sermaye yapısına bakılınca ve degerlerine bakılınca zaten komik rakamlar çocugu koysan bu senaryoya güler ki iş yatırım olaylardan sonra 3 milyona yakın lot artırdı kendisini bu adamların hiçmi aklı başında bir çalışanı yok he diptende bu kağıt bu gün 1 milyon fazla satış ta alışta gördü ama benim nacizhane düşüncem kendileri satıp alıyor içeride kaynıyanlarda kaynıyor gibime geliyor yoksa kimse taaa 4 liradan alıp 2,39 dan malını vermez beklemek beninm için en doğrusu teknik olarakta sen zaten yazmışsın hepimiz için hayırlısı olsun en fazla 4 ay daha bekleriz .
    Ben aynen katılıyorum bu yazdıklarınıza. Madem 1.3 tl ayrılma hakkı veriyosun bize, cuma neden 1.4 milyon lotu 3.8 maliyetle aldın, bugün 600 bin lot 2.52 maliyette öyle. Bugün yat finans 300 bin lotu toplayıp serbest satış verirken zarar yazmıyo mu aynı şekilde dün merrillin yaptığı gibi.
    Madem öyle 2017 12 aylıkta 4.03 çıkacak defter değerini şişirme değerlemelerle 8.26 çıkarmak için neden uğraştın. İnsanın aklına her türlü soru geliyo

8. Çağrı fiyatı değil. 0.032migros hissesi elinize verilecek onun de değeri 80 krş.
    yarın taban cuma da taban.....

sermaye 1 ,332
    takas ,0375
    : 50 milyon lot dolaşımda
    1 tl zarar 50
    2 tl zarar 100
    3 tl zarar 150
    kısaca 50 ile 150 milyon arası bir borsa oyunu var.
    spk izin vermez diyenlere ruya görmeyin spk çok daha beterlerine izin verdi....
    kipanın parasını çıkardı bile bedava ya almış oldu..

bu 50 milyon lot kimlerde ona bakmak lazım
    Son düzenleme : sard68; 25-04-2018 saat: 23:15.

Sayfa 676/852 İlkİlk ... 176576626666674675676677678686726776 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •