Sayfa 676/1000 İlkİlk ... 176576626666674675676677678686726776 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 5,401 - 5,408 arası.

Konu: Viop XLIII

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Onların hiç biri gerçekleşmez, vur dedik öldürdün sende tam ayu çıktın yahu o değilde kuyumcu beni aradı abi sen bi daha benden mal alma dedi, Aldığın günden beri altın paraşütsüz düşüyor dedi. Bendeki zarar kol gibi oldu 1020 den aldıydım gram başı 30 gayme geçirdiler,yazık kuyumcudada bol miktarda stok varmış ondan suçu bana atıyor olmalı, sanki ben düşürüyorum
    Kardeşim altın alacağında haber et. Uzak durayım. Yada satacağında haber ver alalım. Gittiğin yeri kurutuyorsun

2. Ahlaycı ve Alnus yat da Sanırım pala amicelerden.
    Ykb ve İşc de acaip durumda longlar
    Hele YKB de

SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    ankara
    Gönderi
    3,047
     Alıntı Originally Posted by tribal Yazıyı Oku
    Vakıf geceye ful long girdim. Us o beni alacak ya ben onu 5.5 tavan yapmis tahtaya full long girmek için yürek lazım herhalde. Vadekisinde bugün %12 oranında yeni poz açılmış. Poz sayısı nötr yada azalsaydi shorttan batanlar mecburiyetten kapandı diye düşünüp dönüş olabilir diyecektim ama kasaya 100 bin yeni jeton. Sanırım 5 tavandan sonra bu kadar yeter eksi piyasada dönüp taban olur diye yeni shortcular gelmiş olmalı. Cunku özellikle gün içi piyasa aşağı doğru her salındiginda vakıf oralı olmadı. Hatta son 30 dk bir ara abandilar yukarı ana düşüş hizlaninca gevşedi. Bu tahta yarın donmesse buralardan yeter artik diyenleride batirirlar. Dönerse gatan gibi 3 günde pert olur.
    vakıftan para kazanın kaybedin fark etmez...bu mantalite sizi kısa zamanda batırır maalesef...
    biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...

4.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Evet konuşarak telefonda emirde verebilirdim broker a haklısınız burada konuşarak Siri yazıyor Siri okuyor borsa platformunda emirleri Siri ile yazamıyorum o sebeple demiştim .

Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim.
    Sari kantoron yağı al sür,dizleri izde kireçlenme kol bacakta müthiş bir faydası var .
    Bu arada geçmiş olsun ..
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

5.  Alıntı Originally Posted by acm Yazıyı Oku
    vakıftan para kazanın kaybedin fark etmez...bu mantalite sizi kısa zamanda batırır maalesef...
    Stopu peşin giriyorum. Batisim biraz gecikir.

6.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Kardeşim altın alacağında haber et. Uzak durayım. Yada satacağında haber ver alalım. Gittiğin yeri kurutuyorsun
    Sen bu kışın nasıl ısınacan onu düşün,elenktüriğe gaza zam gelmiş
    https://youtu.be/FOYPSCWGksQ
    Hamdım Piştim Yandım

7. hulku ruslara satsalar ne güzel olur
    davası komik ilerler..
    Memento mori

8. Nasipte olmayınca dayak bile yenmiyor ağabey
     Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    Pscyokinesis
    çok geçmiş olsun.
    ama dediğin işin bahanesi olacağı varmış, kaç satır yazıyı yazabilen, 2 - 3 tuş ile işlemide yapabilirdi.

benimde geçen ay cephane yetmedi, sonuç zarar oldu

Sayfa 676/1000 İlkİlk ... 176576626666674675676677678686726776 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •