Hazine Bakanı Nebati:
- Enflasyon nisan ayında %50'nin altında tepe yapacak
- Ocak’ta yüksek enflasyon bekliyoruz
Kaynak: Nikkei/Bloomberg HT
Hazine Bakanı Nebati:
- Enflasyon nisan ayında %50'nin altında tepe yapacak
- Ocak’ta yüksek enflasyon bekliyoruz
Kaynak: Nikkei/Bloomberg HT
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
günaydınlar
Bakan nebati: Tl'de daha fazla değer kaybı beklemiyorum - nıkkeı-matriks
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Nebati: Uyguladığımız politikadan dönüş yok ve gündemimizde faiz artırımı yok
Piyasanın zamlarla allak bullak olması, alım gücünün düşmesi ve halkın fakirleşmesi, süpermarketlerdeki hırsızlık olaylarını da arttırdı. Zincir marketlerde, alkollü içki, bebek mamaları, çocuk bezi, çamaşır ve bulaşık deterjanları ile ayçiçek ve zeytinyağının ardından, birçok ürüne de güvenlik önlemi olarak alarm ve kilit takıldı. TBMM'ye bir kilometre uzaklıktaki Kızılay AVM ile Ankara'nın lüks semti Tunalı Hilmi Caddesi'ndeki zincir marketlerde bile, birçok ürün kilit ve alarm altında satılmaya başlandı.
https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/markette-alarm-6928135/![]()
"İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."
Günaydın dostlar;
ÜRETEMİYORUZ ve TÜKETEMİYORUZ.!!
"İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."
Yer İmleri