Sayfa 677/1002 İlkİlk ... 177577627667675676677678679687727777 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 5,409 - 5,416 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - VI

Hazine Bakanı Nebati:
    - Enflasyon nisan ayında %50'nin altında tepe yapacak
    - Ocak’ta yüksek enflasyon bekliyoruz

Kaynak: Nikkei/Bloomberg HT

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2. günaydınlar

Bakan nebati: Tl'de daha fazla değer kaybı beklemiyorum - nıkkeı-matriks

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

4. Asıl haber başlığı bu olmalıydı
    Bugün bazı manşetlerde ihracatın tüm zamanların rekorunu kırdığını yazmışlar.

Çin Modeli derken Ithalat cenneti ülke olma yolunda ilerliyoruz.
    Tüm politikalar cari fazla ve dövizi baskılama üzerine kurulduğu için; yay gerilmeye devam ediyor...

Nebati: Uyguladığımız politikadan dönüş yok ve gündemimizde faiz artırımı yok

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    10.69 ila 11.31 arası bişey açıklar
    12,21 bekliyorum. Sallıyorum tabi.

7. Piyasanın zamlarla allak bullak olması, alım gücünün düşmesi ve halkın fakirleşmesi, süpermarketlerdeki hırsızlık olaylarını da arttırdı. Zincir marketlerde, alkollü içki, bebek mamaları, çocuk bezi, çamaşır ve bulaşık deterjanları ile ayçiçek ve zeytinyağının ardından, birçok ürüne de güvenlik önlemi olarak alarm ve kilit takıldı. TBMM'ye bir kilometre uzaklıktaki Kızılay AVM ile Ankara'nın lüks semti Tunalı Hilmi Caddesi'ndeki zincir marketlerde bile, birçok ürün kilit ve alarm altında satılmaya başlandı.
    https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/markette-alarm-6928135/
    "İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

8. Günaydın dostlar;

ÜRETEMİYORUZ ve TÜKETEMİYORUZ.!!
    "İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

Sayfa 677/1002 İlkİlk ... 177577627667675676677678679687727777 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •