Sayfa 679/1001 İlkİlk ... 179579629669677678679680681689729779 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 5,425 - 5,432 arası.

Konu: Viop-XX

1.  Alıntı Originally Posted by sazeli Yazıyı Oku
    Arkadaşlar açığa satışı hiç bir zaman övmeyin , en küçük bir prim bile vermeyin.Ayağınıza kurşun sıkarsınız.Hisseleriniz haberiniz olmadan alınır satılır.Yabancı sırtınızdan para kazanır.Borsa buralardaysa , bazen yurt dışından pozitif ayrışıyorsak banka hisselerine getirilen açığa satış sayesinde.Bakın zengin ülke Suudi Arabistanda açığa satış yasaktır.Biz dede öyle açığa alış satış tüm hisselerde yasaklanmalı ben hisselerimin haberim olmadan alınıp satılmasına karşıyım !!!!!!!!!! KERİZ miyim ben ????????para verip almışım....... benim sırtımdan kurban kesecek eee yerine koyuyoruz diyorlar.Ben alın terimi bağlamışım o hisseyi alırken sen bedavaya kon.Bizim köyde böyle insanlara şöyle derler.Anan güzel mi ??????? derler.
    hisselerimiz haberimiz olmadan nasıl alınıp satılıyormuş ?
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

2.  Alıntı Originally Posted by borsa tilkisi Yazıyı Oku
    133.875 e kadar sürer artık..
    sürdü .. Burası 2. karar NOKTASI... kırarsa MAKAKA...
    Başarılı bir yatırım, diğerlerinin öngörülerini tahmin etmekten geçer. "Keynes"
    Üç günlük dünyada değmez hiç bir şey kalp kırmaya/ dert etmeye. @borsa_tilkisi

3.  Alıntı Originally Posted by sazeli Yazıyı Oku
    Olursa borsa çöker.Reis izin vermez bu işe ....... msci den çıkarcaklarmış da felan kuru serpinti .....Çıkarırsan çıkar kim takar
    Öyle deme takarlar

2 bankaya tl işlemlerimde ceza verilmişti sonra hemen geri dönüldü

Yabancı şimdi sattığı hisseleri açığa satış ile saha alttan alacak

Bu ülkede herzaman kazanan ta eskiden beri galata bankerlerinden beri gavur yatırımcılar(tefeciler) olmuştur

elimde xu030 hissesi var..

birisi açığa satış ile düşürecek fiyatı ve daha alttan alacak??

mümkün mü? mümkün..piyasadaki diğer satış dinamikleri ile birleşir ve bu etki ortaya çıkabilir..

ama sen satmazsan sendeki hisseyi alamaz.. hatta ekstra paran varsa bu düşüşü fırsat bilip takviye bile yaparsın güveniyorsan hisseye..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

5.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    cehalet kokan sözler.. hisselerin mkk ve takasbank garantisi altında.. manasız ve bilgisizce yazıyorsun.. açığa satış ve ödünç hisse gerekli finansal işlemlerdir.. benzerleri ve türevleri hayatın her alanında zaten olan şeyler..
    Tamam kardeşim sen akıllı ol , hisselerinin izinsiz alınıp satılmasına onay verenlerin kerizlerin hisselerini al sat , kar et beni ilgilendirmez fakat ben hisselerimi bedavaya almadım , para saydım , alın terim var üzerlerinde ben izin vermiyorum.Benim hissemi iznim olmadan almada satmada yerine de koyma , gölgede etme , naş naş başka kapıya , hayır kurumuyum ben ????????????? Demek ki Suudiler komple geri zekalı bir ülke , onlarda açığa alış satış komple yasak.
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

Alıntı Originally Posted by sazeli Yazıyı Oku
    Tamam kardeşim sen akıllı ol , hisselerinin izinsiz alınıp satılmasına onay verenlerin kerizlerin hisselerini al sat , kar et beni ilgilendirmez fakat ben hisselerimi bedavaya almadım , para saydım , alın terim var üzerlerinde ben izin vermiyorum.Benim hissemi iznim olmadan almada satmada yerine de koyma , gölgede etme , naş naş başka kapıya , hayır kurumuyum ben ????????????? Demek ki Suudiler komple geri zekalı bir ülke , onlarda açığa alış satış komple yasak.
    örnek verdiğin ülke şeriat ile yönetilen ve bize asla örnek olamayacak bir ülke..

izinsiz satılan bir şey yok.. hisselerin mkk ve takasbank kontrolunde.. biraz öğrenin şu işleri..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

7. Mkk dan yasak koyabilirsiniz. Tek taraflı piyasa çıkışı da abartır düşüşü de abartır açıkçı olunca onlar para kazanmasın diye bir nebze dengelenme oluyor şu anki durum daha riskli bir aşağı salarsa yandı gülüm keten helva formasyonu oluşuyor.
     Alıntı Originally Posted by sazeli Yazıyı Oku

8.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    elimde xu030 hissesi var..

birisi açığa satış ile düşürecek fiyatı ve daha alttan alacak??

mümkün mü? mümkün..piyasadaki diğer satış dinamikleri ile birleşir ve bu etki ortaya çıkabilir..

ama sen satmazsan sendeki hisseyi alamaz.. hatta ekstra paran varsa bu düşüşü fırsat bilip takviye bile yaparsın güveniyorsan hisseye..
    Viopta satmazsan diye bişey yok sermayeni eritirler bitersin. Spotta da senin söylediğini yapabilecek yatırımcı %10-20 yi geçmez. Genele bakıldığında kazanan yine her türlü yabancı olur açığa satışla.

Sayfa 679/1001 İlkİlk ... 179579629669677678679680681689729779 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •