Sayfa 679/1002 İlkİlk ... 179579629669677678679680681689729779 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 5,425 - 5,432 arası.

Konu: Viop XLVIII

1.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    cauti, ben mitcotakis konuşmasına bi anlam veremedim, nasıl açıklanabilir bilemedim, bunu için sordum.. herhangi bi imada bulunmak gibi amacım yok, herhangi bi komplo teorisine kanıt olarak gösterme gibi bi amacım yok.. senin herhangi bi açıklaman var mı, öylesine konuşmuş ne dediğini kendi de bilmiyo deyip geçelim mi, hepsi bu mu ?

herhangi bi konu tayyipe atarlanma imkanı tanımıyorsa, o konuyu yok hükmünde kabul etmeye devam mı hep ? tayyipe vuramayacaksam ben hehangi bi konuda herhangi bi fikir öne sürmem tavrı nereye kadar devam edecek sence, 3 ay sonra iktidara sizin parti geçecek, ne yapacaksınız o zaman ? 20 senedir bu ülkeye bu halka bu ekonomiye 7/24 küfrederek vakit geçirdiniz, şimdi iktidarı alınca ne yapacaksınız ? artık tayyipe sövüp durmanın bi manası kalmayacak, en azından dış politika üstüne herhangi bir fikir teatisine bile teşebbüs etmeyecek misin mesela
    Beni zerre tanımamışsın, gerçi ben de seni çözebilmiş değilim. Çip mi yerleştirdiler, nasıl bu haldesin anlamıyorum.

Adamın dediğinde ne var, senin başkanın bir gece ansızın gelebilirim demiş, o da bir sabah uyanmadan gelmiş olabilirim demiş. İki siyasetçinin el ense hareketleri. Bana tuhaf gelmiyor, huylanacak bir durum yok yani, rahat ol.

Öte yandan, ben hiç bir siyasiye küfretmem, burada bile 25 yılda kimseye küfretmemişim. Ülkeyi öyle ya da böyle yöneten, temsil eden kişiye niye küfredeyim, kendime yakıştıramam her şeyden önce.

Ama ülkeyi yöneten kişi, kendini ya da ülkeyi yönetenleri eleştirenleri adi, ştfsz , vs vs diye kalaylıyor; bir oç demediği kalmış. Ben yakıştıramıyorum, ama kendisi yakıştırıyor ki, sürekli kullanıyor bu ifadeleri.

Özetle, zamanında iyi şeyler yaptı, o zamanlar doğru yaptığında destekledik; şimdi de yanlış yapıyor bence, bu yüzden eleştiriyoruz.

Bizim kitapta babanın oğluna bile itiraz et yazıyor, yanlışa yanlış, doğruya doğru. Biat etmek yok, tabi olmak yok, el etek öpmek yok.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

2. Bozkurt medvig in cezası ile sağ olsun içeri don atlet göndermek istemişin ,
    topiğin kafası çalışan çocukları zeki ve metin ikilisinden zeki aklınca goy goy yapmış metin o zaten ne ...... yediği belli değil topikte anladığım kadarı ile sataştığı kişiler tarafından cevap verilmediğine göre adam yerine koyulup muhatap alınmıyor.
    sonuç olarak iadeyi ziyaret yaparız vakti saati gelince ....
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3. İstifa demek bile suç oldu ülkede. Bahçeli tehditlere başlamış Twitter'dan. Yok maclar seyircisiz oynanansin klubkeri göreve davet ediyorum felan filan. Adam kendini kral sanıyor. Alacagi yüzde 3 4 oy ile

4. İlk istifa haberi geldi.
    Değişimin domino etkisi.
    Beşiktaşa hayırlı olsun.

https://twitter.com/wikispors/status...412611/photo/1
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

Mehmet bahçeli önden istifa etmiş. Arkadan etmemesi iyi olmuş
    bir halt olacağı yok.

6.  Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    bir soru ? sizce gelişmekte olan bir ülkede yabancı ajanlar ve onların içbirlikçileri en çok hangi sektörde kümelenir, civildeşir ?

soru ödülsüz bir sorudur yani doğru yanıtı bilince bir şey kazanmıyorsunuz.

Artık her sektör müsait durumda!
    Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
    BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII

Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    bir soru ? sizce gelişmekte olan bir ülkede yabancı ajanlar ve onların içbirlikçileri en çok hangi sektörde kümelenir, civildeşir ?

soru ödülsüz bir sorudur yani doğru yanıtı bilince bir şey kazanmıyorsunuz.
    ajanlar salak değildir heralde belli bir sektörde yoğunlaşacak kadar

ama ben olsm fakirlik sektörüne el atardım. parasını verip şu fakirlikte milletin yapmayacağı iş yok.

8. 3 doları aşıp yukarı taşıyacak para yok bizde.. o yüzden endeks 30 tırıvırı takılır gelin siz yine yan kağıtlara bakın. Film yine orada döner zaten çoğu kağıt zirvesinin yarısına gelmiş ya da ilk tepkilerini yapıyorlar. Fırsat orada. Karı al diğer kağıda geç.
    Viop başka tabiki yuzde bir bile onemli. Yabancı gelir o zaman film değişir ağır ağabeyler yol alır.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 679/1002 İlkİlk ... 179579629669677678679680681689729779 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •