Originally Posted by
KaraKemal
cauti, ben mitcotakis konuşmasına bi anlam veremedim, nasıl açıklanabilir bilemedim, bunu için sordum.. herhangi bi imada bulunmak gibi amacım yok, herhangi bi komplo teorisine kanıt olarak gösterme gibi bi amacım yok.. senin herhangi bi açıklaman var mı, öylesine konuşmuş ne dediğini kendi de bilmiyo deyip geçelim mi, hepsi bu mu ?
herhangi bi konu tayyipe atarlanma imkanı tanımıyorsa, o konuyu yok hükmünde kabul etmeye devam mı hep ? tayyipe vuramayacaksam ben hehangi bi konuda herhangi bi fikir öne sürmem tavrı nereye kadar devam edecek sence, 3 ay sonra iktidara sizin parti geçecek, ne yapacaksınız o zaman ? 20 senedir bu ülkeye bu halka bu ekonomiye 7/24 küfrederek vakit geçirdiniz, şimdi iktidarı alınca ne yapacaksınız ? artık tayyipe sövüp durmanın bi manası kalmayacak, en azından dış politika üstüne herhangi bir fikir teatisine bile teşebbüs etmeyecek misin mesela
Beni zerre tanımamışsın, gerçi ben de seni çözebilmiş değilim. Çip mi yerleştirdiler, nasıl bu haldesin anlamıyorum.
Adamın dediğinde ne var, senin başkanın bir gece ansızın gelebilirim demiş, o da bir sabah uyanmadan gelmiş olabilirim demiş. İki siyasetçinin el ense hareketleri. Bana tuhaf gelmiyor, huylanacak bir durum yok yani, rahat ol.
Öte yandan, ben hiç bir siyasiye küfretmem, burada bile 25 yılda kimseye küfretmemişim. Ülkeyi öyle ya da böyle yöneten, temsil eden kişiye niye küfredeyim, kendime yakıştıramam her şeyden önce.
Ama ülkeyi yöneten kişi, kendini ya da ülkeyi yönetenleri eleştirenleri adi, ştfsz , vs vs diye kalaylıyor; bir oç demediği kalmış. Ben yakıştıramıyorum, ama kendisi yakıştırıyor ki, sürekli kullanıyor bu ifadeleri.
Özetle, zamanında iyi şeyler yaptı, o zamanlar doğru yaptığında destekledik; şimdi de yanlış yapıyor bence, bu yüzden eleştiriyoruz.
Bizim kitapta babanın oğluna bile itiraz et yazıyor, yanlışa yanlış, doğruya doğru. Biat etmek yok, tabi olmak yok, el etek öpmek yok.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Yer İmleri