Sayfa 679/1005 İlkİlk ... 179579629669677678679680681689729779 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 5,425 - 5,432 arası.

Konu: Viop LXV

1. Bugün dansöz gibiyim her yanıma para sokuyor pala. İnşallah yatağa atmaya kalkmaz.

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Altın ve petrol sert düşünce tek yer borsa kaldı, herif çok uyanık pit abi ondan dolayı gaplı açtı ki kimse mallanamasın
    ben gece seansında 50 tane longu 50 puanla kapattım diye mutlu olduydum. sonrası malum. ayın fırsatı kaçtı maalesef. bu psikolojimi kafamdan temizlemeden işlem yapmamam lazım.hata yaptırır bu bana
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

3.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Borsada üç beş ineğim var her gün veriyor.
    hangi kagıt onlar ayasofya abim selamlar saygılar..

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Yaw dayucuğum sen bana güven, gündüz görülmeyen dibi 10133 rakkamını akşam seansında göstermiş, yani burda 1 tuzak mevcut
    Herif lönk açmış muhtemelen
    Akşam seansında yazdıydım herif 1 tuzak peşinde diye,
    gaplı açılış olucağını tahmin ettiydimde bu kadar uzunboylu olucağını bilemedük pit abi keşke lönkleri tutsaydın, en sonuncusunu 39 dan attıydın diye hatırlıyorum, tam diptendi.
    Neyise sağlık olsun
    Hamdım Piştim Yandım

5.  Alıntı Originally Posted by muhteberu Yazıyı Oku
    hangi kagıt onlar ayasofya abim selamlar saygılar..
    Ktlmev bunda bir yatırımcı 1 milyarlık hisse almış borsada. Bence ayak bedelli yapacak onun için o 1 milyarlık hisseyi her gün 10-30 milyon lot olarak satacak. Buna her gün yazıyoruz aşağıya devre kesecek yere. Diğer inekler adel Ülker Goodyear glrmk hangisi düşerse düşünce alıp yokardan satıyoruz

6.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Ktlmev bunda bir yatırımcı 1 milyarlık hisse almış borsada. Bence ayak bedelli yapacak onun için o 1 milyarlık hisseyi her gün 10-30 milyon lot olarak satacak. Buna her gün yazıyoruz aşağıya devre kesecek yere. Diğer inekler adel Ülker Goodyear glrmk hangisi düşerse düşünce alıp yokardan satıyoruz
    tesekkürler ALLAH razı olsun..

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Akşam seansında yazdıydım herif 1 tuzak peşinde diye,
    gaplı açılış olucağını tahmin ettiydimde bu kadar uzunboylu olucağını bilemedük pit abi keşke lönkleri tutsaydın, en sonuncusunu 39 dan attıydın diye hatırlıyorum, tam diptendi.
    Neyise sağlık olsun
    evet dibe yakın yerlerden longu açtık ama füzeydi, fb maçıydı derken pozisyonu erken kapattık. gerçekten büyük gapli açtı. ayın fırsatıydı, artık sağlık olsun demekten başka çare yok
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

8.  Alıntı Originally Posted by muhteberu Yazıyı Oku
    tesekkürler ALLAH razı olsun..
    Abi alıp satmadıgın kağıt zarar ettirir. Keçinin bilmediği ot karın ağrısı yaptığı gibi. Aynı kağıtta işlem yapıyorum yıllardır ekinde derinlik vs yoksa kağıdı bilmiyorsan kimsenin demesiyle kağıda bulaşma

Sayfa 679/1005 İlkİlk ... 179579629669677678679680681689729779 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •