Farkindamisiniz forumun huzurunu bozuyorsunuz ikiniz için söylüyorum nasıl alıp satarsınız kendinize saklayın herkesin kendi aklı var tartışmamız ozelden yapınız kayıkçı kavgası yapmayın millet yeterince gergin
Farkindamisiniz forumun huzurunu bozuyorsunuz ikiniz için söylüyorum nasıl alıp satarsınız kendinize saklayın herkesin kendi aklı var tartışmamız ozelden yapınız kayıkçı kavgası yapmayın millet yeterince gergin
gergin olmaya gerek yok ben diyorum ki uzun vade türküsü dinlemeye gerek yok 6 ayda fiyat aynı ne kazandırdı koca bir hiç akıntıya kürek sallamak anlamsız ben paranız erimesin diyorum bunlar tekniğe inanmadığı bilmediği için türkü söylüyor
endeks kapanışı iyi olmadı haftalık rsi aşağı kırdı macd'de sat verdiği zaman görecem ben böyle analizcileri neler olacak diye gemiyi ilk kimler terkedecek bakalım
Ocak söndürür cinsten
uzun vadeci temel analizciler ve dostları gerçek piyasayla tanışıyorlar![]()
Düşüş devam ediyor. Elbette bir yerde duracak. O durduğu yerde de fiyat çok cazip hale gelecek ve belki de çok sert yükseliş başlayacak. Elinde olmayan veya elinde olup ek alım yapacaklar için o dip fiyatı yakalamak çok önemli.
Sevmeyene karınca yük, sevene filler karınca.
Dağı bile taşır insan, aşık olup inanınca.
elimdeki hisse büyümeye devam ediyor mu ?? cevap evet ise sıkıntı yoktur benim için...avrupa pazarı canlanıyor...bu yüzden de çeyrek bilançoları gittikçe iyileşmeli...bilançoları geldikçe ben berkosandan pozitif ayrışma bekliyorum...sermayesi düşük ama karı gittikçe iyileşen hisseler değerlidir...değer verip de bu gemiden ayrılmak istemeyenler için olası fiyat düşüşleri sadece alım fırsatı sunar...
biz temelciler uygun yerlerden elimize nakit geçtikçe toplamayı severiz..vakti gelince hissemizin neler yapabileceğini az çok tahmin edebiliyoruz...bırakalım teknikçiler çizgileri ile uğraşsınlar..defalarca alıp defalarca stop olsunlar...aracı kurumlarını zengin etmeye devam etsinler...
ben bunları temelcilere söylüyorum...söylediğim temelciler zaten son bir kaç yılda bir teknikçinin hayalinde bile göremeyeceği kadar kazanmış olan kişilerdir...
teknikçi arkadaşlar da bu güne kadar ne kazandılar ?? onların riski iştahı nasıldır bilemiyorum...ama onlar da kendi fikirlerine göre ,çizgilerinin gösterdiği şekilde davransınlar....ALLAH herkesin gönlüne göre versin diyorum...herkes ektiğini biçecektir...
kendim için sabır sabır sabır diyorum...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
bu forumlarda paylaşılan her bilgi benim için değerlidir..ister olumlu olsun istese de olumsuz olsun...hatta bilgiyi bırakın ,paylaşılan duygular bile benim için bir veridir vede çok değerlidir...kendimce yararlı gördüğüm bilgileri önemsiyorum...borsa ile ilgilenen herkes başkalarından muhakak bilgi alır...zaten x e baktığımızda her üstadın yüzlerce takip ettiği kişiler var..ben hiç bir zaman bu konuda gocunmam....
yatırımımızı yaptık ,artık tevekül ediyoruz...nasibimizde ne olacak bilmiyoruz....kendim için sabır sabır sabır diyorum...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
hissenin hakkını vermeyen, hisseyi sürekli trade amacı ile kullanan spek veya spekçikler karşılarında her zaman beni bulacaklardır...varsın beni sevmesinler...bir kişi sevmiyorsa 100 kişi seviyor...benim için ky nın sevmesi daha değerlidir...kimin zoruna gidiyorsa da gitsin...dediğim gibi bu hissede hala çok ciddi bir kardayım..benim gibi %60-70 zarara girmeye bile alışmış biri karda iken hayatta hisseden kaçmaz...çok merak eden spekçiklere burada duyurmak istiyorum...benim zamanım boldur....tüm sermayem de sıfır maliyetlidir...![]()
Yer İmleri