Sayfa 68/1030 İlkİlk ... 1858666768697078118168568 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 537 - 544 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by kocaballi Yazıyı Oku
    selamlar, bu 19 rakamı belli bir mevduat için mi, yoksa tüm mevduatlar için mi?

250k üstü için 2 gün repo yapayım dedim, mt internet şubedeki oranlar geçerli dedi....
    Tüm mevduatlar için olabilmeli. Vakıf Burgan HSBC üçüyle görüştüm ben bugün, rakam sormadan oran verdiler.

2.  Alıntı Originally Posted by KARA BORA Yazıyı Oku
    Yazamazlar, çünkü Şekerbank'ın ne ÇM'i ne de Şubeleri EFT muafiyeti ver(e)miyorlar...
    Uyumayın Karabora
    Alan almış bile, ykb içinde aynı şeyi söylüyorlardı yok alamazsiniz vs. Bende ücretsiz misal ykb

3. Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından, yurt içi ve yurt dışında yaşayan vatandaşlardan gelen talep üzerine, yarından itibaren Ziraat Bankası şubeleri aracılığıyla etaplar halinde euro cinsi devlet tahvili ve kira sertifikası ihracı, talep toplama yöntemiyle yapılacak.

syg,

4. Dostlarım günaydın. Kesinlikle Arı hesaba bulaşmayın bence. Dün Vakıfbank’a gidip arı hesap açtım ve bu hesaba 100K aktardım. Ancak bugün EFT yapmak istediğimde 6.12 TL EFT ücreti ve sadece 50.000 Limit olduğunu gördüm. Nasıl böyle bir saçmalık olabilir. Ne yapmamı tavsiye edersiniz?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by supremegod Yazıyı Oku
    Dostlarım günaydın. Kesinlikle Arı hesaba bulaşmayın bence. Dün Vakıfbank’a gidip arı hesap açtım ve bu hesaba 100K aktardım. Ancak bugün EFT yapmak istediğimde 6.12 TL EFT ücreti ve sadece 50.000 Limit olduğunu gördüm. Nasıl böyle bir saçmalık olabilir. Ne yapmamı tavsiye edersiniz?

Şubeye gidin ve arı hesaptan eft ücretini kaldırmalarını söyleyin ve ardından eft limitinizi artırmalarını isteyin...
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

6.  Alıntı Originally Posted by supremegod Yazıyı Oku
    Dostlarım günaydın. Kesinlikle Arı hesaba bulaşmayın bence. Dün Vakıfbank’a gidip arı hesap açtım ve bu hesaba 100K aktardım. Ancak bugün EFT yapmak istediğimde 6.12 TL EFT ücreti ve sadece 50.000 Limit olduğunu gördüm. Nasıl böyle bir saçmalık olabilir. Ne yapmamı tavsiye edersiniz?

Normal vadesizden EFT yaparsanız masraf alır. Vadesizdeki paranızı önce Arı hesabına aktarın, sonra Arı hesabı üzerinden EFT yapın, böyle ücretsiz oluyor. Vakıfa EFT yaparken de direk Arı hesabının IBAN'ına EFT yapabilirsiniz. Normal vadesizi kullanmanın pek gereği olmuyor bu sistemde. Sadece ATM'lerde Arı'dan para çekilemediği için ATM'den çekmek istediğiniz miktarın vadesizde olması gerekiyor mecburen.

Alıntı Originally Posted by Burak Yazıyı Oku
    https://mevduatlar.com

oranlar guncellendi. vakif ari ve burgan gulduren gunluk dolar faizi eklendi.
    hesaplamalar icin stopaj guncellendi.

lutfen siteyle ilgili oneri ve goruslerinizi bildirin ki neler ekleyebilir / degistirebilirim gorelim.
    Burak bey aylık mevduatı listelerken en yeni tarihi en üste ekleyin.takip etmek daha kolay olur.
    yada ustteki tarihe, bankaya göre artan azalan seçeneği koyun.

Gerçekler tabloda.!!
    Herkesin uyanma vakti geldi.!!
    Uyuyanlar.!!
    büyük resimde..!!
    Anaparayı eritmeye devam edecek.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Sayfa 68/1030 İlkİlk ... 1858666768697078118168568 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •