Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından, yurt içi ve yurt dışında yaşayan vatandaşlardan gelen talep üzerine, yarından itibaren Ziraat Bankası şubeleri aracılığıyla etaplar halinde euro cinsi devlet tahvili ve kira sertifikası ihracı, talep toplama yöntemiyle yapılacak.
syg,
Dostlarım günaydın. Kesinlikle Arı hesaba bulaşmayın bence. Dün Vakıfbank’a gidip arı hesap açtım ve bu hesaba 100K aktardım. Ancak bugün EFT yapmak istediğimde 6.12 TL EFT ücreti ve sadece 50.000 Limit olduğunu gördüm. Nasıl böyle bir saçmalık olabilir. Ne yapmamı tavsiye edersiniz?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Normal vadesizden EFT yaparsanız masraf alır. Vadesizdeki paranızı önce Arı hesabına aktarın, sonra Arı hesabı üzerinden EFT yapın, böyle ücretsiz oluyor. Vakıfa EFT yaparken de direk Arı hesabının IBAN'ına EFT yapabilirsiniz. Normal vadesizi kullanmanın pek gereği olmuyor bu sistemde. Sadece ATM'lerde Arı'dan para çekilemediği için ATM'den çekmek istediğiniz miktarın vadesizde olması gerekiyor mecburen.
Gerçekler tabloda.!!
Herkesin uyanma vakti geldi.!!
Uyuyanlar.!!
büyük resimde..!!
Anaparayı eritmeye devam edecek.!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Yer İmleri