Sayfa 68/450 İlkİlk ... 1858666768697078118168 ... SonSon
Arama sonucu : 3595 madde; 537 - 544 arası.

Konu: ATLAS - Atlas Menkul Kıymetler Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by 07hakan Yazıyı Oku
    başkası destursuz buyuk mal alırsa zaten götürmez. sıktıkca sıkar. kademelere kendisi hakim ise istediği kademeye indirir.
    arkadaş ben de diyorum sen ne diyorsun.bu tahtada 15 yıldır oynuyorum ben...kademelerdeki malın % 99 u kendisinin malı zaten.bu tahtada kadmede 100 bin lot mal olur başka türlü.götürecek adam alttan kimseye mal vermek istemez...allla allla neyi tartışıyorsun hala anlamadım ki...bende var 100 bin lot.bu tahta içinde hiç küçük mal sayılmaz...alsın bakalım elimdende görelim.100 bin daha alacam getirsin istediğim yere hadi...ytd

2. verdi 28 e..27 ye de verirse bugunde bişey olmaz

3. tam istediği hava var aslında...götür şunu yukarı artık

4. ancak metro toparlarsa buda öyle gider bugün...

5.  Alıntı Originally Posted by bayraklı Yazıyı Oku
    arkadaş ben de diyorum sen ne diyorsun.bu tahtada 15 yıldır oynuyorum ben...kademelerdeki malın % 99 u kendisinin malı zaten.bu tahtada kadmede 100 bin lot mal olur başka türlü.götürecek adam alttan kimseye mal vermek istemez...allla allla neyi tartışıyorsun hala anlamadım ki...bende var 100 bin lot.bu tahta içinde hiç küçük mal sayılmaz...alsın bakalım elimdende görelim.100 bin daha alacam getirsin istediğim yere hadi...ytd
    sende 100k bende 65k mal varsa bu kagıt tabı gıtmez başgan.

6. doğru söylüyorsun memati. kast ettiğim o. bayraklı anlamadı. mal kaptırmış yada istedeği maıı alamamıs. gider gitmesine lakin ağa tatmin olduğu zaman

7.  Alıntı Originally Posted by 07hakan Yazıyı Oku
    doğru söylüyorsun memati. kast ettiğim o. bayraklı anlamadı. mal kaptırmış yada istedeği maıı alamamıs. gider gitmesine lakin ağa tatmin olduğu zaman
    çeksin yukarıya verelim bizde...aşağı verirse yine alırım.bir bu kadar daha.dahada aşağı verirse atlas % 75 krediye izin veren hisse.onlada alırım...sıkıntı yok...

8. avgyo dan çıkıyorsa spek bu iyi.

Sayfa 68/450 İlkİlk ... 1858666768697078118168 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •