Sayfa 68/987 İlkİlk ... 1858666768697078118168568 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 537 - 544 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

1. Deniz43 üstadin topiginde ayrintili MB Analitik bilancosunu görünce bendeki taslar oturdu,keske oturmasaydi, güzel ülkem benim...

2.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Yukarıda hareketli bir resimde birinin eline vermişler.
    Hızlı geçtiğim için eline ne verdiklerini okuyamadım.
    Hayır,yapılan yorum çok çirkin,Reha Bey çok beyefendi bir cevap vermiş,40 kere s...edilen adamlar 41.ci kez gelip ortamı b... ediyor,töbe,töbe...

3.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    bana ne senin kaç paran olduğundan milletin birbirini ezdiği kısmı külliyen yalan
    birbirini ezen bir olaya şahit olmadım gayet medeni bir şekilde sıramızı bekledik.

4. Anlamadığım one shot'luk bir uygulama için döviz de olan vatandaş neden farklı bir maceraya arayışına girsin...

Pazartesi sabahı bir Bulgar Edirne’ye gelmiş 1.000 dolar bozdurmuş 17.000 TL almış...
    İki gün alışverişini yapmış, yemiş, içmiş bir de eğlenmiş. Dün akşam dönerken cebinde kalan 12.000 TL tekrar çevirmiş 1.000 dolar almış eve dönmüş...
    Şimdi bu NAS probleminin sorusu şu?
    Bu arkadaş 1.000 dolarla geldi, 1.000 dolarla gitti. Onun yiyip içtiği 5.000 TL'yi kim ödedi..??*

ALINTIDIR

6.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    atma sağsalim din kardeşiyiz. diyecem de ateizim ben..

3 bankayla görüştüm bugün. hepsi henüz kendilerine doğru dürüst bilgi iletilmediğini, uygulamada çok soru işareti barındırdığını söyledi. özellikle döviz müşterisinden talep eden soran, döviz bozan da yokmuş. mt lerin genel fikri de pek talep gelmeyeceği yönündeydi. sadece klasik muhafazakar emekli vs tayfası düz mevduat yerine belki öyle bağlayabilirim diyormuş. o kadar.

Şhorts özür dilemesini de biliyor musun acaba...senin vesilenle diğer inanmayan arkadaşlara kapak olsun.

Çıktısını da istersen başucuna asarsın ya da nasıl tasarruf yapmak istersen öyle kullanırsın

http://https://imgyukle.com/i/oogrmU

7. "Ekonomik istikrarı hedefleyen bir politika yapıcı, uygulayacağı politikaları sık sık değiştirmemeli, en azından
    sürprizler yapmamalı, şeffaflık ve güvenilirliğe önem vermelidir. İlan edilen politikaya bağlı kalınması durumunda
    "zaman tutarsızlığı" problemi önlenmiş olacaktır. Aksi taktirde, sürekli aldatılan karar birimleri tecrübelerinden
    de yola çıkarak politika yapıcının sürpriz yapma olasılığını beklentilerine dahil edecek ve bu da uygulanan
    politikanın başarı şansını yitirmesine neden olacaktır."

Ders çalışırken tam da denk geldiğim yer. Haklı...
    Kitap: K. İktisat Okulları

8.  Alıntı Originally Posted by Light Yazıyı Oku
    Bence 3 ay sonra şok bir faiz artışıyla faizleri 30 lu seviyelere çıkarıp doları sabit tutacak, bu durumda dolar bozdurann yüksek faizden olup %14 ile TL de kalacak.?? Kafamda deli sorular.
    3 ay sonra faizler tek hane ve dolar 15 üstü olursa?

Sayfa 68/987 İlkİlk ... 1858666768697078118168568 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •