Sayfa 63/987 İlkİlk ... 1353616263646573113163563 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 497 - 504 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

Alıntı Originally Posted by Sağsalim Yazıyı Oku
    400K bağladık bakalım dövize endeksli mevduattan

İnanılmaz bir talep var

KUR KORULAMALI VADELİ diye geçiyor VakıfBank

%14 oran 92 gün vade
    atıyon gii geldi. işin içinde biri olarak şu an bunu teyit edecek bi durum yok tek tük açılıyor. büyük montanlı hesapları bilemem. henüz belirsizl,ik olduğundan herkes beklemede
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by DJKARIZMA06 Yazıyı Oku
    Piyasada normal mevduatlar 18 iken millet 14 den baglamak icin mi siradaymis[emoji2] zaten 4 puan ekside basliyosun e be mal[emoji2] bu millet tam keriz ne guzel. Gerci bu kerizler olmasa biz nasil parayi bulcaz[emoji2]

SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ikidir sıkıyor bilmesem inanacam
    %3 makasıda koy
    belirsizlik bitmeden o makas kalkmadan para akmaz
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
    Eğer amaç seçüme kdr idare etmekse borsadan da bi vurgun daha yaparlar, ama tüm kağıtlar ama belli başlı.

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Ben hep öğlen kalkarım, sizin gibi rakıyı götümlen değil ağzımla içerim.
    Yukarıda hareketli bir resimde birinin eline vermişler.
    Hızlı geçtiğim için eline ne verdiklerini okuyamadım.

5. 2021 şubat tekrar nüksediyor

Değerli Yatırımcılarımız,

Şirket politikalarımız gereğince kaldıraçlı alım satım işlemlerinde hesap bazında açılabilecek toplam pozisyon büyüklüğü azami 1.250.000 USD (birmilyonikiyüzellibindolar) olarak belirlenmiş ve bu limit 08.02.2021 tarihi itibarıyla uygulanmaya başlanmıştır.

Mevcut piyasa koşullarına bağlı olarak 23.12.2021 tarihinden itibaren geçerli olacak şekilde kaldıraçlı alım satım işlemlerinde hesap bazında açılabilecek toplam pozisyon büyüklüğü azami 1.000.000 USD (birmilyondolar) olarak güncellenecektir.

Mevcut durumda toplam açık pozisyon büyüklüğü, bu limitin (1.000.000 USD’nin) üzerinde olan müşteri hesaplarında, pozisyon artırıcı yeni emirler kabul edilmeyecek ve sistemsel olarak riski artıracak yeni pozisyon açılışı sınırlandırılacaktır. Aynı üründe farklı yönde açılan korunma (hedge) amaçlı pozisyonlar, azami pozisyon limiti uygulamasını etkilememektedir.

6.  Alıntı Originally Posted by Sağsalim Yazıyı Oku
    400K bağladık bakalım dövize endeksli mevduattan

İnanılmaz bir talep var

KUR KORULAMALI VADELİ diye geçiyor VakıfBank

%14 oran 92 gün vade
    atma sağsalim din kardeşiyiz. diyecem de ateizim ben..

3 bankayla görüştüm bugün. hepsi henüz kendilerine doğru dürüst bilgi iletilmediğini, uygulamada çok soru işareti barındırdığını söyledi. özellikle döviz müşterisinden talep eden soran, döviz bozan da yokmuş. mt lerin genel fikri de pek talep gelmeyeceği yönündeydi. sadece klasik muhafazakar emekli vs tayfası düz mevduat yerine belki öyle bağlayabilirim diyormuş. o kadar.

7.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    ikidir sıkıyor bilmesem inanacam
    %3 makasıda koy
    belirsizlik bitmeden o makas kalkmadan para akmaz
    zaten enflasyon var dolar o oranda zaten artmalı ki o da %14 den fazşa

en çok dolar kadar kazanacaksam bu fantazi niye?

8.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    atma sağsalim din kardeşiyiz. diyecem de ateizim ben..

3 bankayla görüştüm bugün. hepsi henüz kendilerine doğru dürüst bilgi iletilmediğini, uygulamada çok soru işareti barındırdığını söyledi. özellikle döviz müşterisinden talep eden soran, döviz bozan da yokmuş. mt lerin genel fikri de pek talep gelmeyeceği yönündeydi. sadece klasik muhafazakar emekli vs tayfası düz mevduat yerine belki öyle bağlayabilirim diyormuş. o kadar.
    abi forumda 50 tane msjı olan 4 işlemi bilen gelip bize akıl veriyor burada

telefonumuzu da görmek isteseler tam olacak

Sayfa 63/987 İlkİlk ... 1353616263646573113163563 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •