Memur için hiçbir beklentim yok. Hiçbir zaman olmadı haksız da çıkmadım maalesef. Yarım yamalak TÜFE hesabından enflasyon farkını maaş zammı diye itelerler. Ha öyle buçuklu, küsüratlı birşey kalırsa elde daha önce yaptıkları gibi birkaç buçuklu bir ekleme yaparlar. Onu da Temmuz yüzde 7 ye ekler Ocak zammından düşerler. Beni hiç etkilemeyen 3600 işini de ballandıra ballandıra anlatırlar işte oldu da bitti maşallah olur gider.
Ha emekliye bir şeyler olabilir. Yani 4 milyon memura vereceğime 12 milyon emekliye bölüp veririm daha iyi derler. Bayram ikramiyesinin önce memura 2 bin lira diye komisyona gelip emekliye 1 bin lira diye çıkması gibi.
Maalesef kamu çalışanları daha çok bekler. Enflasyon farkından başka bir beklentim yok. Onu bari 2 ay adam gibi açıklasınlar başka ihsan istemez.
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
bavyera'nın bir köyünde yeşile serilip manzaraya karşı , alaman köylü kızının yaptığı karaorman pastasını çimlemek. işte bahçe işte millet.
çal keke
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Brent Crude Oil Preis
ISIN: XC0009677409 WKN: 967740
115,19500 $/bbl.
1,21500 (1,07 %)
17:21:54 (bid)
Yakında yeni zamlar yolda.!!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!
Yer İmleri