Sayfa 68/736 İlkİlk ... 1858666768697078118168568 ... SonSon
Arama sonucu : 5882 madde; 537 - 544 arası.

Konu: Yatırım Fonları XI

1. https://invst.ly/11ujdl
    XU100 HAFTALIK..
    ZAMANSALLIĞI BABALAR BELİRLER..AMA BANA GÖRE SEÇİME KADAR DEVAM EDER..

2. Bu kadar yazdım . Portföyümden de ipucu vereyim. 10 gün önce hisse fonları ve hisselerden çıkıldı sıfıra indirildi. Altın fonu, döviz ve mevduat ile devam. Akşam yastığa başımı rahat koyuyorum en azından ... (Portföy büyüklüğü 3M..)

3. En iyi değişken fonlar hangileri sizce?

4. Altın bilinçli olarak baskılanamaz. söyleyenler, hatalı analizlerinin savunmasını yapıyor
    Şu an makro datalara göre, savaş olmasaydı, 1800 lerde olurdu
    Çıkarma maliyeti 1300 usd civarında
    Altın enflasyona karşı korunma aracıdır diyenler, altın hakkında hiç bir şey bilmiyor
    Gümüş ise baskılanabilir, hacim olarak altının yanına yaklaşamaz, sahibi JPMorgan dir.

5.  Alıntı Originally Posted by ıcarus88 Yazıyı Oku
    en iyi değişken fonlar hangileri sizce?
    ıpb rık rpd

6.  Alıntı Originally Posted by Icarus88 Yazıyı Oku
    Altın bilinçli olarak baskılanamaz. söyleyenler, hatalı analizlerinin savunmasını yapıyor
    Şu an makro datalara göre, savaş olmasaydı, 1800 lerde olurdu
    Çıkarma maliyeti 1300 usd civarında
    Altın enflasyona karşı korunma aracıdır diyenler, altın hakkında hiç bir şey bilmiyor
    Gümüş ise baskılanabilir, hacim olarak altının yanına yaklaşamaz, sahibi JPMorgan dir.
    Sor bakalım baban annene mehir olarak baban neyin sözünü vermiş.

7.  Alıntı Originally Posted by ayhanol1 Yazıyı Oku
    Bence borsa savaş durumu kullanılarak yabancıya yeni pozisyon açmak için uygun seviyelere getiriliyor. Yani resmen bir '' DÜZELTME'' süreci yaşanacak. Ardından geleceklerse eğer bir yataya sarıp MAL TOPLAMA ve ondan sonra yukarı hareket yapabilir. Böyle bir hareketten sonra olumlu bir haber gelse dahi hiç bir şey olmamış gibi yukarı süremezler. Şahsi düşüncem beni bağlar...
    Büyük ihtimalle benim tahminim de öyle, yabancı yukarıdan girmeyince bu bahaneyle iyice düşürdüler, yüksekten dolar bozdurup düşükten biste girmek isteyeceklerdir ama onlar için yeterince düştü mü acaba? bana göre düşmedi bu seviye yine yüksek, dolar da yeterince yükselmedi, bugünkü çıkışa bile inansam mı bilemedim, bir de faiz kararını bekleyelim bakalım sonrası ne olacak.

8.  Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    Büyük ihtimalle benim tahminim de öyle, yabancı yukarıdan girmeyince bu bahaneyle iyice düşürdüler, yüksekten dolar bozdurup düşükten biste girmek isteyeceklerdir ama onlar için yeterince düştü mü acaba? bana göre düşmedi bu seviye yine yüksek, dolar da yeterince yükselmedi, bugünkü çıkışa bile inansam mı bilemedim, bir de faiz kararını bekleyelim bakalım sonrası ne olacak.
    Bence KKM çıkışı beklenmeli.

Sayfa 68/736 İlkİlk ... 1858666768697078118168568 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •