Sayfa 680/1000 İlkİlk ... 180580630670678679680681682690730780 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 5,433 - 5,440 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    pek çekmiş gibi durmuyor sanki içinde çevirip duruyo
    Ben yazdığımda vurup çekmişti, sonra sündürdü bıraktı.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

2.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Geçen tvde seyrettim.NEF reklam yapmış,eski evini veriyorsun bunlara piayasa fiyatından,sonra sana yeni ev veriyorlar aradaki farkı ödüyorsun.Ya satış yapabilen firma böyle kampanya yapar mı.Sonra lafa gelince satış sorunumuz yok şurda projeye başlıyoruz burda projeye başlıyoruz.Misal eski evi verdin,bitmemiş maketten ev karşılığı anlaşırsan ve nef batarsa var olan ev de gider.
    Oo hem altını kızartıyorlar hem de üstünü desenize sn Hakem, üstüne bir de kaymak.

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Ben yazdığımda vurup çekmişti, sonra sündürdü bıraktı.
    Sündürmese iyiydi,sündürmesi kötü olmuş,vurup çekmelere alışkın bizim ahali ,vurup çekeydi iyiydi de sündürme sıkıntılı.Hayırlısı artık )))))))))

Alıntı Originally Posted by apocalyptica Yazıyı Oku
    Oo hem altını kızartıyorlar hem de üstünü desenize sn Hakem, üstüne bir de kaymak.
    Valla cidden merak ediyorum kim evini bu heriflere güvenip bunlara verip de uyduruk kümes gibi projelerinden ev alır.Gerçi jet fadıl ın ülkesinde yaşıyoruz,o 3 kere şeetmişti milleti))))))))

5.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Sündürmese iyiydi,sündürmesi kötü olmuş,vurup çekmelere alışkın bizim ahali ,vurup çekeydi iyiydi de sündürme sıkıntılı.Hayırlısı artık )))))))))
    Mart 2018'de 3.79 olan dolar şimdi 5.95'e sündürdü diye sevinecek miyiz?. %50 artış demek. DTH faizi hariç.
    Adama desen ki cebindeki 500 binin 200 bini kayboldu acaba aynı şekilde sevinebilir mi?
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin

O değil de ons az bişi bir kıpraşma şeetmiş.Neden acaba)))))) Bence onun hareketi gelecek yıl olmalıydı ,erken mi başlayacak ne.

7. Merkez bankası brüt döviz rezervleri bugün evds'te 5.10.2018 tarihi için yayınlanan verilere göre 66.287 milyar dolara geriledi.

Bu seviyeye en son 2007 yılında düşülmüştü.

Bu seviyeyi yakın tarihin en azından son 10 yılın en düşük rezerv rakamı olarak değerlendirebiliriz.

8. Rahip birKilirsa dolara yatırım yapmak için fırsat çıkacak...

Sayfa 680/1000 İlkİlk ... 180580630670678679680681682690730780 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •