Sayfa 680/1002 İlkİlk ... 180580630670678679680681682690730780 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 5,433 - 5,440 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Kesinlikle haklı ,adam dürüst,ben takdir ettim,ya hiçbiri binmesin ya da hepsi binsin.Ne yani adam tek başına ortada efendim söz meclisten dışarı bir nevi sap gibi yakışır mı,hele düzceye hiç yakışmaz,düzce bir çemişkezek iki bunlar önemli yakışmaz,adam kesinlikle haklı,videonun viral olduğu çok iyi olmuş,ben seyretmemiştim,paylaşım için teşekkürler.

Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Bu nüfusa bu dünya yetmiyor.

Yanan ağaçların yerine tabii ki otel marina vs yapılacak çünkü talep çok arz sınırlı. Nasıl ki talebi karşılamak için sürekli orman kesip ev yapıyorlar, yanan yerlere de otel yapacaklar.

İnşallah şu populasyon düşürme planı başarıya ulaşacak ve bu kabus da sona erecek.
    Birkaç yanlışı düzeltelim.
    1) Bu dünya bu popülasyona fazla fazla yetiyor. Ama paylaşım bu kadar adaletsiz olunca dünya gelirinin %80 ini %20 yiyor. Bunun düzeltilmesi lazım. Gıda bile aslında yetiyor ama ürün paylaşımında, tüketimde büyük adaletsizlik var. Ayrıca sadece çöpe atılan yiyecekler Dünyanın önemli bir nüfusunu doyurabilecek ölçüde.
    2) Yanan ağaçlardan bahsetmiyoruz. 3-5 yandaşa rant sağlamak için yakılan ormanlardan ve doğal hayatın felce uğratılmasından bahsediyoruz. Madem dünyanın kıskandığı muhteşem bir ülkeyiz, yakmak yerine bu ormanlardan daha mantıklı bir şekilde yararlanır, doğal hayatın a.koymadan tesisler yapabiliriz.
    Yazıda katıldığım nokta ise popülasyonun düşürülme zorunluluğu. Bu yapılmadığı sürece zaten hormonlu-gdo'lu ürünler, insanlık dışı yöntemle yetiştirildiği için sağlıksız hayvan ve hayvan ürünleri yüzünden insanlar her türlü hastalığa açık olmaya devam edecektir.
    Ama ülkemizde iktidardakilerin zihniyeti ile hem de diğer gelişmemiş toplumlardaki doğurganlığı teşvik eden zeka özürlü politikalar nedeniyle popülasyonun azalması pek mümkün görünmüyor.
    Dünya nüfus dağılımı haritasına bakıldığında sorunun kaynağı olan ülkeler açık bir şekilde görülüyor. Başta Hindistan olmak üzere sadece Güney Asya'da sorun çözülebilse Dünya uzun süre rahat nefes alır.
    Şimdi "ne yapalım, öldürelim mi" gibi saçma sorular gelme olasılığına karşı doğum kontrolü diye bir şey var deyip bitireyim.
    Hadi iyi geceler. Benden bu kadar bugün.

3.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Kesinlikle haklı ,adam dürüst,ben takdir ettim,ya hiçbiri binmesin ya da hepsi binsin.Ne yani adam tek başına ortada efendim söz meclisten dışarı bir nevi sap gibi yakışır mı,hele düzceye hiç yakışmaz,düzce bir çemişkezek iki bunlar önemli yakışmaz,adam kesinlikle haklı,videonun viral olduğu çok iyi olmuş,ben seyretmemiştim,paylaşım için teşekkürler.
    )))))))))) Abi Audi araba mı? Mercedes çeksin. Gerçek mi bunlar, ben hiç bir şeyden emin değilim?

Bu nüfusa bu dünya yetmiyor.
    Net,açık,kesin bir cümle. %100 katılıyorum. Ne zamandan beri yetmediğini bile yazabilirim.

Bu dünya bu nüfusa, 2005 yılından beri yetmiyor.
    @erefefik

4. Tayyip Ağam yine çay fırlatıyor be ya...Alla Allah...
    @erefefik

5.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Valla benim bildiğim rakam da 500 milyon.Adamlar bunu planladıklarını gizlemiyorlar,aksine nedendir bilinmez sanki bilinsin istiyorlar.Bunu kardeşime söylediğimde hindistan tatilinden yeni gelmişti,oranın kalabalığından sefaletinden çok ürkmüş olacak ki,valla cidden dünya kalabalık falan dedi.Yahu ben bu rakama inilirse ,sağdan sayıyorum olmuyor soldan sayıyorum olmuyor o beş yüz milyon içine giremiyebilirim,adamların hedef kitlesinde biz de varız deyince çok şaşırmıştı.İnsan doğası böyle, kendini kolayca olayın dışına alıveriyor,halbuki bu planları yapanlar bildiğin satanist bizleri böcek gibi gördüklerinden de eminim,nasıl engel oluruz nasıl karşı çıkarız cidden bilmiyorum ama bunlara engel olmak lazım,acilen birşeyler yapmak lazım da ne onu bilemiyorum.
    Aslında adamlar mantıklı olanı yapıyor. Büyük ihtimalle dediğiniz gibi hedefteki milletlerden birisi de biziz ama tarafsız gözle bakınca bu nüfusu dünyanın kaldıramadığı ortada.

Hele Hindistan ile Çin... neyse.

6. Ülke olmak önemli ise, devlet olmak önemli ise, egemenlik turkluk hatta Atatürkçü olmak önemli ise, çocuk yapmak çok önemli. Aile başına en az 3 nitelikli çocuk.

Anadolu toprakları kisirligi, verimsizligi kaldırmaz. Sen çocuk yapmazsan, etnisiten de varlığın da sonra devletin de bu coğrafyadan silinir gider. Ha önemli değil diyorsan saygı duyarım. Ama nüfus azalsın hem de ülke güçlü olsun diyorsanız malesef yok öyle bir dünya. Ha bu 3 çocuğun ucu de çok nitelikli, eğitimli, eli ekmek tutan kişiler olmak zorunda bu arada, yapıp saldım çayıra yöntemi ile de kesinlikle olmaz.

Bu topraklar hititleri, likya, lidya onlarca medeniyeti gördü. Romalıları gördü. Arap akıncıları, pers hakimiyetini ve Helen medeniyetini gördü. Müslüman turkleri gördü. Bizden öncekiler nerede? Önce sayıları azaldı sonra fethedildiler fethedene boyun egdiler ve zamanla yok oldular. Kadim Anadolu dilleri tamamen yok oldu mesela. Yunanca yaşıyor ise Osmanlı'da asimilasyon diye bir politika olmamasına ( tam tersi Türk düşmanı idi Osmanlı son 30 seneye kadar ) borçlular.

He Osmanlı da Türk düşmanı olmakta haksız mı derseniz, onlar da der ki 1402 de öyle bir kazık yedik ki bir tek sirplar yanımızda durdu biz de ondan böyle yaptık, sorsan o da haklı eleştirmiyorum.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Hem çocuk yapılmasın nüfus azalsın hem emekliler rahat yaşasın hem emeklilikte yaşa takılanlar sıkıntı çekmesin hem de benim oğlum kızım devlet memuru olsun. Olsun da nasıl olsun?

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Birkaç yanlışı düzeltelim.
    1) Bu dünya bu popülasyona fazla fazla yetiyor. Ama paylaşım bu kadar adaletsiz olunca dünya gelirinin %80 ini %20 yiyor. Bunun düzeltilmesi lazım. Gıda bile aslında yetiyor ama ürün paylaşımında, tüketimde büyük adaletsizlik var. Ayrıca sadece çöpe atılan yiyecekler Dünyanın önemli bir nüfusunu doyurabilecek ölçüde.
    2) Yanan ağaçlardan bahsetmiyoruz. 3-5 yandaşa rant sağlamak için yakılan ormanlardan ve doğal hayatın felce uğratılmasından bahsediyoruz. Madem dünyanın kıskandığı muhteşem bir ülkeyiz, yakmak yerine bu ormanlardan daha mantıklı bir şekilde yararlanır, doğal hayatın a.koymadan tesisler yapabiliriz.
    Yazıda katıldığım nokta ise popülasyonun düşürülme zorunluluğu. Bu yapılmadığı sürece zaten hormonlu-gdo'lu ürünler, insanlık dışı yöntemle yetiştirildiği için sağlıksız hayvan ve hayvan ürünleri yüzünden insanlar her türlü hastalığa açık olmaya devam edecektir.
    Ama ülkemizde iktidardakilerin zihniyeti ile hem de diğer gelişmemiş toplumlardaki doğurganlığı teşvik eden zeka özürlü politikalar nedeniyle popülasyonun azalması pek mümkün görünmüyor.
    Dünya nüfus dağılımı haritasına bakıldığında sorunun kaynağı olan ülkeler açık bir şekilde görülüyor. Başta Hindistan olmak üzere sadece Güney Asya'da sorun çözülebilse Dünya uzun süre rahat nefes alır.
    Şimdi "ne yapalım, öldürelim mi" gibi saçma sorular gelme olasılığına karşı doğum kontrolü diye bir şey var deyip bitireyim.
    Hadi iyi geceler. Benden bu kadar bugün.
    1 numaralı maddeye katılıyorum yalnız 2 numaralı maddede şöyle bir durum var:

Ormanlar bilinçli yakılmıyor olabilir. Birkaç yerde gördüğüm kadarıyla Avrupa'da (İtalya ve Yunanistan) da orman yangınları var bu aralar.

Yanan yerlere yapılacak muhtemel oteller birisi ormanları bilerek yaktığı için değil de, orman doğal yollardan yandığı için yapılacak gibi bir ihtimal olabilir. Biliyorum iktiadar destekli bir grubun ormanları yakması ve oraya otel dikiyor olması mükemmel bir senaryo ama bu gerçek olmayabilir bugün için.

A*P'yi günahım kadar sevmem bilen bilir.

Bu çam ağaçlarından sızan reçineler güneş altında kaldığı için yanyor olmasın? Yanıcı bir madde diye biliyorum. Çam ağaçlarının üzerindeki kozalaklar falan da el bombası gibi patlar öyle olunca.

Sayfa 680/1002 İlkİlk ... 180580630670678679680681682690730780 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •