Sayfa 681/1002 İlkİlk ... 181581631671679680681682683691731781 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 5,441 - 5,448 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

1.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    su an ki kur ile yarin ki mb kararina full dolarda girmemek icin zor tutuyorum kendimi..

deli bir kar soz konusu 1 ayda..
    evethangi kar bu ülke batmış sn cumhur faizi indirecem inadında devam ettikçe dolar 11 euro 12*5 a yol aldı inşallah bu inadı da yapanlar bir daha bu ülkenin başına musallat olmadan defolup kuyruklarına teneke takarak giderler yav bizim maaşlar yarı fiyatına indi her yer ateş pahası bu neyin inadıdır anlayan varmı ALLAH aşkına bu ülkeye bir kinleri nefretleri mi vardır da giderayak ülkeyi batırıp gideyim derler bunlar ülkeden de kaçarsa şaşırmam.
    kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
    ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline

2. Herkesin aklına başına toplaması gereken günlerdeyiz..

Hırsla kalkan zararla oturur..

Takip edenler neyin resmi olduğunu bilirler.. Ne zaman ne yapacaklarını da..

Bir "minare" ye daha tahammülü, çok zor artık bu ülkenin insanlarının..

3.  Alıntı Originally Posted by Maacit Yazıyı Oku
    Fularda durunlar nasil en son 9,98 den aldim pazartesi sabahin köründe zarar ffalan yok değil mi? bosfora üzülüyorum kaptırdı ffularları hiç artmamış birşey erkenden satılır mi sattı kaçtı
    Yahu birader, tutturmuşsun sabahın köründe balık avı diye.. Biraz ekrana bak, düşüncelerini buraya yaz. Okyanus ta neler oluyor haberimiz olsun.

4.  Alıntı Originally Posted by izmirli_hoca Yazıyı Oku
    Bir "minare" ye daha tahammülü, çok zor artık bu ülkenin insanlarının..
    güç erkânı için yarın bir nevi niyet testi....

5. https://odatv4.com/ekonomi/bunu-soyl...ir-olun-221749
    Yıl sonu 12 faize hazır olun diyor. Tüpü tuttuk. Yarın full dolarese geçebilirim.

6. Yani çok merak ediyorum, yüksek kurun nasıl bir faydası var. Düşük faizin var anladık, ama faizi piyasa koşulları uygun olmadan kafana göre düşürdüğün de kur çıldırıyor. Dövizde göbeğimizden bağlı olduğumuza göre herşeyin fiyatı artıyor dolayısıyla enflasyon artıyor. Peki faizi indirince enflasyonun ineceğini neden düşünüyorlar? Benim göremediğim bir büyük resimmi var. Şimdi kur yüksek ama faiz düşünce şu kadar süre içinde, şu sebeplerden düşecek diyen biri varda benmi denk gelmedim. Mantıklı bir açıklama (varsa) yapabilecek biri varmı? Bir yerlerde böyle bir makale falan varsa okumak istiyorum

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by exxcalibur Yazıyı Oku
    Yani çok merak ediyorum, yüksek kurun nasıl bir faydası var. Düşük faizin var anladık, ama faizi piyasa koşulları uygun olmadan kafana göre düşürdüğün de kur çıldırıyor. Dövizde göbeğimizden bağlı olduğumuza göre herşeyin fiyatı artıyor dolayısıyla enflasyon artıyor. Peki faizi indirince enflasyonun ineceğini neden düşünüyorlar? Benim göremediğim bir büyük resimmi var. Şimdi kur yüksek ama faiz düşünce şu kadar süre içinde, şu sebeplerden düşecek diyen biri varda benmi denk gelmedim. Mantıklı bir açıklama (varsa) yapabilecek biri varmı? Bir yerlerde böyle bir makale falan varsa okumak istiyorum

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    artan birsey daha var o da garanti verilen kopruler yollarin garanti ucretleri.tamami doviz bazli sozlesme.

İki konu önemli.birincisi bronson krizi sonrası dolar baskilanirken 128 milyar dolar yakıldı.su anda böyle bir para yok.dolarda reel talep o zaman da vardı bedeli bizim tüm rezervlerimiz oldu.su anki talep eksi rezervle karşılayamaz o yüzden dolar artışı durdurulamaz.ha faiz artışı seçeneği elbet var ama bu da tüm kredi artışını bitirir.uzun süredir herkes ancak borçla bir şey alabiliyor.bu da ev araba aklınıza gelen her şeyin satışını bitirir.ekonomi tam stop eder.aslinda iktidar doğrusunu yapıyor.bedelini ödemeden bu krizden çıkış yok

Sayfa 681/1002 İlkİlk ... 181581631671679680681682683691731781 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •