Sayfa 681/882 İlkİlk ... 181581631671679680681682683691731781 ... SonSon
Arama sonucu : 7056 madde; 5,441 - 5,448 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1. https://www.hisse.net/topluluk/showt...?t=80&page=489

Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    doğru söylüyorsun dostum...aynen öyledir...sonra da bakmışsınız ki bir keko bu hisseyi haremin alıverir...
    arkadaşlar dün bazı ortaklarımız beni ve kazançkapısı dostumu bu hisseyi pazarlamak ile suçlamışlardı...sanırım bunu moral bozukluğundan ve iyicene düşünmeden yaptıklarını düşünüyorum...

oysa yukarıda paylaştığım ilk yorum yaptığım 22,12,2023 tarihine bakıldığında berkosanın 20,78 fiyatında olduğunu benim yorumumdan bir iki gün sonra 18,88 tl fiyatını dahi gördüğünü ve oranın da dip olduğunu göreceklerdir...şimdi bu gerçekler ortada iken nasıl pazarlamacılıkla suçlanıyoruz anlayamıyorum...bir pazarlamacı bir hisseyi dip fiyatında iken mi söyler , yoksa zirvelerinde iken mi ??

biz hisseleri diplerinde iken söyleriz artık alım veya satım kararı kesinlikle yatırımcıya aittir...yine alım veya satım stratejisi de kendisine aittir....

bu hisseyi de kendim 21,31 den yüklü aldım...ardından da 3 defa da takviye yaptım...takviye yaptığım yerler beni ilgilendiriyor çünkü ben uzun vadeli düşünüyorum...herkesin kararı kendinedir...bir yatırımcı tam 7 ay önce almayıp aradan belli bir süre geçtikten sonra almış ise o onun sorumluluğu altındadır...bunda benim ne günahım olabilir arkadaşlar....lütfen biraz mantıklı düşünün...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    benim maliyetim 21,31 dir...hisse şu anda 19,60 tır ..bu gün 18,88 i de gördü...zaten çoğu sefer ben aldıktan çok sonraları dahi alan yatırımcılar benden daha uygun maliyetler yapmışlardır....benim atatp de ilk alışım 34,50 iken çok sonraları 30-33 aralıklarından dahi alış fırsatı vermişti...gesanda da ilk maliyetim 19,70 idi..sonradan 7-10 gün içinde 18,50-19,00 aralıklarından da alış fırsatı vermişti..kocaerde de 17,50 ilk alışım 16,50-17,00 aralıklarından fırsat vermişti...yeotk ise ilk aldığımda 67,00 idi....onda pek fırsat vermedi ama 67,00-75,00 aralıklarından çok fırsat verdi ki sonraları yeotk 285 leri görecek kadar çıkmıştı...

ben şefaf olmayı seviyorum...isteyen alır isteyen satar isteyen de tutar...karar daima yatırımcınındır...ben tüm ortaklara başarılar diliyorum...
    buda ilk yorumumdan 4 gün sonra yaptığım başka bir yorum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. https://www.hisse.net/topluluk/newre...eply&p=6663888

Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    borsacı dede brksn ı görürse kesin alacak...=)) çünkü tam da istedeği tipte bir hisse...sermayesi çok düşük...halka açıklığı %66 ama toplamda yine de piyasa için sorun çıkarmayacak bir miktarda...yurtiçinde ve yurtdışında büyüyen ve şirketler alan bir şirket..özelikle 2023 yılı performansı çok güzel..döviz pozisyonu çok iyi...ihracat oranı yüksek ( %65)...al unut hissesi...bir kaç yıl sonra çok ilginç yerlere çıkma potansiyeli olacaktır...
    buda benim ilk yorumumdan 5 gün sonra yaptığım yorumdur...dikkat edilirse al unut hissesi demişiz...bu cümleyi her fırsatta söyledim...bunu buradakilerin hepsi bıkacak kadar duydu...bu cümleyi çok samimi olarak söyledim...eğer alıp unutamıyorsanız siz kısa vadecisiniz demektir (eğer kısa vadeci iseniz de alım satım stratejinizi kendiniz oluşturmanız gerekiyor )...eğer alıp unutmuş iseniz de o vakit sorun yoktur....bir kaç yıl sonra unutan arkadaşların güzel günler göreceğini düşünüyorum...

neden burada sık sık yazıyorum ??? arkadaşlar benim son 14 yılım bu tür forumlarda ky dostlarıma yardımcı olma çabam ile geçti...buda bende bir alışkanlık yaptı....on parmak klavaye de kullanabildiğim için yazmak benim için bir keyif oldu...geçmişimde yerel gazetede makale yazmak da var...bu yüzden de bildiklerimi ve gördüklerimi yazmaktan keyif alıyorum...bu kadar sık yazmam günlükçü olduğumu göstermez...ben bu şekilde 1,5 yıl kaldığım hisselerim de oldu...şimdi bakıyorum ki berkosanda tam 7 ayı devirmişiz...bana 4 ay gibi geldi bu süre...

4. berkosanda 7 ayı ,kocaerde ise 1 yılı devirmişim...hala aynı pozisyonumu koruyorum...bu süreye bile günlükçü diyenler oluyor...ben onlara ne diyeceğimi bilemiyorum...bu iki hissemde daha ne kadar kalabilirim bilmiyorum...sabrımın el verdiği veya daha iyisini buluncaya kadar tutmak istiyorum...ama hiç kimseye garanti vermiyorum...herkesin kendi hesap kitabını kendisine göre yapmasını istiyorum...daha iyisine daha karşılaşmadım...doğrusu da araştırmıyorum da...bu iki hisseme şimdilik bir gönül bağım oluştu...bu iki hissede de maliyetim çok düşüktür...şu anda borsada var olan sermayemin maliyeti de kocaman bir sıfırdır...rakamla (0 ) .....ALLAH ömür verdiği sürece zaman sınırımız yoktur..satma mecburiyetimiz de çok şükür şimdilik yoktur...ALLAH kimseye kaza bela da vermesin....berkoya selam ,yola devam....=)))

5. tüm gerçekler bu forumun geçmiş sayfalarında hala dururken ben ve kazançkapısı dostumun suçlanması akla da mantığa da vicdanlara da aykırıdır...bu aykırılığı yapabilmek için de bir insanın gerçekten de psikolojisinin kötü olması gerekiyor...berkosanın son aylarda diğer hisseler gibi baskı altında olması anlaşılan bazı arkadaşların psikolojisini bozmuş...biliyorum buna dayanmak zordur...ama eğer hissenizi tanıyor iseniz vede uzun düşünüyorsanız bir sıkıntı olmayacaktır...şahsen ben bu tür şeylere çok alıştım...umarım diğer arkadaşlar da alışırlar....

6. keko teknik analiz mi öğrendin çennnn saatlik direnci bile yanlış yazıyorsun la gundi

7. Salı günü macd al vermişti,bugün de teyidini alacağız..

Sayfa 681/882 İlkİlk ... 181581631671679680681682683691731781 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •