Sayfa 682/1002 İlkİlk ... 182582632672680681682683684692732782 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 5,449 - 5,456 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - V

Düne göre vaka artışı 2530 , Eskişehir mavi renkli 8. Oldu

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

ABD Merkez Bankası(Fed), faizi %0,00-0,25 olarak bıraktı(Beklenti %0,00-0,25)

FOMC: FAİZ KARARI 11-0 OYLA ALINDI

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

3. Evet biz hergun boyleyiz[emoji23][emoji1787][emoji23][emoji1787][emoji23][emoji1787][emoji23][emoji1787][emoji23]
     Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

4. Vakalar 50 bini geçip ölümler 200-300 lere çıkinca aşi olmayanlara karşı tedbirler devreye girer....
    Ne zaman erken önlem almışligimiz var ? Tarihimizde yoktur....
    Önce avrupa yapar, başimıza geldikten sonra da biz....
    Şimdilik vaka artısina ve ölümlere devam, ölen ölür kalan sağlar bizimdir....
    Tedbir felan yok, günlük 1 adet aşı cagrısı twiti her şeyi çozecek inşallah...

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by ŞEKERLİ Yazıyı Oku
    Şuan ciğerimiz yanıyor ve öğlenden beri hala durdurulamadı. Manavgat'ta dörtden fazla noktada çıkan yangın ilçemizi yaktı geçiyor. Evden gökyüzünü göremiyorum. Bir tane yangın uçağı 8-10 adet helikopter yangına su sıkarak müdahale ediyor. Söndüğünde durumun vahametini daha iyi anlayacağız. Bu kadar büyük alanda olan yangına THK uçaklarıyla müdahale etmek çok mu zordu. Afet ilan et, bölgeye geleceğini haber verene kadar. Dostlar gerçekten durum çok vahim. Öyle televizyonların anlattığı veya gösterdiği gibi değil kat be kat fazlası, şehrin içinde ana yollarda ne ağaç kaldı nede köylük yerlerde hayvan hepsi telef olmuştur, göreceğiz. Allah sonumuzu hayır etsin.
    Yakanların taaaaaaaaa

Geçmiş Olsun arkadaş.

Elimden başka bir şey gelmiyor küfür ve kızmaktan başka.

Tanrı yardımcıları olsun oradaki insanlarımızın,yeşilin ve diğer canlıların.

pkk yada rant hiç farketmez kanun çıkarılmalı yanan yerler aynıyla birlikte yaşatılacak denmeli.

bilerek yakanıda asmalı.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Doğayı koruma zor iş hele bu yönetimden hiç beklemiyorum zaten.

Tek gerçek hamaset

Karadeniz gazıda 2023 endekslendi.

2023 de gelecek o zaman yaşayanlar görecek.

Ah keşke utansam.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Kabataş yalancısı da türban atmış.

O yalanı kimler savundu unutmamalı.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

8. Yunanistan, sığınma başvurusunu reddettiği 1.908 göçmeni Türkiye’ye geri göndermek için Avrupa Birliği’nden yardım istedi.

— DW
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Sayfa 682/1002 İlkİlk ... 182582632672680681682683684692732782 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •