Seans kapanışına yakın 10. 592 ortalamadan 14 adet long olduk akşam güzel prim yaparsa spege verecem.....
Kanal bantları ile bakmayı sevenler için, "kendimce" kanal alt-üst bandı da ekledim...
Ancak tahminim kavga 100 ve 500 Günlük ortalamalar arasında geçer.
Ezcümle "bence" bu pilav daha çoook su kaldırır:
![]()
Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.
Bence kanal üst band orası değil. 2024 temmuz tepesi 2025 mart tepesi birleştirilirse bist 100 için bu 10750.
Bir de Mart 2025 tepesi 11 haziran tepesi birleştirilirse bist 100 için 9575. 9550 üzerinde kapanışlar yapabilirse ortalamalarda kendine gelmiş olacak. Bu da ara direnç. Bana göre her iki belirttiğim 10750 ve 9575 düşeni kırma yeri olduğu için direnç buralar kabul edilmeli. Açı olduğu içinde gün ve gün azalmalı. Bu yüzden tekrar bakılmalı.
Kanalın dibi de bana göre 9070. Önce ben bunu 9040 diye yazıyordum yükseldi.
Naçizane Bollinger bands olmalı grafikte.
İndikatör olarakta MACD, RSI üzerine atılmış RSI cinsinden düzeltilmiş 9 günlük mav ve volume üzerine atılmış DI +-
Geçen bir yazı yazdınız o yazınıza binaen ben size karşı yazı yazmam bundan sonra. Bu yazıyı da fikir fırtınası olsun diye yazdım. Lütfen yanlış anlamayın.
not: RSI üzerine atılmış RSI cinsinden düzeltilmiş 9 günlük mav ile kesişme al-sat içinde kullanılabilir. Grafik periyodu değiştirilerek kısa vadeli işlemler içinde kullanılabilir.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yer İmleri