ah şu teknikten anlamayan temelciler sıfırın altında gelen macd geç oluşum sağlar tepki le dönüşü öğrenemedi bu bizim yatırımcılar 37,50 hacimli geçilmeden dönüş yok yok yok !!!
ah şu teknikten anlamayan temelciler sıfırın altında gelen macd geç oluşum sağlar tepki le dönüşü öğrenemedi bu bizim yatırımcılar 37,50 hacimli geçilmeden dönüş yok yok yok !!!
arkadaşlar bir iki yıl önce bir yatırımcı benimle watsaptan tam yarım saat yazışmış idi...bana ne sorduysa cevapladım...sonunda yaşını sorunca bana 17 demişti....doğrusu bunu duyunca verdiğim emeğe üzüldüm...büyük bir ihtimalle bu arkadaş öğrenci idi...harçlığı ile kısa vadede bir iki dürüm parası kazanma çabasında idi...
son zamanlarda telegramda da yazıyordum ama baktım ki muhatap olduklarım çoluk çocuk...bunların çocuk olduğunu geç de olsa anladım...bir de telegram sayfasında yönetici de yok...küfür almış başını gidiyor...orası tam bir lağım çukuruna benzemeye başlayınca oradan tamamen çıkma kararı aldım...orada bilgi ve tecrübelerimizi paylaşacağımız ortam kalmadı...
artık kolay kolay telegram gibi çöplüklerde yazmayacağım...hisse net ve x ortamı bize yeterdir....
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Hatta geç bile kaldınız.
ayrıca 17 yaşında piyasaya adım atması o genç için çok çok iyi senin gibi palavracı birine denk gelmesi kötü olmuş maaşlı çalışmaması için ileride finansal özgür olma adımını atmış gelip birde buarada komik gibi anlatıyorsun kaliten bu kadar işte
biliyorum geç oldu ...bir yeri güzelleştiren de bozan da oradaki insanlardır...bir olimpik havuza biri sıçarsa hiç bir ALLAH ın kulu o havuzda yüzemez...işte telegramda da birilerinin işi gücü sayfaya sıçmak idi...sonunda da orayı lağıma çevirdiler...oralardan kimseye pek fayda gelmeyecek görünüyor...
hisse netin kaliteli olmasının en önemli nedeni moderatör arkadaşlarımızın bu tür kişileri ayıklamasıdır...ya yazılanları siliyorlar yada o kişileri yasaklıyorlar....umuyorum ki moderatör arkadaşlarımız amacı sadece sıçmak olan kişilere fazla fırsat vermezler...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
doğru kelime bile seçmekten aciz birisin senin gibi boş birini görmedim kendini analist sanıyor bide![]()
ula şirket hakknda görünmeyen neyi yazdınız herşey şirket bilgilerinde mevcut hisse düşüncede ee birileri düşürmek istiyor falan filan git o masalları çoluk çocuklara anlat parası bol akd takası yok senaryo yazıyorda yazıyor en çok üzüldüğüm şey böyle birine hoca demeleri neyse sen akrabalarına tepeden aldırdıklarını düşün kaya denen yandaşların aldıklarını düşün tepeden maliyetlerine geldiklerinde 1 tur daha satacaklar sonra yine ağlamayın !
[QUOTE=keko;6834219]biliyorum geç oldu ...bir yeri güzelleştiren de bozan da oradaki insanlardır...bir olimpik havuza biri sıçarsa hiç bir ALLAH ın kulu o havuzda yüzemez...işte telegramda da birilerinin işi gücü sayfaya sıçmak idi...sonunda da orayı lağıma çevirdiler...oralardan kimseye pek fayda gelmeyecek görünüyor...
Bir genç Lübnanlı Arap adam, Sosyal Sayfasında şöyle yazmış:
"Japonya'daki beş yıldızlı bir otelde konuğum idim ve kaldığım otelin havuzundayken, havuzda sadece ben vardım ve suyun altında işeyiverdim, aniden... su pembeye döndü ve alarm çalıştı, çalışanlar geldi ve beni havuzdan çıkardılar, sonra bana suyunu boşaltacaklarını ve havuzu temizleyeceklerini söylediler ve otelin önemli bir işlevini bozduğumu söylediler.
Resepsiyondaki görevli pasaportumu verdi ve otelden ayrılmamı istedi. Oteli terk ettim ve alternatif aradım ve herhangi bir otele girdiğimde, resepsiyonist pasaportuma baktı ve bana dedi ki: "Üzgünüz, sen... ah... ve beni kabul etmediği için özür diledi.. ve böyle devam etti... Hiçbir otelde kalamadım, bu yüzden elçiliğe başvurdum.
Bir yüzme havuzu olmayan bir otel önerdiler bana... Japonya'dan ayrılırken, pasaport memuru pasaportumu damgaladıktan sonra bana "Dersini aldığını umarım" dedi.
Yer İmleri