Sayfa 683/1081 İlkİlk ... 183583633673681682683684685693733783 ... SonSon
Arama sonucu : 8643 madde; 5,457 - 5,464 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin (2)

Alıntı Originally Posted by metamorfoz100 Yazıyı Oku
    Ben zararına mal satmam...ha bu doğru mu yanlış...stop hayat kurtarır aslında...
    Mesela Ekgyo kol gibi zarar var hiç satmadım...Temel stratejim temeli sağlam hisse al mutlaka ederine ulaşır yükselirse sat...düşerse satma...
    Klgyo aldım %10 zarar yazdı...satmadım...%15 kara geçti satmadım neden mi...çünkü ederini kendim hesaplıyom...ederini verdiklerinde yeni sahiplerine iade ediyom...
    Kısaca durum bende bu...ama stop olmak en güzeli...

SM-J700H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ekgyo da zaten stop olunacak bir durum yok kagıt zaten diplere yakın.

Bence o kağıt stoptan ziyada buralardan heryerden ek alım yapılır.

birde ekgyo nun ana stopu 2,40 lar falan zaten. yani kağıt stop olmamış aslında.
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

2.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    demekki stopunuz yanlış.

yani her kağıt endeksle çalışmıyor.

mesela karelde stop 8,30 ve 25 di zaten iki gün önce kırılmıştı.

Bugün sabah 7,93 den 8,21 yapması yine satış fırsatıydu çünkü neden stopu 8,30 olan kağı bir daha stop seviyesi üzerine çıkmamalı yani 8,21 yandığında yine satış fırsatıydı elinde kalanlar için. yada daha aşağıdan almak için. her kağıt endeksle bir çalışmıyor mesela yunsa sabah sabah endeks daha kırmadan 7,60 taktı ama tekrar 89 yandı. sonra endeks gerçek stop olurken hemen 61 e deydi ve yine çıktı 84 e.

yunsanın asıl stopu sabah 8 civarıydı çünkü. yada 7,90 civarıydı oda kırdığı stopu test etti yine aşağı düştü zaten. bunlarda kademeler küççük olduğu için stop problem. grafiklerine sürekli bakıp hakim olmayı gerektiriyor.

Piyasa yukarı bir tepki daha verdiğinde yine satış fırsatı olduğunda satmak daha mantıklı bugün stop olamayanlar için.

mesela karelden örnek vereyim 8,21 kafa attı ya 8,21 e bir daha gelmemesi lazım normal şartlar. yani mesela atıyorum yarın 7,80 yaktı oradan alındı tepkisi bu sefer 8,10 olur sonra tekrar aşağıya döner. yani kısaca düşen tepeler yapıyor. endekste aynı şekilde bugün 115 stop oldu. dipten tepkiden sonra 115 i geçememesi lazım. 115 e yakın yerler stop olamayanlar için yine satış fırsatı olur.

bu hep böyledir.
    Çok güzel açıklamışsınız. Teşekkürler.

3. sacro kardes. 3 yada 5 adet saf bulmussun. anlat gitsin..o kadar basite indirmissinki borsayi ne kadar kolay.. gecende endeksi anlatmistin canli tutnadi...simdi yine gorunen ve garanti stop stop...milleti
    insanlari fazla zehirlemeyin.. parayi bu kadar kolay kazaniyorsun burda ne isin var...kazanc belli topla insanlari topal bir senet ismi ver alimlara yerlestir gitsin...birazda gorunenleri anlat, oh ne ala memleket..

4. [IMG][/IMG]

Sayın Sacrosanct,
    ECZYT İşlem hacminde baya bir artış var. Bugünde son zamanların 4-5 katı işlem olmuş. Gerçi yükselmemiş ama fazla düşüşte yapmamış. Sanki bir şeyler olacak gibi. Bir göz atarsanız sevinirim. Saygılar.

5. Syn meho...
    Gerçekler bu resimde... Bak Sacro üstadı geç de olsa dinledim. Eğer ilk başta onu dinlemiş olsaydım bu kâr çok daha yüksek olacaktı. Seni buralarda yeni yeni görüyorum, belki de ilk kez...
    Resme iyi bak... İki gün önce stop oldum...

Bir başka hesapta açık söyleyeyim eşimin hesabında da 5 lira civarı net hatırlamıyorum onları da 8.35 civarı stopladim. Senin attığın çamur tutmaz. Sacro diyor ki, grafik okumayı öğrenin. Öğrenmeyenin mesuliyeti kendini bağlar. Her dediğim tutacak demiyor zaten...

Bir de usulen de olsa bir Meclis'e girilirken selâm verilir. .

Dibe vurmanın en güzel tarafı ne biliyor musun?
    Bundan sonra hep yukarı...

6. https://www.youtube.com/watch?v=rEBy2Le2tpk

aııaııaıı aaa..Dk:1.15 ben.Bir sade soda açar kenara geçer.
    Para puldan,makam, mevkiden bağımsız VATANSEVERLER..

7. Faydasızın biri gelmiş yine. Bir tane öğretici bir şey paylaş önce, sonra eleştir.

Alıntı Originally Posted by egelim Yazıyı Oku
    Syn meho...
    Gerçekler bu resimde... Bak Sacro üstadı geç de olsa dinledim. Eğer ilk başta onu dinlemiş olsaydım bu kâr çok daha yüksek olacaktı. Seni buralarda yeni yeni görüyorum, belki de ilk kez...
    Resme iyi bak... İki gün önce stop oldum...

Bir başka hesapta açık söyleyeyim eşimin hesabında da 5 lira civarı net hatırlamıyorum onları da 8.35 civarı stopladim. Senin attığın çamur tutmaz. Sacro diyor ki, grafik okumayı öğrenin. Öğrenmeyenin mesuliyeti kendini bağlar. Her dediğim tutacak demiyor zaten...

Bir de usulen de olsa bir Meclis'e girilirken selâm verilir. .

Vayyy abi 2,70 maliyetli karele nasıl kıydın sen

Helal olsun. ben hesabımda o maliyeti görseydim asla satmazdım.

Neyse 7,50 den alırız yine :D ama maliyetin 2,70 gözükmeyecek kusura bakma :D ahauhauhauha
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

Sayfa 683/1081 İlkİlk ... 183583633673681682683684685693733783 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •