Sayfa 683/993 İlkİlk ... 183583633673681682683684685693733783 ... SonSon
Arama sonucu : 7939 madde; 5,457 - 5,464 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVII

1. Kalp damar kolesterol sorunları olanlar
    Aç karnına bir kaşık alıç sirkesi tercihen Nahita marka bunlar Osmanlı'dan beri sirke üreten bir aile iki yıl meşe küpünde demlenmiş sirke. Bir kaşık ılık suda için. Ayrıca Kara hindiba çay gibi demleyip aç karnına içiniz.

2. Mide bağırsak kanserinden korunmak için incir tüketilmesi ayrıca zeytin ve zeytinyağlı yiyecekler fevkalade önemlidir

3. Sigara içenler akciğer kanserinden korunmak için ve akciğeri temizlemek için kekik yağı koklamakli

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    yanlış değerlendiriyorsunuz doktorların hepsi hastanelerde
    Annemde gitmiş sağlık ocağına 3 doktordan 2'si yokmuş, ilaç yazdıramadan dönmüş.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Annemde gitmiş sağlık ocağına 3 doktordan 2'si yokmuş, ilaç yazdıramadan dönmüş.
    sağlık ocaklarındaki doktorları muhtemelen eylem için belirlenen hastane yada bölgeye gitmişlerdir.
    ankara şehir hastanesi
    onkoloji hastanesi
    zübeyde hanım doğum evi
    ve gazi hastanesindeki arkadaşlarla konuştuğumda (çok acil bi hastam var malesef onla uğraşıyorum bende) doktorların hepsi hastanelerde imiş ama bir çoğu hasta bakmıyormuş hastamızı bakacak birini arıyoruz.
    bir halt olacağı yok.

6. Benim anlamakta zorluk cektigim, neden bunlara kizip tokadi vatandasa atiyorlar ?

Farkindalik yaratmak icin isi birakmak nedir ?

Vatandas caniyla ugrasirken, siraya girmis 40 haramiler sarkisi soyluyor zaten.

3 yasinda evladi kucaginda, atesler icinde, gelmis kapida bekliyor, senin farkindalik eylemini mi dusunur.

Saglikta siddet mi sadece sorun, her gun oldurulen onlarca kadin, intihar eden onlarca polis,caresizlikten kendini satan genc kadinlar, okulu birakmak zorunda kalan fakir gencler.

Bunlar da gelsin eylem koysun vatandasa caksin..!

Iyi valla.

7. Doktorluk çok farklı bir meslek. İşvereni neredeyse hep devlet, müşterisi neredeyse hep halk. Hem devlet hem de halk ile çok duygusal farklı bir ilişkileri var.

Mühendis mesela zaten jungle içine doğar mezun olur olmaz piyasada acıma olmadığını ora olmazsa bura o da olmazsa yurt dışı vs.. bilerek çıkar ve ona göre yaşar. Kendi sirket kurar yurt dışına gider işsiz kalır trader olur ressam olur sert hayata girer ve sert oynar bunlar mesela senelerdir ezilir yurt dışına gider o olur bu olur ama çok konusu olmaz. Çünkü beklentisi buna göredir zaten.

Ama bu çocuklar Türkiye derecesi ile devlete ve halka güvenerek kendilerini Doktor olmaya adıyorlar. Puan yaptım - emek verdim - eski doktorlar gibi saygı görmeli ve para kazanmalıyız beklentisi ile çıkıyorlar. Ve şu an gerçekten az kazanıyor ve az saygı görüyorlar. Allah yardımcıları olsun ölen doktorumuzun ufacık iki kızı varmış mahvetti beni. Malesef memleket kendi evlatlarını yiyor.

8. Biri de diyor 40 defa dedim, tamamlayici sigorta alin..! diye.

Para yok, millet perisan, oneriye gel.

550.000 asker kacagi var diye okuyorum gazetelerden, hadi bunun 40.000 'i 80.000'i odedi, bedelli oldu ya geride kalan, okuyan, isi gucu olan, ailesine bakmak zorunda olan gencler ne olacak.?

Eger eylem konacaksa, bunun en etkin yolunu doktorlar bulacak, IQ'su en yuksek grup onlar.

Eger o da vatandasa vuracaksa, acilar artar, psikolojik rahatsizliklar artar, cozum getirmez.

Sayfa 683/993 İlkİlk ... 183583633673681682683684685693733783 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •