Sayfa 683/897 İlkİlk ... 183583633673681682683684685693733783 ... SonSon
Arama sonucu : 7169 madde; 5,457 - 5,464 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Better15 Yazıyı Oku
    Alınan işlerin çoğu europowere ait yanılmıyorsam. Bu nedenle ocak ayı başından itibaren bu işler europowerin bilançoya mı yansıyacak? Eğer öyle ise dolayısıyla gesanın karı beklediğimiz kadar gelmeyecek olabilir mi? Bu konuda bilgisi olan var mı?
    ilk bilançoda alınan yaklaşık 4 milyar tl nini 3 milyarını gesan 1 milyarını eurow. almış ...bundan sonra eurow. yuzde 55 gesana yansıcak ...Esas sıçramayı eurow . ileriki aylarda yapacak çogu ürünü piyasaya cıkacak yada adet olarak çogalacak...her daim bizimde beraber karlılıgımız artacak...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

Alıntı Originally Posted by Better15 Yazıyı Oku
    Alınan işlerin çoğu europowere ait yanılmıyorsam. Bu nedenle ocak ayı başından itibaren bu işler europowerin bilançoya mı yansıyacak? Eğer öyle ise dolayısıyla gesanın karı beklediğimiz kadar gelmeyecek olabilir mi? Bu konuda bilgisi olan var mı?
    Europower Nisan ayinda arz oldu..Yani ilk çeyrek mali tabloları eski haliyle gelecek...ama 6 aylık bilanço da europower faktörü gesan için guncellenmis olacak...

3.  Alıntı Originally Posted by Ferrero Yazıyı Oku
    Europower Nisan ayinda arz oldu..Yani ilk çeyrek mali tabloları eski haliyle gelecek...ama 6 aylık bilanço da europower faktörü gesan için guncellenmis olacak...
    Teşekkürler bilgi için.

Her kap ardından yaşanan düşüş, ciddi rahatsız etmeye başladı...Resmen mal boşaltılıyor küçük yatirimciya . Gesan yatirimcılığı farklı boyuta evrilmeye başlandı ....O yüzden gesanı portföyümde bir miktar azaltmaya karar verdim ..Yarın olası ilk tepkide yapmayı planlıyorum ...70 altı kapanış tehlikeli sular diye düşünüyorum....Tabi bu benim kişisel görüş ve tercihimdir..Sevgiyle ....

5. Çoğu tahta %40-50 satış yedi zirveden gesan %25 aşağı geldi ralli gelmesi için iyi bir dip gelmesi lazım endeks e ne zaman umutlar tükenir o zaman başlar çok değil yarın başlar endeks de toparlanma ytd.

6.  Alıntı Originally Posted by Ferrero Yazıyı Oku
    Her kap ardından yaşanan düşüş, ciddi rahatsız etmeye başladı...Resmen mal boşaltılıyor küçük yatirimciya . Gesan yatirimcılığı farklı boyuta evrilmeye başlandı ....O yüzden gesanı portföyümde bir miktar azaltmaya karar verdim ..Yarın olası ilk tepkide yapmayı planlıyorum ...70 altı kapanış tehlikeli sular diye düşünüyorum....Tabi bu benim kişisel görüş ve tercihimdir..Sevgiyle ....
    Hocam eğer böyle düşündürüyosa amaçlarına ulaşıyolar demektir. Şirketin sene sonu cirosunu az çok tahmin ettikten sonra gerisi boş gerçekten. Europower arzı Gesan kimyasıyla oynamış olabilir ama er geç ederimi bulacaktır hocam. Sektörün bu sene tam gaz devam edeceğini düşünmeye devam ediyorum

7. Sektörde sıkıntı yok önü açık da hissede sıkıntı var.
    Ancak bu düşüşün sebebi de bir yere kadar tenik düzeltme sayılabilir. Biraz aşaıda yükselen ve yatay trend destekleri var aşağı yukarı aynı yerlere tekabül ediyor.
    Diğer bir sebep de europwr aa geçmek için balinalar satışa geçiyor muhtemelen.

8. Asagidaki link google docs

https://t.co/3pnxmkOPgP

Europower ve GESAN'in aldigi ve KAP'la bildirim yaptigi ihaleler var, kesinlesmis isler ve birinci oldugu isler bazinda da tasnif edilmis.

Burada bu rakamlar uzerine KAP duyurusu yapilmayanlar (500 bin dolar alti) var kabaca %20 diyelim.

Europower cirosu gordugunuz gibi GESAN'a oranla dortte bir civarinda. Ayrica Europower'a gelen her satisin, karin yaklasik %56'si GESAN'a geliyor.

Halka arz fiyat tespit raporunda gecmis yillar bununla orantili rakamlar. Europower icin oyun degistirici urun Sunjunior olur. Bu urun beklenildigi satis rakamlarina ulasirsa, Europower tarafinda agresif fiyatlama gerceklesir.

Peak PV'nin Europower cirosuna gunes panel uretimi uzerinden katkisi olacaktir, 2GW civari yillik uretim kapasitesi duyuruldu.

Bu iki istirak daha cok ozellesmis yapilar olarak, ozelde Europower elektrik alt yapi urunleri, Peak PV ise panel uretimine yogunlasmis durumda.

Ancak sonucta GESAN'in is modeli olarak avantaji yenilenebilir enerji alaninda bir super market gibi herseyi kendi icinde sunabilmesi. Bu istirakler ve aralarindaki sinerji GESAN'in bir muteahhitlik firmasi yerine cok hizli buyuyen bir yenilebilir enerji holdingi haline getiriyor.

Zaten bu noktada piyasa hala GESAN ve yenilenebilir enerji sektorunde onumuzdeki donemde olacak ciro ve buyumeyi dogru analiz edemiyor. Burada ben kendi adima GESAN ile yoluma devam edecegim. Cirosununda onumuzdeki 3-4 yil cok hizli buyuyecegini dusunuyorum. Bu yenilenebilir enerji kaynakli bir buyume olacak. Bunun uzerine eger Europower'dan Sun Junior gibi buyuk ciro getiren bir urun olursa kaymakli kadayif olur.

GESAN'in fiyati belli bir sure istedigimiz gibi gitmese de piyasa gormek zorunda kalacaktir. Sonucta bir yil once (bolunme oncesi) 17-22 bandinda fiyatlayip 10-15 katlik buyumeyi kacirdilar. Bu yil ayni sey olmasi tabii ki beklenemez ancak buyumesine devam edecektir, simdilik bu buyume hikayesinin onunde net bir engel yok devlet ve dunyada yasadigimiz konjuntur bu buyumeyi tesvik ediyor.

Yukarida yazilanlar yatirim tavsiyesi degildir, yatirim kararlarinizi kendi kararlariniz isiginda aliniz.

Sayfa 683/897 İlkİlk ... 183583633673681682683684685693733783 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •