Sayfa 683/689 İlkİlk ... 183583633673681682683684685 ... SonSon
Arama sonucu : 5510 madde; 5,457 - 5,464 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Sn MKELES kisa vadeli keriz treydden bahsediyor. Siz Ayhan baskan diyorsunuz.
    [emoji23]
    Ben diyom Ankara sen diyon ?
    [emoji23]
    Mkeles abi tost yiyelim diye söylemimi atıf yaptı. Bende Ayhan başkanın midesi hassas cırcır böceği gibi ötüyor Konya'da bir şey yediğinde. Tamamen iyi niyetli bir düşüncem var. Ayhan başkanın da iyi niyeti olmalı. Engelli olunca başka düşüncesi varsa zor olur.

2.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Sn MKELES kisa vadeli keriz treydden bahsediyor. Siz Ayhan baskan diyorsunuz.
    [emoji23]
    Ben diyom Ankara sen diyon ?
    [emoji23]
    O kısa minicik denince aklına ilk geleni yazıyor ondandır. Kızmayın kral adam Salih.

3.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    O kısa minicik denince aklına ilk geleni yazıyor ondandır. Kızmayın kral adam Salih.
    Eveduk başkan gözü dikmiş kestaneme. Fırsat bulsa saplayıp geçiyor. En azından bazı abiler onun gibi değil. Teşekkür ederim abi

4. Bu gavurlar cary trade için ülkemize geliyor bende cary olmayan trade için bastım parayı ereğliye bir kazanırsam gelsin iskender

5.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Bu gavurlar cary trade için ülkemize geliyor bende cary olmayan trade için bastım parayı ereğliye bir kazanırsam gelsin iskender
    Hadi inşallah abi. Bu haberle de gitmezse gayri

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Eveduk başkan gözü dikmiş kestaneme. Fırsat bulsa saplayıp geçiyor. En azından bazı abiler onun gibi değil. Teşekkür ederim abi
    Eveduk degil.
    Evlere servisimiz yok.
    [emoji23]
    Sn Batman nerede yahu?

7. https://x.com/aykiricomtr/status/193...371956203?s=46

bir iscinin Izmir belediyesine maliyeti zamdan sonra 185.500 lira civarında bir rakama gelecek, bunu kurum olarak kaldırabilmemiz mümkün değil.

----------------

Bana Izmir belediyesinde is bulanin 40 yil kolesi olurum

Sayfa 683/689 İlkİlk ... 183583633673681682683684685 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •