Bu millete yetmez.
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu millete yetmez.
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir simit cay 5 tl yahu.
Makarna yeyin diyorlar onun iyisi de 3 tl olmus
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
565k ya ev aliyorsun ama 100 tl icin yaptigin su cinlige bak. [emoji11] [emoji3]
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Webster hakli.
100 TL az para degil bir de bunu bankadan koparmanin dadi hic bir seyde yoktur.
Isbank bana 375 TL emekli promosyonu verdi 2017 Nisan'da,
Ykb de simdi 450 TL + 200 TL de worldpuan veririm diyor.
Isbank'dan maasi tasirsam 1 yil kaldigi icin 125 TL geri ister.
Ykb havale internetten ucretsiz demis ama eft'den bahsetmemis, isbank her ay ilk 3 eft ucretsiz diyor.
Simdi Isbank'i terk edersem kredi karti aidati da almak ister benden, geri iade eder mi bilemedim.
Kararsizim.
Var mi bana yardimci olabilecek?
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
ADEL/TTRAK/ÇİMSA/TOFAŞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRİSA/ARÇELİK/EREĞLİ/TÜPRAŞ/FORD OTOSAN/SODA
1994 den beri kullandigim bir vadesiz hesabim vardi, bundan 10 sene once bir kerecik hesap isletim ucreti aldilar.
O hesabi worldcard'in otomatik odemesi icin kullaniyordum, baska pek isim olmuyordu.
Defalarca istedim ama iade etmediler, ben de kapattirdim hesabi ve sadece kredi kartlarini kullandim, her sene de aidati harcama sozune karsilik iade ettirerek tabii...
Bu sene ne olacak bakalim, iade etmedikleri taktirde derhal karti geri veririm ve bir 10 sene ugramam yine.
Syg,
Bugune kadar wolrdcard'in iyi puanini yemisimdir, inkar edemem.
Maximiles'dan da bir kac ucak bileti aldim ama artik 200 TL ye 1 mil verdikleri icin onun da bir cazibesi kalmadi.
En cok kullandigim alan akaryakit alimi kampanyalari.
Ama kart aidati odemek de bana cok koyuyor, ekstrede gordum mu seytan gormus gibi oluyorum, bir an kendime gelemiyorum.
Su anda iki tane cok subeli is ve ykb, iki tane de az subeli hsbc ve qnbfinans kredi karti ile kampanyalari siki takip ediyorum.
Hepsini mutlu etmek cok zor.
4 karili adam gibi hissediyorum kendimi.
Harcama yapma baskisi altindayim.
Kim daha cok sikistirirsa onun kartini ve hizmetlerini kullaniyorum.
Syg,
Yer İmleri