Sayfa 684/1002 İlkİlk ... 184584634674682683684685686694734784 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 5,465 - 5,472 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - V

TCMB/Kavcıoğlu: BDDK karlarının önümüzdeki dönemde tüketici kredilerindeki artışı sınırlayacağını öngörüyoruz

TCMB/Kavcıoğlu: 2. çeyrekte altın ithalatının tarihsel ortalamanın belirgin olarak altına gerilemesi cari işlemler dengesinin iyileşmesinde etkili oldu

TCMB/Kavcıoğlu:
    - Çekirdek göstergelerin ve alt grupların son dönemde düşüş göstermekle birlikte yüksek seyrini korudğunu söyleyebiliriz
    - Toplam talebin daha ılımlı seviyelere yakınsamakta olduğunu tahmin ediyoruz

TCMB/Kavcıoğlu:
    - Emtia fiyatları, kur ve artan talep enflasyonu yukarı yönlü etkiledi
    - Küresel ölçekte devam eden arz kısıtları, üretim darboğazları ve taşıma maliyetleri , üretici fiyatlarının artmasına neden oluyor

TCMB/Kavcıoğlu: Para politikası enflasyon politikalarına ulaşma açısından temel amaçtır, ancak enflasyon ile mücadelede enflasyonu düşürmek için para politikasının tek başına yeterli olmayacağını gösterdi

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

TCMB:
    - 2021 yılı sonu gıda enflasyonu tahmini yüzde 15,0 (Önceki 13,0)
    - 2022 yılı sonu gıda enflasyonu tahmini yüzde 10,1 (Önceki 9,8)

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

TCMB/Kavcıoğlu: Para politikası duruşumuz küresel enflasyondaki artış eğilimlerine rağmen enflasyon raporunda belirttiğimiz kredilerde ve iç talepteki seyir ile beraber bizim enflasyon görünümümüz yıl sonuna doğru enflasyondaönemli bir düşüş olacğını göstermektedir

TCMB/Kavcıoğlu: Enflasyon tahminlerimiz tamamen veri odaklı ve bir bilgi setine dayanarak oluşturulmuştur. Yılın son çeyreğinde beklenen enflasyon daha düşecektir, sıkı para politikası duruşumuz da bunun gerçekleşmesi için devam edecektir

TCMB: Enflasyonun 2021 yıl sonunda %14,1 (Önceki %12,2), 2022 yıl sonunda %7,8 (Önceki %7,5) olarak gerçekleşmesi bekleniyor

TCMB/Kavcıoğlu:
    - Yılın son çeyreğinde enflasyonun belirgin bir şekilde düşüşe geçeceğini düşünüyoruz, dünyada ise biraz daha yükseliş eğiliminde
    - Sıkı para politikası duruşumuz meyvelerini vermeye başladı

TCMB/Kavcıoğlu: Enflasyonla mücadelede para politikasının tek başına yeterli olması mümkün değil, eşgüdümlü olarak alınan kararlarla enflasyonla mücadele önemli bir hedef olarak ortaya konuluyor

TCMB/Kavcıoğlu: Politika faizi enflasyon üzerinde belirlenmeye devam edilecek

6. Laf, laf, laf.
    Başka bi sey yok
    En kolay şey ..konuşmak....
    En zoru da markette kasadan geçmek....

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

Alıntı Originally Posted by WYATT EARP Yazıyı Oku
    Laf, laf, laf.
    Başka bi sey yok
    En kolay şey ..konuşmak....
    En zoru da markette kasadan geçmek....

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    bu hesapları nasıl ve kim yapıyor merak ediyorum.teknik olarak değil..

sadece bu gıda ürünlerinin fiyatlarını hangi market neredeki şubesinde satıyor öğrenmek için..
    öyle yaa.ortada bir yamukluk var
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
    Borsa'da Yükseliş %2 ye yaklaştı,Banka kağıtları dahil çoğu hisse Dünkü fiyatlarda..Bu nasıl iş anlamadım gitti..
    Gene birileri bize bi oyunlar oynuyor,2-3 güne çıkar dumanı..

Sayfa 684/1002 İlkİlk ... 184584634674682683684685686694734784 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •