Sayfa 685/1002 İlkİlk ... 185585635675683684685686687695735785 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 5,473 - 5,480 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - V

Alevlerin yaklaşık 1 kilometre kadar yaklaştığı Manavgat Devlet Hastanesi tahliye ediliyor / CnnTurk

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Muğla'nın Marmaris ilçesinde çıkan yangın yerleşim yerlerini tehdit ederken, yangın bölgesine yakın yerlerdeki otel ve evler tahliye ediliyor. / İha - SonDakika

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

aracımda uzaktan kumandalı anahtarız anahtarlığa takılan kısmı kırıldı.bir kaç kez yapıştırdım,tutmuyor..

değiştireyim dedim ankara daki yetkili satıcılardan birine sorudm..

el cevap.. ELDE YOK, SİPARİŞ VERECEĞİZ,FİYATIDA 3000 TL

OHANNESSS....
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

bu ülkede orman bakanı varmı ?

Alıntı Originally Posted by kar_adam Yazıyı Oku
    borsa'da yükseliş %2 ye yaklaştı,banka kağıtları dahil çoğu hisse dünkü fiyatlarda..bu nasıl iş anlamadım gitti..
    Gene birileri bize bi oyunlar oynuyor,2-3 güne çıkar dumanı..
    sanayi sektörü canlılığını koruyor..

Ama genel anlamda sanki bilançolar öncesi mal dağıtmayada benzetilebilir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
    Şimdiye kadar yanan Ormanlar ve Sebep olanlar bulundu mu,Davası-Cezası ne oldu.?.
    Bilen duyan varmı.?
    Manavgatta ,4 Yerde birden aynı anda çıkan/çıkartılan yangın da bir Proje değilse,Ben de bıyıklarımı keserim..
    Yangın için (sahte ) gözyaşı döken,Kenardan izleyen o malum zümre,Şimdi Purda şekerli şerbet eşliğinde, ellerini oğuşturmaya başlamıştır bile..

AFAD: Antalya Manavgat'taki orman yangınında 3 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 1’İ ağır olmak üzere 138 vatandaşımız etkilenmiştir. Yangından etkilenen 58 vatandaşımızın tedavileri devam etmektedir.

Sayfa 685/1002 İlkİlk ... 185585635675683684685686687695735785 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •