Ben full dolara geçtim. Artık hakkımızda hayırlısı. MB anlamadı piyasayı, yapacak bir şey yok. Hedefim powerc gibi 4.50 ler kısa vadede, daha sonra 7.00 lar demişti. MB bu kuru kabul ediyor artık düşmesi imkansızdır, buralar tabandır bence. Ayrıca enflasyon 12.98 den daha fazla en az 18-20 arası. Bu konjektürde TL de kalmak mantıksız.
Dolarda en azından pozitif faiz var.
Bu arada Akbank özel bankacılık bugün için Milyon üstüne verdiği 15.15 tepe tepe kullanın.
14.90 Denizbank verdi sube
şu özel bankacılık denizden oran alan varsa paylaşabilirmi ?
İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.
Tüm birikimimi tl'de değerlendirmiyorum elbette.Daha önce açıklamıştım TL mevduat çocuklarımın eğitim masraflarını karşılamak için değerlendiriyorum.Aslında önemli bir kısmını kredi çekmiştim çok düşük faiz oranlarıyla.Tl mevduat'ta enflasyona çok takılmıyorum bu yüzden.Borsa ve başka yatırım araçlarında da paramı değerlendiriyorum.Geçen yazmıştım belki size ilginç gelecek ama bu yıl bir kaç kere borsada alım varantı aldım iyide kar ettim.Tl mevduatla ilgili de sizin düşündüğünüz gibi karamsar değilim 500.000 tl olsa (bende o kadar yok sadece örnek) 10 ay vadeli yapsa 55-60 bin tl faiz geliyor aylık 6000 bin tl civarında.Ama sepet sadece tl ise dediğinize katılırım.Full dolar derseniz onu da tehlikeli bulurum.
Yer İmleri