Sayfa 686/730 İlkİlk ... 186586636676684685686687688696 ... SonSon
Arama sonucu : 5834 madde; 5,481 - 5,488 arası.

Konu: Viop LXV

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    bol kazançlar
    Bilmukabele üstadım.
    Daa zaten gördüğüm kadarı ile sen hedeflerine ulaştın sayılır.
    Allah gönlüne göre versin.
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

2.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Grafik coinci grafiği gibi diyecektim dedim yanlış anlaşılır belki yazamadım. Benim çok sevdiğim bir abimde ETH var. Ben coin işlemi yapmıyorum ama onun alt coinlere falan bakıyorum. Sattıramadım 4000 de ETH leri. Yukarı net fikrin olursa yazarsan sevinirim. O birşeyler diyor piyasanın % 60 ı mı ne coinde 20 si ETH de bu oran eth lehine artarsa btc ile dengelenecek fiyatı yüzdesel kazanç açısından diyor başka bir şey demiyor. ben anlamıyorum.
    Niye yanlış anlaşılsın?
    Coin piyasası 7/24 aktif, düşük komisyonlu ve hemen hemen işlemlerin bütünü robot ile yapılan, bu nedenle teknik analize dayalı sistemlerin en iyi çalışabileceği, test edilebileceği piyasadır. Üzerine de kayma vb. gibi aksiyonlar da bizim piyasadan bile beterdir.

ETH meselesi özelinde... Bu forumdakiler de dahil, coin'ci arkadaşları ikna edemediğim şey:
    Xcoin/BTC grafiği önemlidir... Boğa ve Ayı piyasasında, piyasa yönünde kaldıraç etkisi yapar.

Güncel ETH/BTC grafiğini beğeniyorum. BTC/USD tarafında bozulma olmazsa, yatay bile ilerlese, ETH/BTC tarafı arbitraj şansı verecek gibi duruyor en azından... BTC/USD boğası devam eder, üzerine ETH/BTC grafiği bozulmazsa...

Neyse... Topiği şey ettik...

3. Teşekkürler. Senin grafikler beni aştı hayırlı bol kazançlar dilerim.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

4.  Alıntı Originally Posted by KısaVade Yazıyı Oku
    Bilmukabele üstadım.
    Daa zaten gördüğüm kadarı ile sen hedeflerine ulaştın sayılır.
    Allah gönlüne göre versin.
    2022 den beri %40 gramdaydım 30 za düştüm 2024 % 50 temmuz sonundan beri ppf dayım %20 duruma göre vıop duruma göre badem spor tahtalarında trade etmeye çalışıyorum.Tatil parasını kazandık 4 kombineye oynamaya başaladık 2 kaldı sosyal etkinlikler tamamlanmış olacak.Seninde yolun bahtın açık olsun düzgün gönlü bol adamsın selametle.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

5.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Teşekkürler. Senin grafikler beni aştı hayırlı bol kazançlar dilerim.
    Estağfurullah.
    Bilmukabele.
    Herkese gönlüne göre versin yüce rabbim.

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Yahu yine isyan bayrağı cekmşsin.... Allah ın bu dünya da hesap sormadığını nereden çıkardın.....
    ..... Onlara hem dünyada hem ahirette rezillik vardır.... Mealini kısaca verdiğim ayetten ne anlıyorsun...
    Ben ayete bakmam yaşayanlara ve yaşam şeklillerine bakarım son 20 yılda gördüklerim yeterli benim için
    bir halt olacağı yok.

30.000 poundluk bomba bırakıyorsun.. (14 ton )
    30 saat uçağı havada tutuyorsun..
    2 yakıt tankeri havada aktarma yapıyor..

Yeni bir deneyimmiş,ABD pilotları için..!

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Ben ayete bakmam yaşayanlara ve yaşam şeklillerine bakarım son 20 yılda gördüklerim yeterli benim için
    ayete kale almamak ciddi sonuçları var yanlız ...benden uyarması.....

Sayfa 686/730 İlkİlk ... 186586636676684685686687688696 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •