Niye yanlış anlaşılsın?
Coin piyasası 7/24 aktif, düşük komisyonlu ve hemen hemen işlemlerin bütünü robot ile yapılan, bu nedenle teknik analize dayalı sistemlerin en iyi çalışabileceği, test edilebileceği piyasadır. Üzerine de kayma vb. gibi aksiyonlar da bizim piyasadan bile beterdir.
ETH meselesi özelinde... Bu forumdakiler de dahil, coin'ci arkadaşları ikna edemediğim şey:
Xcoin/BTC grafiği önemlidir... Boğa ve Ayı piyasasında, piyasa yönünde kaldıraç etkisi yapar.
Güncel ETH/BTC grafiğini beğeniyorum. BTC/USD tarafında bozulma olmazsa, yatay bile ilerlese, ETH/BTC tarafı arbitraj şansı verecek gibi duruyor en azından... BTC/USD boğası devam eder, üzerine ETH/BTC grafiği bozulmazsa...
Neyse... Topiği şey ettik...![]()
Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.
Teşekkürler. Senin grafikler beni aştıhayırlı bol kazançlar dilerim.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
2022 den beri %40 gramdaydım 30 za düştüm 2024 % 50 temmuz sonundan beri ppf dayım %20 duruma göre vıop duruma göre badem spor tahtalarında trade etmeye çalışıyorum.Tatil parasını kazandık 4 kombineye oynamaya başaladık 2 kaldı sosyal etkinlikler tamamlanmış olacak.Seninde yolun bahtın açık olsun düzgün gönlü bol adamsın selametle.
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
30.000 poundluk bomba bırakıyorsun.. (14 ton )
30 saat uçağı havada tutuyorsun..
2 yakıt tankeri havada aktarma yapıyor..
Yeni bir deneyimmiş,ABD pilotları için..!
Yer İmleri