Sayfa 687/946 İlkİlk ... 187587637677685686687688689697737787 ... SonSon
Arama sonucu : 7566 madde; 5,489 - 5,496 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    AB, İNGİLTERE, ALMANYA VE FRANSA İRAN'A SORUMLULUKLARINI YERİNE GETİRME ÇAĞRISI YAPTI

ateşin altına odunu yavaş yavaş yığıyorlar
    Ateşin yanında da biz varız. Üstümüze sıçramaz inşallah.
    CDS 481 puan oldu.
    Never test the depth of river with both the feet!
    W.B.

2.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Bu arada kanser olmamak mümkün olduğunda GDO lu ürünlerden uzak durun. Mümkünse ithal mercimek, pirinç, buğday, un, bulgur, ceviz vs vs kullanmayın! Bu BİM, A101, ŞOK marketleri bakliyat ve kuruyemişi ithal edip halka GDO lu ürünleri resmen iteliyor.

Ekmeği de son aylarda evde yapmaya başladık. GDO lu olmayan SİYEZ ve GARIKLI UN ları kullanıyorum.Kilosu 11 TL civarı. Ama değiyor hem lezzetli hem bereketli. Sadece ekmeği SİYEZ yiyerek hiç diyet yapmadan son 2 ayda kendiliğinden 6 kilo verdim. Demek ki bağırsaklar GDO lu ürünlerden olumsuz etkileniyordu. Ekmeği GDO lu buğdaydan yiyince obezite ve kanser riski artıyor.

Kanser, Diyabet ve Obezite riski olan arkadaşlara SİYEZ ve GARIKLI UN larını şiddetle tavsiye ederim.
    Hocam genetiği değiştirilmiş buğdayın kanser riskini arttırdığına dair bir çalışma var mı acaba?Bana bunlar hurafe gibi geliyor da?

LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...

3. 6,23 üstü 10 kuruş zıplatır. Kuvvetli direnç orası.
    Never test the depth of river with both the feet!
    W.B.

4.  Alıntı Originally Posted by philosopher Yazıyı Oku
    Hocam genetiği değiştirilmiş buğdayın kanser riskini arttırdığına dair bir çalışma var mı acaba?Bana bunlar hurafe gibi geliyor da?

Agir hurafe
    Abinin 2 temel takintisi var gdo ve yerli bilgisayar yazilimi

5. İran açıklama geçiyor.
    O anlarda Güney Kore, K.Kore bir şeyler fırlattı diyor.
    Çin Ticaret bakanı eksik kalırmıyım diyor ve "Ticaret savaşanın kaz***** olmaz." diye hadi diyor.
    Learn to sit back and observe, Not everything needs a reaction.

6. Düş ulan euro düşşşş şunda 3 dalgası adam gibi başlarsa bizim hanzoda 6,20 üstünde bir rahatlar.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

7.  Alıntı Originally Posted by philosopher Yazıyı Oku

Bence bu konuda emin olabilmek için uzun yılların geçmesi gerekir öte yandan devamlı üreyen ve sayısı artan insanoğlu gdo'lu ürünleri tüketmek zorundadır aksi halde aç kalır öte yandan üstadın tavsiyesini kişisel olarak önemli buluyorum,doğal olanı tüketmek her zaman daha sağlıklı ve olağandır ,elimizden geldiğince doğalı tüketmek doğrusudurda.

8.  Alıntı Originally Posted by sko Yazıyı Oku
    İran açıklama geçiyor.
    O anlarda Güney Kore, K.Kore bir şeyler fırlattı diyor.
    Çin Ticaret bakanı eksik kalırmıyım diyor ve "Ticaret savaşanın kaz***** olmaz." diye hadi diyor.
    Tabi haliyle bu da tutmayın beni demeye başladı.
    Learn to sit back and observe, Not everything needs a reaction.

Sayfa 687/946 İlkİlk ... 187587637677685686687688689697737787 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •