Dow’u kaldırıyoz yaw az elle$me, sıfat meselen malum..
Çoğu kimse bilmez, memleketlim oldukları için biliyorum, Türkiye'deki Lacoste, Eros, Swatch, Burberry, occassion ve daha pek çok lüks eşya gurubunu Eren holding üretiyor, kendileri Bitlis'in yerli ailelerindendir yani Türk'türler.
Çok hayırsever bir ailedir. Bitlis üniversitesinin adı da zaten Bitlis Eren üniversitesidir. Üniversitenin çoğu bina ve fiziki malzemelerini bu aile yaptırdı. Memlekette daha pek çok okul, yurt, kamu tesisi, öğrenci bursu gibi sayısız hayır hizmetleri var.
Gerçi 15 yıl kadar önce hanımın su alan Swatch marka saatini biraz zorla değiştirdikleri için aramızda biraz anlaşmazlık olsa da, Allah razı olsun, 35 yıl kadar önce 11-12 yaşında yurtta kalan bi öğrenciyken tüm yurt öğrencileri gibi ben de onların gönderdiği Eros marka iç çamaşırlarını giyerdim. Bitlis valiliğinde çalışan kamu görevlisi yakınım olduğu için kendi gözlerimle görürdüm, fakir öğrencilere ve vatandaşlara Lacoste marka kıyafetler gönderirlerdi. (Yalnız bu yardım amacıyla gönderdikleri kıyafetlerdeki timsah [emoji246] logosu sökülmüş olurdu)
Ayrıca bunu da mutlaka eklemem gerekiyor. Bu Eren holding öyle siyasetle büyümüş yada geçmişte siyasetten nemalanmış yada şuanda siyasetten nemalanan bi şirket değil. Siyasette yer almazlar, hep siyaset üstü çalışırlar. Dişleriyle tırnaklarıyla bugünlere geldiler. Memlekette nerede bi hayır hizmeti olsa yada nerede bir ihtiyaç çıksa ilk koşanlardan biri bunlardır.
Şahsen bunlara ve bu tür Türkiye'deki Türklerin bizzat kendi elleriyle ürettikleri ve sattıkları marka ve ürünlere konacak bir boykotun, arka planda pek çok hayırlı hizmetleri engelleyeceği ortada.
Her mevsim icimden gelir gecersin
Yasasin Cumhuriyet
nasd** ile tutmaya calisiyorlar ama dow eksi kapatacak gibi duruyor
Aslanım Nassıd@q..
Yer İmleri