Yahu o fiyatlar ne . Macrocenter mi? Daha bugün salkım 19 du. Ha bu bile pahalı gerçi.
16th cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yahu o fiyatlar ne . Macrocenter mi? Daha bugün salkım 19 du. Ha bu bile pahalı gerçi.
Kadın düşmanlığım yok ama onların erkeklerin hakkına tecavüz etmesi ve erkek görevlilerin yalakalık uğruna öncelik vermesi empati yapamıyorum karşı cinse .
Hadi gel birlikte biraz daha gayret edip ne anlatmak istediğini anlamaya çalışalım;
1) Kadın düşmanlığın yok.
Kadın düşmanlığını erkeklerin içselleştirdiği bir olgu olarak gördünüz ve bu bende yok diyorsunuz. ‘Kadın düşmanı değilim.’derseniz daha anlamlı olur.
2) AMA
Kadın düşmanlığı geri geldi.Bu ‘ama’ 1 de söylemeye çalıştığınızı yok etti maalesef.
3) Erkeklerin hakkına tecavüz ediliyor ve erkek görevliler(görev nedir?) yalakalık uğruna öncelik veriyor.
NEYE?
Burası acceyip fantastik olmuş.
Erkeklerin seks için kadınlara yalakalık yapmasından ve kadınların bundan faydalanmasından bahsediyorsunuz sanırım.![]()
4) ‘empati yapamıyorum karşı cinse’
Ateistler buyrun, sizi dinliyoruz.![]()
Ne derecede doğrudur bilmiyorum, Antalyadan Bizansa 1 okka malın gitmesi 5.5 gaymeymis.
Adam domatesi bedavaya verse Antalyada, nakliyesi, kabzımalı, pazarcısı 10 papel Bizansta.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Peki bu limonun kilosu nasıl oluyor da 10 senedir 5 TL. ? Üç tane limon alacaktım fiyatı görünce utandım mecbur 1 kilo aldım.
pazar fíyatı iyide..
hengamede kaçırmayın..
* ingiltere uyguladığı tüm savunma sanayi yaptırımlarını kaldırdı..
* BM de rusya alehine oy kulandık.
* merkez, banklara tahvil geri alım garantisi verdi..(tansunun ruhu dolanıyor)
* dün gece f16 açıklaması geldi...
kurlara türbülans gelir/olur dikkat edin![]()
Memento mori
Yer İmleri