Sayfa 687/1007 İlkİlk ... 187587637677685686687688689697737787 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 5,489 - 5,496 arası.

Konu: Viop XL

1.  Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku
    KAP: ISATR ISBTR ISCTR ISKUR TIB [ ] TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş. Finansal Duran Varlık Edinimi

Orjinal Link:

https://www.kap.org.tr/Bildirim/1020222
    Dosyalar:

Hisseleri Londra Borsası'nda işlem gören Genel Energy Plc sermayesindeki %12,28 oranındaki payın, alacağımıza mahsuben toplam 66.981.092,32 GBP bedel üzerinden Bankamıza devri gerçekleştirilmiştir. Şirket sermayesindeki nihai payımız %19,06'ya ulaşmıştır.
    80 pound İKEN kuzen aradı al buradan sağlam şirket demişti şimdi baktım 200 pound olmuş vay be

2.  Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku
    KAP: ISATR ISBTR ISCTR ISKUR TIB [ ] TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş. Finansal Duran Varlık Edinimi

Orjinal Link:

https://www.kap.org.tr/Bildirim/1020222
    Dosyalar:

Hisseleri Londra Borsası'nda işlem gören Genel Energy Plc sermayesindeki %12,28 oranındaki payın, alacağımıza mahsuben toplam 66.981.092,32 GBP bedel üzerinden Bankamıza devri gerçekleştirilmiştir. Şirket sermayesindeki nihai payımız %19,06'ya ulaşmıştır.
    Bu İşbankası ne çekti Çukurovadan ya TMSF bile alacağını aldı vereceğini verdi İşbankası hala peşinden koşuyor batıklarının.

3. İş Bankası geçmişte holdingleşme için çalışma yapmış ama çok fazla vergi gideri doğmuş vaz geçmişler diye okumuştum. İleride bankaların bir seferliğine tekrar yapılanmasına izin verebilirler. Ayrıca Katılım Bankası kurmak isteyene ayrı iştirak olması gerektiği söylenmiş.

Bir yandan hissedarın çıkarı korunmalı bir yandan da bankaya varlık emenet edenin hakkı korunmalı, bir yandan da verimli ve etkin bir yönetim imkanı olmalı. Şu şekilde bir çalışma yaptım, daha detaylı da düşünülebilir. Tüm bankaların belirlenecek yapıya ileride gelmesi istenebilir.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

ISFIN VE ISGYO taban.. 2.taban
    Bu tip cılız, dandik kağıtlara vadeli verilmesi anlamsız..

Başında İş yazdığından olsa gerek..

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Karamemedin de öpmediği adam kalmadı..

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Duhul
    May 2018
    İkamet
    Aleksandretta
    Gönderi
    8,816
    Günaydın,
    viop üstadlarına nacizane bir sorum var. cevaplar için şimdiden tşk.
    x hissesi 31 mayıs da temetü verecek, elimizde spotda mal tutup aynı miktar da mayıs vade için short açarsak.
    vade sonunda shortlar spot ile kapanacak, temettü alırmıyız?
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Asla Değildir. Kendime öylesine Notlar ...
    Fortis Fortuna Adiuvat

Alıntı Originally Posted by activex31 Yazıyı Oku
    Günaydın,
    viop üstadlarına nacizane bir sorum var. cevaplar için şimdiden tşk.
    x hissesi 31 mayıs da temetü verecek, elimizde spotda mal tutup aynı miktar da mayıs vade için short açarsak.
    vade sonunda shortlar spot ile kapanacak, temettü alırmıyız?
    31 mayıs günü hisse elinizde ise 2 haziranda temettü hesabınıza geçer. short pozisyonla bir alakası yok.

sonra hisseleri satarsanız ödediğiniz gelir vergisi ile kalırsınız.

pek cazip bir durum değil.
    audentes Fortuna iuvat

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    sonbahar çokta erken seçim anlamına gelmez...ama olsun tabii ne kadar çabuk olursa o kadar iyi olur...

belki şöyle bir şey olur...yılın 2. yarısı için emekli, memur v.s. iyi bir zam yapıp eyt myt v.s. ile hemen o gazla seçime giderler...düşük ihtimal bence...

.......Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kaya "YSK İl ve İlçe Seçim Kurullarının 6 Temmuz tarihine kadar tamamlanmasını istedi. Sonbahara dikkat!!!"değerlendirmesinde bulundu.....

https://odatv4.com/guncel/yuksek-sec...-temmuz-235408

Sayfa 687/1007 İlkİlk ... 187587637677685686687688689697737787 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •