Sayfa 687/1005 İlkİlk ... 187587637677685686687688689697737787 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 5,489 - 5,496 arası.

Konu: Viop LVll

1. Şimdi bu Gubrf'de longda kalanlar, eğer taban yarın da kalkmazsa fiziki teslimata gitme ihtimaline binaen, yarın ne var ne yok satarlar mı cumaya nakit para lazım olacağı varsayımında.

2.  Alıntı Originally Posted by MiniYatirimci Yazıyı Oku
    Şimdi bu Gubrf'de longda kalanlar, eğer taban yarın da kalkmazsa fiziki teslimata gitme ihtimaline binaen, yarın ne var ne yok satarlar mı cumaya nakit para lazım olacağı varsayımında.
    Komplo teorime göre bence GUBRF de dersaneci viop'da long, sürekli spot satıp viopda long olmuştur, şimdi pozisyonlarını çözüyormuş.

Vade sonunda uzlaşmada, daha önce sattığı gerçek hisseleri en dipten yerine koyabilir. Karşısındakiler de arbitrajcılar olabilir, ellerinde spot hisse ve vadeli short pozisyonlar olması gerekir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Komplo teorime göre bence GUBRF de dersaneci viop'da long, sürekli spot satıp viopda long olmuştur, şimdi pozisyonlarını çözüyormuş.

Vade sonunda uzlaşmada, daha önce sattığı gerçek hisseleri en dipten yerine koyabilir. Karşısındakiler de arbitrajcılar olabilir, ellerinde spot hisse ve vadeli short pozisyonlar olması gerekir.
    valla benim komplo teorime göre onun longlarının karşısında cayman adalarında mukim bir şirket short olmuş olabilir komplo teorisi tabi gerçeği bilmem.

4.  Alıntı Originally Posted by MiniYatirimci Yazıyı Oku
    valla benim komplo teorime göre onun longlarının karşısında cayman adalarında mukim bir şirket short olmuş olabilir komplo teorisi tabi gerçeği bilmem.
    O tip insanlar direkt cebinden parayı alır, borsa ile filan uğraşmaz. Borsacı insanlar o kadar salak ya da acımasız değil.

Bir de TKFEN'de gözüktüğü gibi parası olup en ufak borsa bilgisi olmayanlar var.

5. Borsada kara para aklanıyor olabilir, saçma işlerin çok fazla açıklaması yok.

Dün sohbet odasında bir duayen buna benzer şeyler söyledi.

6. Pasif emir veriyorsun, herif bir ısırık alıp bizden mi başka biri mi diye bakıyor.

7.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Borsada kara para aklanıyor olabilir, saçma işlerin çok fazla açıklaması yok.

Dün sohbet odasında bir duayen buna benzer şeyler söyledi.
    kim söyledi bilmiyorum ama katılıyorum. en kolay kara para aklanabilecek yerlerden biri borsa.

8. Bugün farkettim dövizde bankaların ile döviz büroları arasında %4-5 fark var acaba bu bir şeyin habercisidir mi. İhracatçı eğer bankaya satmak zorunda ise kafadan %4 zarar ediyor. Ayrıcalıklı bu makas krizin habercisi olarak mi

Sayfa 687/1005 İlkİlk ... 187587637677685686687688689697737787 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •