Sayfa 688/774 İlkİlk ... 188588638678686687688689690698738 ... SonSon
Arama sonucu : 6189 madde; 5,497 - 5,504 arası.

Konu: Referandumda Neden EVET

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by HISIM Yazıyı Oku
    Degisime acmak icin mi MV sayisini 550 den 600'e cikariyor bu yeni Anayasa.?
    Sn HISIM,

Bunlar de deiğini bilmiyor ki..

Zembereklerini kurup kurup salıyorlar sosyal medyaya..

Anlamadığı sorulara cevap vermiyorlar..

Başbakan bile televizyonda şaşırıp kaldı ya bir soru karşısında.. "bakma lazım ona" dedi ya....

Zemberek boşalana kadar.. bıt bıt bıt bıt.. bu.. başka bir şey yok.. bunlar bu işte.. troll olmak bu işte..

2. [emoji3] [emoji3] [emoji3] [emoji3] [emoji3] [emoji3] [emoji3] [emoji3] [emoji3] [emoji3] [emoji23] [emoji23]
    Son düzenleme : nsrtckr15; 14-04-2017 saat: 16:23.
    "Benim en büyük vasfım Türk oluşumdur".
    Mustafa Kemal ATATÜRK

3.  Alıntı Originally Posted by zeytin Yazıyı Oku
    ülkede satılmadıl hiçbir şey kalmadı . Üretim sıfır .Herşey vergilerle . Verginin bile vergisi bizde

Elhamdülilah müslümanım.Ama bu adamların yatacak yeri yok.Siyaset için dini sonuna kadar kullanıyolar
    Bu dünya neysede ahiretde kimi kandıracaklar onu işte çok merak ediyorum ..

4.  Alıntı Originally Posted by ORİYEN73 Yazıyı Oku
    Bu dünya neysede ahiretde kimi kandıracaklar onu işte çok merak ediyorum ..
    Ben merak etmiyorum, Feto ve FADIL yanlarinda olur, onlar rusvet,kaset,itirafci gibi bir yol bulur nasilsa.

5.  Alıntı Originally Posted by rumenigge Yazıyı Oku
    bunun için statükocu olmamak değişime açık olmak mevcudu askeri darbe anayasası olsada korumaya çalışmamak şartını da söylemiş söz ettiğin o arkadaş
    yapılacak değişiklik o çok eleştirdiğiniz darbe anayasının daha da...gerisine gidecekse bu değişim değildir...olsa olsa geriye gidiştir...katılımcı yönetimlerde herkesin hesap sorabildiği...herkesin hesap verebildiği..bir sistem gelirse ben de evet derim...ama dediğim gibi geriye gidişe... HAYIR....
    clandras'ı google'dan tıklayın yaşadığım yeri görün...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by nsrtckr15 Yazıyı Oku
    SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    .................................

7. İkinci oylamaya katılan Alparslan Türkeş "EVET" oyu kullanarak idama onay verenler arasına adını yazdırdı.

Adalet Partisi genel başkanı Süleyman Demirel'de "EVET" oyu kullanarak aynı listeye girmişti.

CHP li iki efsane İsmet İnönü ve Bülent Ecevit ise "HAYIR" oyu kullanmışlardı.

İnönü "Siyasi suçlar idam ile cezalandırılmamalıdır" diyerek en başından beri karşı olduğunu belirtmişti.

5. Cumhurbaşkanı Cevdet Sunay çıkan sonuç üzerine idamları onaylayarak son sözü söylemişti.

Böylece Deniz Gezmiş, Yusuf Arslan ve Hüseyin İnan 6 Mayıs 1972 günü gece 01:00-03:00 arasında asılarak idam edilmişlerdi.

Tam 45 yil once.

Yukarida ornek vermis meczubun biri.

Onlari da senin gibi dusunenler asti.

8. Reis bu akşam ekrana çıkıp "ben nerede Evet demişim ispatlayın ben aslında evet oyum HAYIR dedim" derse siz evetçiler nasıl kıvıracaksınız acaba

Sayfa 688/774 İlkİlk ... 188588638678686687688689690698738 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •