Sayfa 688/1003 İlkİlk ... 188588638678686687688689690698738788 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 5,497 - 5,504 arası.

Konu: Viop XXXVI

1.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Bugun cok dayak yedigim icin ruzgar esse tokat geliyor diye dusunuyorum
    Aynen benimde uzun yillar oldu Cauti nin yeri ayridir bu baslikta bilirim/biliriz
    Ben yeniden belirteyim ben 2013 yilindan sonra kar/yatirim beklentisi ile Viop islemi yapmiyorum
    bugun kar etmis olsa idim sabah gider 5 kutu puro siparisi verirdim . saglik olsun 1 ay urfa tutunu icmeye devam edecegiz
    Bu forumda mesajina sinirlenecegim en son nicklerden birisi cauti dir,nosfecagri da var Abka bazen sinirle4niyorum oda cok siyasete giriyor diye

Parayi kaybedelim ama nesemizi kaybetmeyelim
    Eyvallah...Hafızam çok kötü..beyaz yakada 100 lerce arkadaşla yazıştık...twitter ayrı alem orada da 100 lercde yakın takipçim, mesajlaştığım kişi var..Bunların bir kısmı da aynı kişidir zaten.

Tek kriterim doğru bildiğimi yazmak ve beyaz yakanın en kısa sürede finansal özgürlüğüme kavuşması...bu uğurda çalışıyorum...bir beklentim de yok..bu nedenle bazen agresif gelebiliyor yazdıklarım...özellikle bu işlere yeni başlamış arkadaşların, 100 lerce, binlerce kez şahit olduğum hataları yapması üzüyor ve geriyor beni.

Senin durumun benim eski halim gibi, zaten eski tüfek beyaz yakalar için çok endişeli değilim, onlar zaten kendilerini çoktan kurtarmıştır..benim derdim 20 li yaşlardakilerle
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

2.  Alıntı Originally Posted by Jackkkkk Yazıyı Oku
    Viop 18:00 ve şu an arasındaki yükseliş % kaç acaba?
    450 puan, 0,25% artış var

3.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Garanti 25,7 milyar TL ödeme yapacakmış.
    2.1 milyar paya karşılık.

Borsaya da elvada edecek sanırım..

(Bugün BBVA ispanya %-4?)

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    kerem abi, şu ortamda kimsen 12,2 den mal alacak...millet enayi mi şu ralli modunda hisse satsın...o yüzden diyorum takoz oldu bu karar diye, gideceği varsa da gidemez artık garanti..mesela yılı 13 den kapandı garan, ocakta hangi salak 12,2 den hisse satacak...bbva nın hisse alması için, borsanın düşmesi, garanın 12 altında olması lazım ocakta.

bbva nın illa ki tr de hisse alan fonu vardır...belki de bu hareketi başlatan bbva ya da ilişkili fonlardır...şimdi elindeki hisseleri hem yukarıdan çakar, hem de 12,2 den garan hissesi satmak isteyenler olur, borsa düşerse buralardan.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

4. Shortçular için başka bir tehlikede şu
    İleri vadalerde
    Diğer büyük hisselerde muhtemel blok yabancı alış haberlerinin gelme ihtimali

5.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    kerem abi, şu ortamda kimsen 12,2 den mal alacak...millet enayi mi şu ralli modunda hisse satsın...o yüzden diyorum takoz oldu bu karar diye, gideceği varsa da gidemez artık garanti..mesela yılı 13 den kapandı garan, ocakta hangi salak 12,2 den hisse satacak...bbva nın hisse alması için, borsanın düşmesi, garanın 12 altında olması lazım ocakta.

bbva nın illa ki tr de hisse alan fonu vardır...belki de bu hareketi başlatan bbva ya da ilişkili fonlardır...şimdi elindeki hisseleri hem yukarıdan çakar, hem de 12,2 den garan hissesi satmak isteyenler olur, borsa düşerse buralardan.

Garandaki takasın çoğu blok yabancıda. Adamların 12,20 yi falan takmayıp malı ileriye sürme ihtimali de var bence.

6. Yarın 11,80-12,00 arasından ciddi mal değişimi olur, inenler iner, önemli olan kimin bindiği

Halka açıklığı azalmış garantiyle ne yapılabilir...
    Bir çok opresyonun fişeği atılır...

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

8. 4 ay sonra 12,20'ye satacağım malı neden bugünden alayım gibi haklı yorumlar gördüm.

Ancak GARAN kaça kadar gidecek, 2022 ilk çeyreğindeki teklif fiyatı 12,20 mi olacak sorusunun cevabı aşağıdaki dipnotları anlamaktan geçiyor. Ben tam anlamadım. Yarın olur da 12,20 üstünde neden fiyatlanıyor diye şaşırmadan önce bir bilen yazsa da aydınlansak. Özellikle KAP açıklaması 4ncü maddede geçen 2.249 milyon avro (11,43 kur ile 12,20 fiyata denk gelen tutar bu) ile aşağıdaki 3 nolu dipnottaki 3.500 milyon avro elma ile armut mu ilintili mi?

1 Uygulanan döviz kuru, 12 Kasım 2021 tarihi itibarıyla 1 Avro başına 11,43 Türk Lirası şeklindedir.

2 2022 yılı içi için pay başına gelir üzerindeki etki, Garanti bakımından Bloomberg'in üzerinde anlaşma sağlanan 14.276 milyon Türk Liralık net gelir tahmini; BBVA bakımından şirketçe toplanan ve üzerinde anlaşma sağlanan 4.052 milyon Avroluk net gelir tahmini dikkate alınarak yapılmıştır. Uygulanan döviz kuru, 12 Kasım 2021 itibarıyla ileriye yönelik ortalama döviz kuruna uygun olarak 1 Avro başına 12,91 Türk Lirası şeklindedir.

3 Ortak Sermaye Seviye 1 (Common Equity Tier 1) ve pay başına kayıtlı maddi değer üzerindeki etkinin belirlenmesi, piyasaya halihazırda duyurulmuş olan 3.500 milyon Avroluk pay geri satın alım programının Ortak Sermaye Seviye 1 (Common Equity Tier 1) üzerindeki etkisi varsayılarak, grubun 30 Eylül 2021 tarihli finansal tabloları ve 1 Avro başına 11,43 Türk Liralık döviz kuru dikkate alınarak yapılmıştır. Bu açıklamanın yapıldığı tarihten Gönüllü Pay Alım teklifinin kapanış tarihine kadar olan Ortak Sermaye Seviye 1 ve pay başına kayıtlı maddi değer üzerindeki etkinin miktarı, diğer koşulların yanı sıra, Şirketin kaydedilmiş değerindeki ve Avro/Türk Lirası döviz kurundaki hareketlilikler sebebiyle değişebilecektir.

Sayfa 688/1003 İlkİlk ... 188588638678686687688689690698738788 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •