Originally Posted by
Culpable
Bugun cok dayak yedigim icin ruzgar esse tokat geliyor diye dusunuyorum

Aynen benimde uzun yillar oldu Cauti nin yeri ayridir bu baslikta bilirim/biliriz

Ben yeniden belirteyim ben 2013 yilindan sonra kar/yatirim beklentisi ile Viop islemi yapmiyorum
bugun kar etmis olsa idim sabah gider 5 kutu puro siparisi verirdim . saglik olsun 1 ay urfa tutunu icmeye devam edecegiz

Bu forumda mesajina sinirlenecegim en son nicklerden birisi cauti dir,nosfecagri da var Abka bazen sinirle4niyorum oda cok siyasete giriyor diye
Parayi kaybedelim ama nesemizi kaybetmeyelim
Eyvallah...Hafızam çok kötü..beyaz yakada 100 lerce arkadaşla yazıştık...twitter ayrı alem orada da 100 lercde yakın takipçim, mesajlaştığım kişi var..Bunların bir kısmı da aynı kişidir zaten.
Tek kriterim doğru bildiğimi yazmak ve beyaz yakanın en kısa sürede finansal özgürlüğüme kavuşması...bu uğurda çalışıyorum...bir beklentim de yok..bu nedenle bazen agresif gelebiliyor yazdıklarım...özellikle bu işlere yeni başlamış arkadaşların, 100 lerce, binlerce kez şahit olduğum hataları yapması üzüyor ve geriyor beni.
Senin durumun benim eski halim gibi, zaten eski tüfek beyaz yakalar için çok endişeli değilim, onlar zaten kendilerini çoktan kurtarmıştır..benim derdim 20 li yaşlardakilerle
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Yer İmleri