Sayfa 688/1005 İlkİlk ... 188588638678686687688689690698738788 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 5,497 - 5,504 arası.

Konu: Viop LVll

1. BIST trade borsası deniyor.

Şirketler screensaver ve bahane. Şirketin kendi değeri ile fiyatı arasındaki korelasyon zayıf.

Bunu giderecek önlemler alınması gerekir.

Temettü ödemeleri yeterli gelmiyor, eskiden temettü ve bedelli ayrı olurdu ve o sırada bir dalgalanma olurdu ama o iş hissesini unutanların cebinden çalmak olduğu için kaldırıldı ve bedelsizlere ağırlık verildi.

Borsadaki hisse ile çok ilgilenmeyenlere güven verecek sistem gelmesi gerekir. Millet konut kiraya vermek yerine hisse senedi alıp benzer getiri sağlayabilir ya da 3 ayda bir temettü benzeri ödemeler olur, temettü avansı ödeyen çok şirket var.

Koyduğu parayı hisseyi satmadan da kurtarabileceğinin imkanı olmalı.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by MiniYatirimci Yazıyı Oku
    Şimdi bu Gubrf'de longda kalanlar, eğer taban yarın da kalkmazsa fiziki teslimata gitme ihtimaline binaen, yarın ne var ne yok satarlar mı cumaya nakit para lazım olacağı varsayımında.
    gubrf long kalanların aklı başına 7.tabanda ve yüzde 52 fiyat düşüşünde gelmemiş, yani 7 gündür diğer hisselerini satmayı düşünememiş ve yarın da tabanın kalkmadığını görünce elindeki diğer hisseleri boşaltacak bu varsayıma göre.. diğer ihtimal 7 gündür zaten satılacak olanın çoğu satılmıştır, fiyat düşüşü varsa satışa daha kolay ikna olur insan, 6-7 gündür satış var

Alıntı Originally Posted by MiniYatirimci Yazıyı Oku
    Şimdi bu Gubrf'de longda kalanlar, eğer taban yarın da kalkmazsa fiziki teslimata gitme ihtimaline binaen, yarın ne var ne yok satarlar mı cumaya nakit para lazım olacağı varsayımında.

29 Aralık 2023 tarihli vade sonu işlemlerine ilişkin T+2 fiziki teslimat işlemleri
    3 Ocak 2024 tarihinde gerçekleştirilecektir.

4. GARAN'da bence sanki bağımsız bir oyuncu vardı o da tedirgin oldu belki.

Diğer bankalardan bugün negatif ayrıştı vadeli fiyatı da garip.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5.  Alıntı Originally Posted by abicim Yazıyı Oku
    3 ünü verdik 7.984 ten ve 7.900 altına yazıldık
    tekrar long olduk 7.896 dan abeyler

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Dibini bulamazsınız bu piyasanın, çünkü oyun tamamen psikoloji ye döndü.
    kredili maldan uzak durun , sepet yapın , her tahtaya domates olmayın salça yaparlar.
    dün teknik olarak dolar bazlı formasyonu tamamladık , yalnız tahtalar arası korelasyonun bozulduğunu anlatmaya çalıştım geçen hafta x30 da bunun ayarı yapılacak bu hafta ve önümüzdeki hafta içinde , halka arz ve enerji tahtalarında bu operasyon yapıldı sıra ile her lig kendi içinde graflarını resetliyor , ocak 2. haftası ve şubat 25 arası bir yükseliş beklentim başlayacak kendi graf ve seneryoma göre oyunumu ve alımlarımı buna göre kademeli yapıyorum.Dediğim gibi bu dönemler tamamen psikoloji yürütme ile alakalıdır yürütemiyen ekranın karşısına oturmasın sağlığınızdan olursunuz.
    bankalarla başladı onlardaki düzeltmede bitince oynaklık yavaş yavaş düşücekdir sonra ocakla yeni vade.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

7. KOÇ bank gel koçum gel ne kadar kasıyorsunuz kendinizi
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bofasından tutun fonlara kadar , aracı kurumlardan tutun bir alt ligi yönetene kadar herkes neyin ne olduğunu biliyor , kimse bilmediği yerde tezgah açmazKartlar yeniden dağıtılıcak ocak ayında hikayesi olan , yabancının tercih edeceği tahtalarda pozisyon alınması gerektiğini düşünüyorum 2024 içinde.Alt lig tahtalarında gidecek olanlar olacakdır yalnız likilite desteği devirdaim olan hikayesiyle desteklenen bazı tahtalar sisteme ayak uydurucakdır.
    Bizim borsada bofa her zaman konuşulacak bundan kaçış yok bu makine hem dışardan hem içerden kullanılıyor bunu piyasa uzmanından tut herkes biliyor ama kendi tezgahları bozulmasın diye 3 maymunu oynuyorlar .Sizlerde kafanızı fazla yormayın 2024 de borsada olucaksanız stratejinizi doğru yapmaya çalışıp , doğru tahtalarda olmaktan başka yapılacak birşey yok bana göre.
    sene sonunu 8.000 lerde kapatacağımızı düşünüyorum
    özelden sorulmuş düşüncem bu yönde.
    kolay gelsin
    pazar günkü düşüncen hala aynı mı?...sene sonu yani bu cuma kapanış 8.000 olur mu?

Sayfa 688/1005 İlkİlk ... 188588638678686687688689690698738788 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •