Sayfa 689/1019 İlkİlk ... 189589639679687688689690691699739789 ... SonSon
Arama sonucu : 8151 madde; 5,505 - 5,512 arası.

Konu: Viop XLV

1. Nebati: Her zaman gündemimizin üst sıralarında yer alan sigorta sektörümüzün gelişmesini desteklemek amacıyla ilgili adımları kararlılıkla atmaya devam edeceğiz
    BUY MU DEMEK İSTEDİ ACABA?
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

2. Ekrana çıkan iş adamı BBHT'deydi, çevremizde yatırım yapan veya planlayan yok dedi, herkes seçim sonuçlansın ondan sonra bakalım diyormuş.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    EREGL SASA KRDMD HEKTS ..kilit tavan kapayabilir bugün..
    Yarın direkt yüzde 5+ açar devam ederler ..

EREGL deki beklentimi 100 tl ye çıkardım..(60 idi)

TCELL ide yanında 100 lük klübüne ekliyorum..
    SASA için seçim öncesi 1 trilyon TL PD demiştim hala da diyorum..
    Bankalar 2 ay evvelki zirvelerini double yaparlar..

Duyduk duymadık demeyin.
    Gundi baba, büyüksün... Ver gazı

4. KararHaber
    @KararHaber
    ·
    50sn
    Suudi Arabistan duyurdu

TCMB'ye 5 milyar dolarlık destek
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

5milyar usd kaldıysak...
    İşimiz çok zor

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Güncelleme- Hazine, TCMB'ye Suudi mevduatını doğruladı- Bloomberg HT

Hazine ve Maliye Bakanlığı, Suudi Arabistan'ın Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası
    (TCMB) bünyesinde 5 milyar dolarlık mevduat hesabında nihai aşamaya gelindiğini
    doğruladı.
    Bloomberg HT'nin ilgili haberi:
    https://www.bloomberght.com/hazine-t...ruladi-2319705

Önemli Not: Bu haberde ilişkili internet sitesine link bulunmaktadır.
    Kullanıcılarımızın habere erişmek için Manşet'in üst kısmında yer alan linki tıklamaları yeterlidir.

-iDeal Haber Merkezi-
    - twitter.com/iDealDataHaber // www.idealdata.com.tr -

7. Seçimlerden önce döviz en düşük, borsa en yüksek seviyelerinde olur tahminim devam ediyor.

Zaten Kılıçdaroğlu da uyandı borsada dikkatli olun dedi, o arada 500 milyar dolar filan bulmaya çalışıyor.

8. Borçlu ve iç piyasaya çalışanlar veya ithalat rekabetine açık olmayalar kısa vadede şanslı bence.

İhracatçı ekonomiye bir süre ara verilecek, rekabetçi kur söylemi bitti gibi.

Sayfa 689/1019 İlkİlk ... 189589639679687688689690691699739789 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •