Sayfa 69/993 İlkİlk ... 1959676869707179119169569 ... SonSon
Arama sonucu : 7944 madde; 545 - 552 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVI (16)

1.  Alıntı Originally Posted by Objektif Yazıyı Oku
    Ben de giremiyorum bir kaç dakikadır. Benden kaynaklandı sanmıştım ama değilmiş

VPN ile denedim girilmiyor. (istanbul lokasyonmuş... ABD seçince giriliyor.)
    Devletin takip amaçlı özel cihazlar aldığını duymuştum.

O tür cihazların devreye girerken yarattığı artçı sarsıntıya çok benzer bir kesilmeydi.

Hayırlısı diyelim.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVI (16)

2022 Yükseköğretim Kurumları Sınavından (YKS) itibaren ön lisans ve lisans programlarını tercihte 150 ve 180 olan TYT ve AYT baraj puanları uygulaması kaldırıldı.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Benzin ve motorinde, gece yarısı “gizli” zam yapıldı. Büyük akaryakıt dağıtım şirketleri, bu gece benzin ve motorine 2’şer kuruş zam yaptı.

KRT'den Olcay Özdilek'in haberine göre zammın ardından (illere göre küçük değişiklik gösterebilir) benzinin litresi 15 TL 27 kuruştan, 15 TL 29 kuruşa çıktı. Motorinin litresi de 15 TL 51 kuruştan, 15 TL 53 kuruşa yükseldi. Katkılı benzin ve motorinin satış fiyatı, normaline göre 2’şer kuruş daha pahalı. Geçen hafta da benzin ve motorine 3’er kuruş “gizli” zam yapılmıştı.

Not: Pompa yok yani. Hafif bir sürtünme var sadece.
    Demek millet alıştı pompanın boyutu küçük olunca kimse pompadan saymıyor
    bir halt olacağı yok.

ÖSYM başkanı : Değerli adaylarımız,
    18-19 Haziran 2022 tarihlerinde gerçekleştireceğimiz Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2022-YKS) başvuru kılavuzu osym.gov.tr sitemizde yayımlanmıştır.
    Başvurularınızı 11 Şubat-7 Mart 2022 tarihleri arasında yapabilirsiniz.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Demek millet alıştı pompanın boyutu küçük olunca kimse pompadan saymıyor
    brent 95 gördü biraz önce, pompanın büyüğü yaklaşıyor...
    I WANT TO PLAY A GAME ==> ( twitter'a gel )

6. En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    2022 Yükseköğretim Kurumları Sınavından (YKS) itibaren ön lisans ve lisans programlarını tercihte 150 ve 180 olan TYT ve AYT baraj puanları uygulaması kaldırıldı.
    Oha parayı veren düdüğü çalacak...Puhahaha millet piyasa yapmaya okula gider artık. Kaç puan aldın kanka 0. Ama üniversidedesin..

8. Ruble aşağı, petrol yukarı; haftaya Rusya saldırıya başlayacak haberleri, tweetler deydi..

Bu arada Rusya MB dün faiz artırmıştı..

Sayfa 69/993 İlkİlk ... 1959676869707179119169569 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •