Sayfa 69/1019 İlkİlk ... 1959676869707179119169569 ... SonSon
Arama sonucu : 8151 madde; 545 - 552 arası.

Konu: Viop XLV

selva fade avod elite yazdık bunları

hep tavan

çimentolardan sonra gıdaları alıyorlar

daha bu başlangıç

2.  Alıntı Originally Posted by Bailing Yazıyı Oku
    her yeni tepeye B demezseniz 1 olabilir 1 2 yapıyor olabilir. hayatınız daha farklı gelişir.

market 1 2 yapıyor olabilir.
    öyle ..bu devirde TL bazında para kaybetmekte var .. kötününde kötüsü ... bu işler hiç yapılamaz o zaman ... TL bazında para kaybedebilme ihtimaline açıksın ... yeni maliyet ipte yürüdüğünü düşün .. fark yok bence .. stop candır ..
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

3.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    öyle ..bu devirde TL bazında para kaybetmekte var .. kötününde kötüsü ... bu işler hiç yapılamaz o zaman ... TL bazında para kaybedebilme ihtimaline açıksın ... yeni maliyet ipte yürüdüğünü düşün .. fark yok bence .. stop candır ..
    evet güzel kardeşim bu işler asla yapılamaz bravo

her yere soru işareti koyacaksın deli rallide ora b c nerde dersin sonra. her şey olabilir..

ASLA BAŞARAMAZSINIZ

YOL YAKINKEN.

VOB YAPMAYIN

Ereğli’de daralan üçgen var sanırım ayın 27 si gibi yön netleşebilir. Ytd

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Sadece Elliott'la işlem falan yapılmaz. Malı mülkü piyasada bırakırsınız.

Gördüğüm izlediğim tüm bu yöntemi kullananlar başka göstergelerden oluşturdukları bir al sat disipliniyle bu işi yapıyor. Yani birbirine yaklaşıp uzaklaşan ortalamalar formasyonlar vs. kullanıyorlar. Elliott'la senaryolar oluşturuyorlar izlemesi ve pratiği başka iş.

Ben izleyip bazı analizleri dikkate alıyorum. Piyasaya girip çıkmak için ise Dow teorisi ve ortalamalar yeterli..
    BaşKara bey tanımlı stoplu sayımlar var ...daha doğrusu her sayımın stopu var.. .. sistem gibi .. gerçi en basit sisteme bile uyulamıyor .. ekranlarda bişey var insan genlerinde var tahminim. .. disipline edemiyorsun kendini ..şahsen ben edemiyorum .. geçen hafta cuma exit yaptım pztesi rallisini izledim debelenip duruyorum ..

6.  Alıntı Originally Posted by Bailing Yazıyı Oku
    evet güzel kardeşim bu işler asla yapılamaz bravo

her yere soru işareti koyacaksın deli rallide ora b c nerde dersin sonra. her şey olabilir..

ASLA BAŞARAMAZSINIZ

YOL YAKINKEN.

VOB YAPMAYIN

bu seviye için bence doğru max risk... ... haftaya seneye 10 yıl sonra aynı düşünmeyebilirim ben şahsen .. yol yakın değil ağa .. uzun yoldan geldim ben .. buradakilerin çoüğuda uzun yolcudur .. merak etme .

7. bi 10 lira daha gelirse ekimi kapatır...

Karları dövize dönerim...

en ucuz şey euro dolar ülkede...

Yatırım tavsiyesi değildir.

8. Allah herkesin gönlüne göre versin .. Şevki bey senınde gönlüne göre versinn .. poz olmadığından çok yazdım .... .kolay gelsin..

Sayfa 69/1019 İlkİlk ... 1959676869707179119169569 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •