Originally Posted by
norTmol
Elinde hissesi olmayan birinin görüş belirtmesi bana da pek doğru gelmiyor.Elbette görüş belirtmek haktır ancak hisseyi sattığını beyan edip hala sürekli görüş yazmak inandırıcılık yönünden sıkıntılı bir durum.Bu durum; Nasreddin Hocanın "bana damdan düşen birini bulun" ya da "bekar olana karı boşamak kolay" vb tabirlerle açıklanabilir.
1 lot alıyorum hemen ,,yazabılırmıyım izninizle..ulen ne doneme denk geldık boyle..her taraf acemı ky ıle dolu..sız gıderken bız donuyorduk be donuyorduk..forumlarda üç beş tane işi bılen adam kaldı sızın yuzunuzden onlarda gıdecek sonra kım kımı tutarsa hesabı doner durursunuz,,hep boyle tavan tavan gıdecek durmayacak sanan adamlar duvara tosladığında gerceklerı gorecek..
180 tl de nededım aç oku satanlara..neyse hısse sıze gereklı cevabı verecektır..
ne mı olacak...once fıyatı bır yerde dengeleyecekler zamanla bu fıyatlarda tarıh olacak ama zamanla,,dua edınde akşam tek fıyat gelmesın gelırse bır ay bunaltır..kısa da bıraz yatması lazım..58 tl arz bugun 339 tl zırve..
pekı yazmaycagım senın ıçın ama bır lot aldım ,,yazma hakkım kenarda dursun..
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
Yer İmleri