Sayfa 69/256 İlkİlk ... 1959676869707179119169 ... SonSon
Arama sonucu : 2048 madde; 545 - 552 arası.

Konu: ALFAS - Alfa Solar Enerji Sanayi ve Ticaret A.Ş

1. Elinde hissesi olmayan birinin görüş belirtmesi bana da pek doğru gelmiyor.Elbette görüş belirtmek haktır ancak hisseyi sattığını beyan edip hala sürekli görüş yazmak inandırıcılık yönünden sıkıntılı bir durum.Bu durum; Nasreddin Hocanın "bana damdan düşen birini bulun" ya da "bekar olana karı boşamak kolay" vb tabirlerle açıklanabilir.
    Sevmeyene karınca yük, sevene filler karınca.
    Dağı bile taşır insan, aşık olup inanınca.

2. Hiç satma niyetim yokken ani kararla hata yaptım sanırım, tahta seyretmenin zararları.
    Kontr de yaşadığımı yaşamamak istememde bunda etken
    Neyse hayırlısı benden alanda kazansın.

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by norTmol Yazıyı Oku
    Elinde hissesi olmayan birinin görüş belirtmesi bana da pek doğru gelmiyor.Elbette görüş belirtmek haktır ancak hisseyi sattığını beyan edip hala sürekli görüş yazmak inandırıcılık yönünden sıkıntılı bir durum.Bu durum; Nasreddin Hocanın "bana damdan düşen birini bulun" ya da "bekar olana karı boşamak kolay" vb tabirlerle açıklanabilir.
    1 lot alıyorum hemen ,,yazabılırmıyım izninizle..ulen ne doneme denk geldık boyle..her taraf acemı ky ıle dolu..sız gıderken bız donuyorduk be donuyorduk..forumlarda üç beş tane işi bılen adam kaldı sızın yuzunuzden onlarda gıdecek sonra kım kımı tutarsa hesabı doner durursunuz,,hep boyle tavan tavan gıdecek durmayacak sanan adamlar duvara tosladığında gerceklerı gorecek..

180 tl de nededım aç oku satanlara..neyse hısse sıze gereklı cevabı verecektır..

ne mı olacak...once fıyatı bır yerde dengeleyecekler zamanla bu fıyatlarda tarıh olacak ama zamanla,,dua edınde akşam tek fıyat gelmesın gelırse bır ay bunaltır..kısa da bıraz yatması lazım..58 tl arz bugun 339 tl zırve..

pekı yazmaycagım senın ıçın ama bır lot aldım ,,yazma hakkım kenarda dursun..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

4.  Alıntı Originally Posted by exxcalibur Yazıyı Oku
    Hiç satma niyetim yokken ani kararla hata yaptım sanırım, tahta seyretmenin zararları.
    Kontr de yaşadığımı yaşamamak istememde bunda etken
    Neyse hayırlısı benden alanda kazansın.

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    kımın hata yaptığını zaman gosterır..belkı yarın daha uygundan alırsan ıyıkı de satmışım dersın,,yada alırsın ama yıne düşer uzulursun keşke yıne almasaydım dersın..borsa bu,,,ne yazıyor altta sattım pişmanım aldım yine pişmanım..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

5.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    1 lot alıyorum hemen ,,yazabılırmıyım izninizle..ulen ne doneme denk geldık boyle..her taraf acemı ky ıle dolu..sız gıderken bız donuyorduk be donuyorduk..forumlarda üç beş tane işi bılen adam kaldı sızın yuzunuzden onlarda gıdecek sonra kım kımı tutarsa hesabı doner durursunuz,,hep boyle tavan tavan gıdecek durmayacak sanan adamlar duvara tosladığında gerceklerı gorecek..

180 tl de nededım aç oku satanlara..neyse hısse sıze gereklı cevabı verecektır..

ne mı olacak...once fıyatı bır yerde dengeleyecekler zamanla bu fıyatlarda tarıh olacak ama zamanla,,dua edınde akşam tek fıyat gelmesın gelırse bır ay bunaltır..kısa da bıraz yatması lazım..58 tl arz bugun 339 tl zırve..

pekı yazmaycagım senın ıçın ama bır lot aldım ,,yazma hakkım kenarda dursun..
    Sakin ol şampiyon.Yazdıklarınızı heyecanla yazdığınız çok belli.Yapılan eleştirileri de bir hak kabul edin ve kompleks yapmayın.Hemn de bize "acemi yatırımcı" etiketi yapıştırmayın.Sen giderken de bizim neler yaptığımızı bilemezsin.Belki de sen giderken biz sana tur bindiriyor da olabiliriz.
    Sevmeyene karınca yük, sevene filler karınca.
    Dağı bile taşır insan, aşık olup inanınca.

6. kwon3 iyi konuşuyor güzel konuşuyor da, şu i harflerini ı yazması ve noktalama işaretlerini saçma sapan kullanması çok güldürüyor beni :D ne uçacak dediğinde ne düşecek dediğinde ne yatay devam eder dediğinde ciddiye alamıyorum sırf bu yüzden. altı boş hamasi laflarla kimse kendini kabul ettiremez tanımadığı insanlara, "siz giderken ben dönüyordum" vs. çok boş anlamsız ve itici laflar

düzgün eleştiri kabul etmeyi öğrenene kadar türk milleti olarak çok yavaş gelişeceğiz, şahsi fikrimdir yatırım tavsiyesi değildir

7. yıl sonu net kâr tahminim 475-525 milyon tl arası net kâr bekliyorum.10-11 TL arası HBK demek bu.Rakip şirketlerin mevcut fk oranları, 2023 yatırım+kapasite artışı, bedelsiz beklentisi ve temettü sözüyle 50f/k makul çarpanla fiyatlamasını bekliyorum . Al sat tut vs yatırım tavsiyesi değildir kişisel görüşümdür. Şirket projoksiyonunda da 60 milyon usd lik bir ciro hedefi var 4. Çeyrek için bu 1 milyar ciro demek kâr marjları ortada. Burda yazan çöplere bakmayın günün sonunda yıllık bilanço açıklanınca zaten göreceğiz😉😉

Hiç kavga etmeyin almaya satmaya sonra uygun yerden parçalı almaya bakın her tahta için böyle ihaleler dolar ile ve yüklü bugün. 339.00 dan satıp 292.40 tan aynı malı yerine koydum

Sayfa 69/256 İlkİlk ... 1959676869707179119169 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •