Sayfa 690/1002 İlkİlk ... 190590640680688689690691692700740790 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 5,513 - 5,520 arası.

Konu: Viop XLVIII

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bu haberle bisttin sahipli olduğu tescillendi, düşüş yasak hemşerim, dağılın... Demek gibin bişii bu
    Şöyle ki sevgili Gundwane burada yazarken / yazdıktan sonra aracı kurum elemanı olmak dahil çok suçlandı.
    Düşüş esnasında gelip yazmaması benim gözümde de bundan sonra yazacaklarını anlamsız kılıyor.
    Ama bu arkadaşın bir tezi vardı ve ona göre yazıyordu, bakınca haksızda değilmiş.
    Sahiplenilmiş bir borsa var.
    Ama bu durum bile patinaj çekmesini şu an engelleyemiyor, bu yüzden seçici stoplu devam.

Ceza alan aynı kişiler gelir gelmez devam ediyorlar .. Yine ceza verdim devam ederse daha ağır ceza vermek zorunda kalacağım . Birbirinizle olan sorunlar buradakileri ilgilendirmiyor , özelden çözün derdinizi .. Bu arada dini konulara girmiyoruz lütfen Viop başlığında dini paylaşımlar yapmayalım . Seans açık ona odaklanalım , bakın Malatya’da yine deprem olmuş yıkılan yerler varmış şimdi zamanı değil , birbirimize saygılı olalım .

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Karakemal abi dozu kaçırdı, ayıp yaw
    Vobda parayı kırdı karılarla kızlarla yiyecek paraları heralde
    Yok dayı bisi yapamaz,lokal felan giderse fena carparlar tobe eder
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

4. https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=55689 burada boş yer oradan konuşun bura voiplilere ait. bence
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

5.  Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Haklısın Bulut,
    Bu sene gerçek borsacıların senesi.
    Aldım gitti hikayesi bir süre bekler.
    Bloomberg haber de TVF yönetimi altındaki şirketlerden en az 1 Milyar dolar tahsil edecek ve bu kaymağı Ziraat portföyün borsa yatırımlarına aktaracak deniyor.
    Bu da bana TVF kağıtlarına, özellikle bir kısmı son yükselişten dahi yararlanamadı, bir hareket getirebilir diyor.
    Bakalım, stoplu hikayeli devam.
    Aynen bu bademler şimdi yapabilirse UÇURTMA yapma peşinde ama elindeki malzeme sadece uçurtmanın ana gövdesi için , uçurtmanın kuyruğunu oluşturursa seçim dönemi içinde yaratılan rüzgarla bir hareket olma ihitimali bendede mevcut.
    14 mayısta olursa seçim nisan 15-20 sonrası kenara çekilirim .Haziran 18 olursa seçim mayıs 15-20 sonrası kenara çekilirim.
    çünkü kafamda flu olarak görünen bir durum mevcut sistemin içinde büyüyen kişilerin malı devlete teslim ediliyor olabilir bu yüzden bu durum benim için önem arz edecek.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

6. Bu arada olan sarsi tilar hep deprem niteliginde artçı değil dikkatinizi cektimi hic
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

7.  Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Haklısın Bulut,
    Bu sene gerçek borsacıların senesi.
    Aldım gitti hikayesi bir süre bekler.
    Bloomberg haber de TVF yönetimi altındaki şirketlerden en az 1 Milyar dolar tahsil edecek ve bu kaymağı Ziraat portföyün borsa yatırımlarına aktaracak deniyor.
    Bu da bana TVF kağıtlarına, özellikle bir kısmı son yükselişten dahi yararlanamadı, bir hareket getirebilir diyor.
    Bakalım, stoplu hikayeli devam.
    TVF kağıtlarının hepsi 15 Şubat tavanlarının altına indi. Telekomlar 15 şubat tavanlarını da verdi. THY bile sürünüyor

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bu haberle bisttin sahipli olduğu tescillendi, düşüş yasak hemşerim, dağılın... Demek gibin bişii bu
    Bence bist in sahibi forumun cendermesi
    o geldi endekis neredeyse yeşil olacak.
    yoksa bugün koyu kırmızı gelebülürdü
    Yazdıklarımı üzerine alınma
    Hiç biri sana değil.

Sayfa 690/1002 İlkİlk ... 190590640680688689690691692700740790 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz