SPOT sabah SPOT kapanış, Garanti Yatırım sabah aldığı 220 milyon lt malı piyasaya yedirerek beni şaşırtmadı gene!
Originally Posted by JAS Dolar inerken de borsadan koyacaklar. Badem borsası, badem piyasası. Eskiden yabancinin oyun kurali vardi.. Borsa zirveye Dolar diblere Borsa diplere Dolar zirveye. Yabanci bu taktikle kepceyle mali gotururdu. Bunu anlayan kucuk yatirimcilarda cuvalini doldurlardi.
Originally Posted by berkimcans SPOT sabah SPOT kapanış, Garanti Yatırım sabah aldığı 220 milyon lt malı piyasaya yedirerek beni şaşırtmadı gene! Son 1 hafta ve veya son 5 hafta paylaşırsanız çok makbule geçer.
Originally Posted by nosfecagri Algo 1546 almış 1564 kapatmış ekmeğine bakmış tertemiz. SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Hadi yine iyisin kapmış senin algo cigara parasını, abi ödünc versene bi kaç günlüğüne şu algoyu
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by *Bozkurt Yalandan sallıyor zalım, mazut mu bitti lem Way arkadaş endekis viob oynamıyoruz dedik bu yazıyı yazdığımızda 1540 larda işlem geçiyordu, akşam bi baktım 20 puan zıplatmışlar, way zalımlar vay
Sana verince batar kesin reis bi de adımız kolpaciya çıkar değilse ayıp edion Originally Posted by *Bozkurt Hadi yine iyisin kapmış senin algo cigara parasını, abi ödünc versene bi kaç günlüğüne şu algoyu SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Originally Posted by nosfecagri Sana verince batar kesin reis bi de adımız kolpaciya çıkar değilse ayıp edion SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. küçükken mahallenin zengin çocukları bisikletlerine bir tur bindirmezlerdi. topları olurdu en iyisinden oynatmazlardı. ama sen onlardan değilsindir iyi birine benziyorsun şaka
audentes Fortuna iuvat
Originally Posted by nosfecagri Sana verince batar kesin reis bi de adımız kolpaciya çıkar değilse ayıp edion SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Napim abi elimi attığım kuruyor, ölmeden önce bi kere borsadan para kazansaydık, gözüm açık gidecek bu gidişle intikam arzusu ile kasıp kavrulduk bunca yıl boşa zaman geçti yahu bi arpa boyu yol alınmaz mı, sıfır sıfır elde var yine sıfır
Forum Rules
Yer İmleri