Sayfa 692/1003 İlkİlk ... 192592642682690691692693694702742792 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 5,529 - 5,536 arası.

Konu: Viop XXXVI

1.  Alıntı Originally Posted by baba_baskan Yazıyı Oku
    En yüksek giderler gıdaya ve temizliğe gidiyor. ben toplu alışveriş yaparım.

hala 14 tlye aldığım blaşık detarjanımı kullanıyorum mesela.
    çayımı 21 tl den almıştım
    zeytin yağımı 26 tlden
    unumu 3.2 den gibi..... 1 sene peynir süt dışında bir şey almasam rahatlıkla yeter.
    meyvelerimizi ( 13 yıl önce almış olduğumuz bahçeli bir evden.) o zaman herkez ordan ev alınırmı çok uzak dediler
    bahçesi taş dolu idi. ilk işimiz ağaç ekmek oldu. Çok uyguna aldık. ama çok masraf ve emek harcadık. konservelik kurutulmuş meyveler hepsi oradan.Ne kadar şükretsek azdır.
    Gelirden bağımsız, her türlü tasarruf adımını desteklerim..zaten toprak almak, meyve fidanı dikmek tam uzun vade yatırım...benim demek istediğim, önce büyük kalemlerde optimizasyon kovalamak...büyükleri hallettik, küçüklere ayar çekiyoruz diyorsanız, bana da tebrik etmek düşer.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

2.  Alıntı Originally Posted by baba_baskan Yazıyı Oku
    Amin inşallah. Giden para olsun sağlık olmasın. Üzülmüyoruz desek yalan söylemiş oluruz. bir aptallaşıyoruz. bakıyoruz doğrumu diye ekrana yanlışmı görüyorum bi 5 dk kan beyne gitmiyor.

Ben viop en yüksek 1900 görünce

a düşmüş dedim. Sonra bir önceki uzalaşmaya baktım 1806. sonra programı kapadım açtım 1900 üde geçmiş. Geldim buraya baktım bir habermi var yoksa sistemde arzamı var
    Beş gün önce tek abiyle konuşuyorduk, sanki ütülüceğimiz içimize doğmuş
    Sağlık önemli başgan, mesela bugün sattığın yoncayı yarın 13 den alırsın, sıkıntı yok yani sonuçta almak mı satmak mı istiyon, tüm mesele bu
    Borsada fırsatlar hiç bitmiyor, paramız bitti orası ayrı
    Onu da dert etmeye gerek yok zaten fakirdik fasfakir dolaşırız nolucak ki yani
    çayımı iki şekerli içerim bu arada
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Dün konuşmalarda geçmişti abi, sağlık bizlere beleş verilen hazinelerden çocuklar diye hatırladın mı
    beleş ama fiyat olarak paha biçilemiyor
    bunlardan biri de zaman
    Sıralama yapacak olursak,
    Çoluk çocuk aile eş dost
    Sağlık
    Zaman

Bunların yokluğunun telefisi yok abi, bir kaybettin mi geri alamazsın.
    ama borsa öyle mi
    5 den sattığını 6 dan geri alabilüsün
    Hamdım Piştim Yandım

3.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Gelirden bağımsız, her türlü tasarruf adımını desteklerim..zaten toprak almak, meyve fidanı dikmek tam uzun vade yatırım...benim demek istediğim, önce büyük kalemlerde optimizasyon kovalamak...büyükleri hallettik, küçüklere ayar çekiyoruz diyorsanız, bana da tebrik etmek düşer.
    Çok şükür. Bir ev var 2. ciye gerek yok. Stokçuluk değil benimkisi. Eğer işsiz kalacağımız dönem olursa ne yapacaz düşüncesi olmasın. kafanız rahat oluyor.

Allah hiç bir anneyi babayı çocuguna karşı mahçup etmesin.yaşayan bilir yaşamayan bilmez

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Beş gün önce tek abiyle konuşuyorduk, sanki ütülüceğimiz içimize doğmuş
    Sağlık önemli başgan, mesela bugün sattığın yoncayı yarın 13 den alırsın, sıkıntı yok yani sonuçta almak mı satmak mı istiyon, tüm mesele bu
    Borsada fırsatlar hiç bitmiyor, paramız bitti orası ayrı
    Onu da dert etmeye gerek yok zaten fakirdik fasfakir dolaşırız nolucak ki yani
    çayımı iki şekerli içerim bu arada
    biliyorum okuyorum ben tek abinin sayfasını da.

Sonunda shortcular olarak toplaşıp çay içeriz artık.
    çayda dışarda 8 tl olmuş çaya para vermeyek hisse alak deriz buluşmaya gelmeyiz

5.  Alıntı Originally Posted by dalgacı Yazıyı Oku
    191.900 den stop... 196.000 olmadan da cort tuşu çalışmaz.
    bu arada 196.000 den de cortçu olma taraftarı değilim artık. bir sat tuşu çalışsın haftaya pazartesi salı değerlendiririm tekrardan alacağım pozisyonu. cesaretim hedeflere yakın olmasına rağmen kırıldı... BOZAYI nın bugün zirvede hem de teorik fiyatın %3.20 üstünde dahi voba uğramaması soru işaretlerime neden oldu...bol şanslar...
    Yatırım tavsiyesi değildir. Dalga geçiyorum zarar edersin beni dinlersen.

6. Ağaç dikmek önemlidir.
    Bu günler Longcuların günleri....

https://www.youtube.com/watch?v=nFq-...yarBorthagaray

7. KAP: TCELL [ ] TURKCELL İLETİŞİM HİZMETLERİ A.Ş. Haber veya Söylentilere İlişkin Açıklama

Orjinal Link:

https://www.kap.org.tr/Bildirim/977932

Şirketimiz, IMTIS/LetterOne tarafından 28 Ekim 2021 tarihli mektuplarında belirtilen yorumları almıştır (15 Kasım 2021'de U.S. Securities and Exchange Commission'a bildirildiği üzere).

Şirketimiz Yönetim Kurulu, IMTIS/LetterOne tarafından ifade edilen iddialara katılmadığını yazılı olarak ifade etmiş olmakla birlikte, yatırımcılardan gelen geri bildirimleri her zaman memnuniyetle karşılamakta ve bu geri bildirimleri tüm hissedarların faydasını gözetecek şekilde değerlendirmektedir. Yönetim Kurulumuz, en etkin ve optimal iç yönetişim araç ve usullerini tüm paydaşların yararına olacak şekilde uygulamaya devam etmektedir.

Şirketimiz ayrıca uzun vadede sürdürülebilir performans elde edebilmek ve hissedarlarına değer yaratmak için hedefler belirlemektedir. Bu hedefler Yönetim Kurulu tarafından onaylanır ve önceden belirlenen toplantı takvimi çerçevesinde düzenli olarak takip edilir. Hedeflerdeki gerçekleşmelere bağlı olarak paylaşılan finansal öngörüler çeyreklik bazda revize edilebilir. Bu kapsamda Şirketimiz, göstermiş olduğu finansal ve operasyonel performans sayesinde 2021 öngörülerini iki defa yukarı yönlü revize etmiştir.

Şirketimiz, 2022 yılının ilk çeyreğinde, 3 yıllık stratejik planları ve hedefleri ile varlıklarının değerini ortaya çıkarma süreci ile ilgili gelişmeleri aktarmayı hedeflediği bir "Yatırımcı ve Analist Günü" düzenlemeyi planlamaktadır.

Sayfa 692/1003 İlkİlk ... 192592642682690691692693694702742792 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •