Tunç Şatıroğlu
@TuncSatiroglu
·
2d
Robespierre zamanında da fırıncılar suçlanmıştır.
Bakan Şimşek: Sabahtan akşama kadar ekmek satıyorlar ama en çok vergi kaçıran grup fırıncılar.
Tunç Şatıroğlu
@TuncSatiroglu
·
2d
Robespierre zamanında da fırıncılar suçlanmıştır.
Bakan Şimşek: Sabahtan akşama kadar ekmek satıyorlar ama en çok vergi kaçıran grup fırıncılar.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
ABD Yüksek Mahkemesi, Halkbank’ın talebini reddetti.
İran yaptırımlarını delme davası başlayacak.
Olası sonuçlar: yüklü para cezası, ABD finans sistemine erişim kısıtları, dolar transferi/SWIFT
sınırlamaları.
Konu, piyasa ve bankacılık gündeminde kalacak. !!!!
Çöküş dönemi.!!!!
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Muhbir
@ajans_muhbir
·
2d
Trump: “Gazze yeniden inşa edilecek.â€
garantör olarak bizde iş kaparmıyız, misal akgillerin en çok sevdikleri işi![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
pıst 100 üzerinden oyun kurmak risk seviyemi azaltıyor akçay.
sürüye saldırdığında bir tane kaparsın , tek hayvanda riskli bu çoban köpeklerinden.
12 gündür bu sistemle oyun kurdum milletin 12.500 dediği yerde ben xbank grafı üzerinden banka şortladım pıst 100 üzerinden şortlar açtım kendime göre bir sistemim var .
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
Götürü vergi ödüyor zaten
Ve en alt gelir gurubunu tüketimi ekmek.
Artı bu gurublarda varmıdır bazı esnaflar muhasebeci,İş güvenliğ ve Doktor gibi ek kalemlerede para ödüyor.
Esas takib edilmesi gerekenler fırıncı da dahil pasta yapan,resteurant ve pideciler orada vergi kaçağı oluyor ben bazı işletmeler fiş istediğinde yüzde 1 ekmek diye fiş kesiyor ve %17 yi cebe atıyorlar yakalaması gerekenler onlar.
Sonrada topladı vergiyi nereye harcıyor onu sorabiliyoruzmu?Örnek emekliye vermediği bu para nereye gidiyor.
Ülkeyi Vergi Cehennemine çevirdiler kendileride kara delik artı dipsiz kuyu gibi ne alsa yok ediyor.
Tarım ve hayvancılık dahil,Çifçiyede vermiyor üreticiye de oda kaçıyor.
En düşük ücreti alanlar TÜRKİYE de Fiyatlarsa Dünyanın en pahalısı.
Nasıl çıkılacağınıda bilemiyoruz,sanki kasıtlı yapılıyor.
Son düzenleme : kubilayhan23; Bugün saat: 12:18.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Yer İmleri