Sayfa 694/1000 İlkİlk ... 194594644684692693694695696704744794 ... SonSon
Arama sonucu : 7996 madde; 5,545 - 5,552 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade

1. Swap faizlerinin Londra'da %25'lere inmesi sanılanın aksine bence çok iyi bir durum değil. Şu aşamada spekülatörlerin oyun alanını arttırabilir. Bu da dövizin yükselişinden çok oynaklığının yükselişine neden olabilir.
    Dövizin oynaklığının yükselmesi her daim ekonomik döngülere zarar verir.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,112
     Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Swap faizlerinin Londra'da %25'lere inmesi sanılanın aksine bence çok iyi bir durum değil. Şu aşamada spekülatörlerin oyun alanını arttırabilir. Bu da dövizin yükselişinden çok oynaklığının yükselişine neden olabilir.
    Dövizin oynaklığının yükselmesi her daim ekonomik döngülere zarar verir.
    Ne yazıkki öyle,üstelik tam bu ortam ona müsaid,sebebide hala seçim tartışması ve ekonominin arka plana atılması.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,112
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    onun bi hikayesi var diğerlerinin ne hikayesi varda peşine takılıyorlar
    Ufaktan dedikya

4. Ben im okuyup sizlerinde görmesi için paylaşacağım sosyal medyadan

Emre Erciş
    1-İstanbul için ilginç şeyler oluyor. Önce neden ilginçlikler oluyor onu yazayım sonra amacın ne olduğuna dair düşüncemi yazayım. Şuan AK Partili bazı yazar-çizerler (Eski FETÖ hayranları) sosyal medya üzerinden tutanaklar yayınlıyorlar.
    2-Sırasıyla bu tutanaklar incelendiğinde

TUTANAK 1: TOKİ ADİL İLKOKULU 2004 NUMARALI SANDIK İSTANBUL-SULTANBEYLİ

İddiaya göre Sn Yıldırım 201 oy alıyor ama birleştirme tutanağında sadece 1 oy yazıldı deniliyor. Oysa 201 oy aynı şekilde YSK sistemine girilmiş durumda.

3-TUTANAK 2: İSTANBUL KARTAL ESENTEPE MAHALLESİ 2101 NUMARALI SANDIK

Paylaşılan tutanaklara göre AK Parti'nin aldığı oy SIFIR görünürken YSK veri tabanında AK Parti'nin aldığı oy 166

4-TUTANAK 3: İSTANBUL KARTAL ATALAR MAHALLESİ 1028 NUMARALI SANDIK

Sosyal medyada paylaşılan tutanağa göre AK Parti'nin aldığı oy 2 gözükürken YSK veri tabanında AK Parti'nin aldığı oy 115

Daha fazla
    5-TUTANAK 4: İSTANBUL BAĞCILAR ZİYA GÖKALP ORTAOKULU 4365 NUMARALI SANDIK.

Sosyal medyada dolaşan tutanakta oy çetelesinde AK Parti 197 oy alırken birleştirme tutanağında 137 görünürken YSK veri tabanında AK Parti'nin aldığı oy sayısı 208

6-TUTANAK 5: İSTANBUL BAHÇELİEVLER KAZIM KARABEKİR ORTAOKULU 1382 NUMARALI SANDIK:

Sosyal medyada dolaşan ve AK Parti sistemine ait olduğu iddia edilen görsele göre AK Parti'nin aldığı oy kendi verilerinde 142, YSK'da 2 olarak gösteriliyor oysa YSK veri tabanında alınan oy 142

7-TUTANAK 6: İSTANBUL BAHÇELİEVLER ŞEHİTLER İLKOKULU 3357 NUMARALI SANDIK:

Sosyal medyada dolaşan AK Parti veri tabanı ekran görüntüsüne göre alınan oy 167, YSK'ya girilen oy 2 olarak paylaşılıyor. Oya YSK veri tabanına göre AK Parti'nin aldığı oy 160 olarak girilmiş

8-Bu tutanaklar gibi başka tutanaklarda mevcut. Lütfen özellikle AK Parti'ye destek veren hesaplar itidalli olsun ve AK Parti yetkilileri tarafından YSK'ya yapılan itiraz başvurusunun sonucunu beklesin. Birileri halkı sokağa çıkarmaya çalışıyor, bunun yolunu hazırlıyor.
    9-Kendisine "Gazeteci, Yazar, Analist" titri veren ve bugüne kadar Sn Erdoğan'ın nüfuzunu kullanan ama saklıda FETÖ ile nikahını devam ettiren adamlar, AK Parti'ye gerçekten gönül vermiş insanları provoke etmeye çalışıyor.Evet ortada 1 oyun var ama bu oyunu kuranların amacı kaos!
    10-Elbette AK Parti hukuki olarak tüm haklarını kullanmalı ve kullanıyor da ama bu süreci kaosa dönüştürüp, "Oy çalmışlar hesap soralım" tarzında paylaşım yapan sözde "Reisçi" öz de Sn Erdoğan ve AK Parti düşmanlarına prim vermeyin.

Benden uyarması...! Emre Erciş

Alıntı Originally Posted by apocalyptica Yazıyı Oku
    İlçelerden Büyükşehir adaylarına verilen oyları görebileceğimiz bir yer yok mu mesela Keçiören'den Mansur Yavaş'a ve Hasekiye ne kadar oy gitmiş, ayrıntılı bulabileceğim bir adres var mıdır?
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    ysk nın sitesinde vardı dün ben bir kaç ilçeye baktım
     Alıntı Originally Posted by apocalyptica Yazıyı Oku
    ben bulamadım, kesinleşince açıklanacak yazıyor.

şöyle yardımcı olayoıım benim sandıkta
    turgut 147 iyi parti 113 almış
    saadet 5 hdp 1 dsp 5 almış
    büyükşehirde ise
    mansur 161
    özhaseki 107
    saadeta dayı 1
    dsp adayı 3 almış

yani sandıkta turguta veren özellikle mhp kökenli ve bir kısım akp liler buda yaklaşık %35 ine denk geliyor büyükşehirde mansuru tercih etmiş özhasekiyi dışlamış
    bir halt olacağı yok.

Kartal’da çöken ve 21 kişinin öldüğü binayla ilgili soruşturma bitti, iddianame hazırlandı.

3 sanık hakkında “taksirle birden fazla kişinin ölümüne ve yaralanmasına neden olma” suçundan 2'şer yıldan 15'er yıla kadar hapis istendi.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

annemin sandığına baktım orası batıkentte sosyal demokrat bir bölge orada ise ilçede akp ye verenler de chp ye verenlerde çok değişmemiş yalnız akp liler veysel tiryakiye 67 oy verirken büyükşehirde özhasekiye 61 vermişler yani %10 luk bir kayıp var ama onlar mansurada vermemişler geçersiz oy kullanmışlar geçersiz oy sayısı 6 artmış büyükşehirde( buda tepkidir
    bir halt olacağı yok.

8.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Ne yazıkki öyle,üstelik tam bu ortam ona müsaid,sebebide hala seçim tartışması ve ekonominin arka plana atılması.
    Zorunluluktan düşmesine izin veriyor olabilirler, zira yabancılar off-shore faiz on-shore'a sıçrayacak demeye başlamışlar. Bu da bu tip bir operasyonun olası risklerinin arttığını gösteriyor. Götürüsü getirisini geçmek üzere.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Sayfa 694/1000 İlkİlk ... 194594644684692693694695696704744794 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •