Anket Sonuçlarını Gör: Şu anda 1612 olan vadeli, ekim sonu nerede olur?

Oylayan
59. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 1700 üstü

32 54.24%
  • 1500 altı

16 27.12%
  • Arasında bir yerde

11 18.64%
Sayfa 694/1004 İlkİlk ... 194594644684692693694695696704744794 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 5,545 - 5,552 arası.

Konu: Viop XXXV

1. Yav kavcıoğlu haberleri tamamen piyasayı sululaştırma haberleri.
    bunlara inanmayın bu vatandaş bir ay önce çekirdek enflasyona bakıcaz dedi sırf minareye kılıf uydurmak için ,
    çekirdek enflasyonda yukarı gidince , manşet enflasyonunu da takip ediyoruz dedi.
    çıkıp deseki faiz indirimine başlamamız demek her toplantıda bu beklentiye gidilmesine anlamına gelmez dese
    piyasada 15-20 kuruşluk aşağı hareket olur.Ama yapmıyorlar yüksek kurlarla büyüme seçildiğinden , bu zihniyette çok büyük dolar mevcut , tahtakalede geçen dolar bozduranlara bakın poşet poşet

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    teknik tuzak dolares bana göre , seneryom tutarsa neden böyle düşündüğümü yazarım
    8.92 altı saatlik kapanışlarda yonca önderliğinde dolares+yonca yukarı tırtıklama hareketi gelebilir bugun için.

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Yav kavcıoğlu haberleri tamamen piyasayı sululaştırma haberleri.
    bunlara inanmayın bu vatandaş bir ay önce çekirdek enflasyona bakıcaz dedi sırf minareye kılıf uydurmak için ,
    çekirdek enflasyonda yukarı gidince , manşet enflasyonunu da takip ediyoruz dedi.
    çıkıp deseki faiz indirimine başlamamız demek her toplantıda bu beklentiye gidilmesine anlamına gelmez dese
    piyasada 15-20 kuruşluk aşağı hareket olur.Ama yapmıyorlar yüksek kurlarla büyüme seçildiğinden , bu zihniyette çok büyük dolar mevcut , tahtakalede geçen dolar bozduranlara bakın poşet poşet
    vay uyanık,
    telezkobu dayamış tahtakaleye,
    hamdi abi poşet dolar bozuyolar, hisseye yapış,
    yok altın alıyorlar gümüşe saldır,
    demek sırrın buymuş. asddas.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Hoşgeldin [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
    Buraya coinden kazanç resmi atan ilk kişiyim [emoji1787][emoji1787][emoji1787]

M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ben de coinden CHZ'den güzel para kazanan ilk kişi

Viopta 1480-1484 kırılmadı..Bu rakamlar 1490 lar oldu. Yine 1502-1508 arasında geziyoruz.
    Değişen bir şey yok.

5.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    vay uyanık,
    telezkobu dayamış tahtakaleye,
    hamdi abi poşet dolar bozuyolar, hisseye yapış,
    yok altın alıyorlar gümüşe saldır,
    demek sırrın buymuş. asddas.
    o piyasada dostum çoktur piyasayı takip etmek önemli .
    poşetle gelenlere soruyoruz adam sofu, yav ne bu gevur parası desen kızar
    RTE faiz düşücek dediği için yukarı giden dolarda kar satışı yapıcam diyor vatandaş , bir nevi tredar olmuşlar.
    bunlar piyasa için önemli notlardır , doların kimin elinde döndüğünü görürsün .
    ben akçaydaki dolara bakmam o çöküşçü bademdeki dolara bakarım bak 2 haftada 5.400 milyar dolar sattılar bu ekip bir şekilde aşağıdan almayı bekleyecek.

6. Prof. Dr. Semih Tümen ismi geçiyor diyorlar başkanlık için.
    Hatta tebrik bile eden olmuş..

Hafta sonu yine bir görevden alma mı görecez nedir..

1482 ve 1509 dan açılan LONG ları az bi karla kapadım..

Yukarı beklentim vardı ama MB söylentileri rahatsız etti beni..
    Pazartesi bişi olmazsa yine açarız olmadı daha yukarıdan .

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Yav kavcıoğlu haberleri tamamen piyasayı sululaştırma haberleri.
    Izmirde çekirdeğe çiğdem, iç anadoluda şemşamer denir. Ister şemşamer ister çiğdem ister çekirdek ister manşet enflasyona baksın nereye bakarsa baksın enflasyona çare üretemezler. Bunların pekmez dediği tortu bayram dediği yortu.

8.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Prof. Dr. Semih Tümen ismi geçiyor diyorlar başkanlık için.
    Hatta tebrik bile eden olmuş..

Hafta sonu yine bir görevden alma mı görecez nedir..

1482 ve 1509 dan açılan LONG ları az bi karla kapadım..

Yukarı beklentim vardı ama MB söylentileri rahatsız etti beni..
    Pazartesi bişi olmazsa yine açarız olmadı daha yukarıdan .
    Gundi ,

Aman bu sefer yabancı dili varmışmı baksınlar
    geçen kavcı için rte neden yabancı dili bu kadar kötü demiş ya haberler geziyordu piyasada

Sayfa 694/1004 İlkİlk ... 194594644684692693694695696704744794 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •