Sayfa 695/997 İlkİlk ... 195595645685693694695696697705745795 ... SonSon
Arama sonucu : 7975 madde; 5,553 - 5,560 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Vakıfbank'ın geçen günkü 15.45 lik oranı konusunda aradım ve oranı doğruladılar.Bugün itibariyle 32-45 gün arası için oran 15.30 diyorlar(glp nin beklenenden az artırılması nedeni ile düşmüş), vade dönüşüm olmadığı için pazarlığa girmedim üstüne çıkıp çıkmayacaklarını bilemem.Vade 45 günün üstüne çıkınca oran düşüyormuş.1M altı için oran 15.15 e düşüyormuş.Önümüzdeki hafta oranların biraz yılsonu bilanço etkisiyle yukarı gidebileceğini söylediler.Banka bonoları genellikle 4,5,6 ay vadeli oluyormuş mevduat karşılığı 15.40-15.80 arası oranlar olmuş geçen ihraçlarda.29 ocak 2018 de bono ihracı olacakmış.Bonolarda nitelikli yatırımcıya satış oluyor yani min. 1M nakit ile alınabiliyormuş.
    Kısaca geçenlerde bilgi veren arkadaşların oranları doğrulandı.

2.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    yandaş betoncular 2013-2016 arası %100 deval ile TL paramın yarısını yedi,bu yeterli bir argüman. sen yeni olduğun için bilmezsin ben buranın eski hızlı TL faizcisiydim,en yüksek oranları ben alırdım. inanmıyorsan sor umutabi buradadır o şahittir.
    bende şahidim bu konuda hakli !! hatta ben betonu savunurken o mevduat faizini ölümüne savunurdu az buçuk tartışma bile yaşamıştım powerpc üstadla

TL mevduat dönüşü bugüne gelenler biraz erken olmuş, bir hafta daha sonra olsa bence 10-20 hatta 30 baz puan daha fazla faiz alabilirlerdi.

4.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Dünyanın babası olmak böyle bir şey, adamın 2 cente mal ettiği 100 Dolar banknot`u , hatta şimdilerde basmayıp sadece dijital ortamda piyasaya sunduğu kağıt parçasını bizim gibi ülkeler 4 katı kendi kağıt parçasını sayıp alıyor. Ama tüm bunlar Tl nin değersiz Doların değerli olup tüm dünya tarafından kullanıldığı gerçeğini değiştirmiyor. Sayın power pc nin Dolar için bizlere katı ve tutucu gelen söylemlerine karşılık bazılarının da hala ABD ve Dolar batacak yada ne bileyim Dolara yatırım yapanlar ABD ye destek sağlıyor, onlar bizim düşmanımız, siz nasıl onların parasını alıp bize ihanet edersiniz gibi söylemleride bir o kadar itici ve akla ziyan söylemler olarak kalıyor. Kimse kusura bakmasın ama yanlış yere yatırım yapanlara kimse madalya vermiyor tam tesine onlara aptal gözüyle bakıp yüzlerine yürrüüü ! aslanım derken arkalarından kıs kıs gülüp dalga geçiyorlar.
    Demek istedigim de bu. Yatirim yaparken duygusalliga yer yok. TLciler yanlis yere yatirim yapmamis. Uzun vadede rakamlar ortada.
    Orta vadede bir donem icin zararda gorunuyor. Ancak boyle donemsellik yakalayacak olsalar zaten mevduatci olmaz gider bitcoinde 3 gunde almaya calisirlar o parayi. Cogu kisi zaten portfoy yapiyor. Kisa, orta vade zamanlama icin cok daha iyi yatirim araclari var ama uzun vade icin TL fena degil diyorum. Ve kendi acimdan bu mevzuyu kapatiyorum.

5. doları olan arkadaşlarda bir huzursuzluk var en çok onlar konuşuyor bu işkenceye degermi burası mevduat yeri ama lira mevduat yeri

6. dün 3.880 den dolar alanın zararı şimdiden bir aylık getiriyi geçti ama negatif olarak pazartesi nee olur bilinmez

Alıntı Originally Posted by alisutcu Yazıyı Oku
    Demek istedigim de bu. Yatirim yaparken duygusalliga yer yok. TLciler yanlis yere yatirim yapmamis. Uzun vadede rakamlar ortada.
    Orta vadede bir donem icin zararda gorunuyor. Ancak boyle donemsellik yakalayacak olsalar zaten mevduatci olmaz gider bitcoinde 3 gunde almaya calisirlar o parayi. Cogu kisi zaten portfoy yapiyor. Kisa, orta vade zamanlama icin cok daha iyi yatirim araclari var ama uzun vade icin TL fena degil diyorum. Ve kendi acimdan bu mevzuyu kapatiyorum.
    Evet herkes kendi doğrusuyla hareket ederse kar ve zarar durumunda kimseyi suçlamaya hakkı olmuyor. Ben bu açıdan kendimi gayet rasyonel görüyorum. Bitcoin gibi anlamadığım hususlarda yatırım bana çok ama çok uzak, ben tarih okumayı severim ve tarihte yaşanmış LALE soğanı olayını okumuşluğum var ve bitcoin ne hikmetse bana bu tarihsel gerçeği hatırlatıyor.

8.  Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    Vakıfbank'ın geçen günkü 15.45 lik oranı konusunda aradım ve oranı doğruladılar.Bugün itibariyle 32-45 gün arası için oran 15.30 diyorlar(glp nin beklenenden az artırılması nedeni ile düşmüş), vade dönüşüm olmadığı için pazarlığa girmedim üstüne çıkıp çıkmayacaklarını bilemem.Vade 45 günün üstüne çıkınca oran düşüyormuş.1M altı için oran 15.15 e düşüyormuş.Önümüzdeki hafta oranların biraz yılsonu bilanço etkisiyle yukarı gidebileceğini söylediler.Banka bonoları genellikle 4,5,6 ay vadeli oluyormuş mevduat karşılığı 15.40-15.80 arası oranlar olmuş geçen ihraçlarda.29 ocak 2018 de bono ihracı olacakmış.Bonolarda nitelikli yatırımcıya satış oluyor yani min. 1M nakit ile alınabiliyormuş.
    Kısaca geçenlerde bilgi veren arkadaşların oranları doğrulandı.
    yoldaş ben ne zaman atmasyon bilgi vermişimdir ? dünde bana vakıf 15,30 verdi
    gönlüm vakıftaydı ama aktif bırakmamak için risk primini yükseltti üzerine de 14 marta 4.2 dolar kuruna opsiyon yaptım

Sayfa 695/997 İlkİlk ... 195595645685693694695696697705745795 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •